Şimdi Ara

İlk Fizz oyunum /Edit : Skill sıralaması problemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arg787878

ben fizz e ilk e açıyorum bence hasar olarak e yi kullanmalısınz ayrıza elmas ligindeki bi arkadaş fizzle e atınca bida basma kendi düşsün hasarı daha iyi olur dedi bunu da söyleyeyim

Hasar ayni kalir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drakeshark D kullanıcısına yanıt
    Hızlı lane push yaparak diğer laneleri roamlarsın e fullemek daha avantajlı zaten mid gamede hatırı sayılır dmg yapmaya başlıyosun
  • 1.5 senelik konu la nerden hortladı bu

Edit : bu arada 20 lvl normal oyun ss i atmışım :D 1-2 yorum dışında dalga geçen trolleyen olmamış, şimdi adam oyunu yeni öğreniyor olsa bile saçma sapan yorumlar atılıyor dalga geçiliyor, herkes ego peşinde. yazık la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 25 Aralık 2014; 4:22:27 >
  • Kesinlikle önce e fulle kesin diyorum bak defansif item de zhonya almanı öneririm 2.5 sn çok şey ifade ediyor bu oyunda ikinci olarak da q fulle e yi başta fulleme amacı farm için ve cd si gerçekten 5-6 saniyeye kadar düşüyor late game de yani free flash var gibi düşün zhonya sebebi ise combonu yaptın skilker cd de ve adamların arada kaldın bakıyorsun skill cd geri geliyo ve uzaklaşıyorsun gerek e ile gerek monion q + e ile yerine göre rabadondan önce zhonya alman gerekebilir bunu zamanla çözersin çünkü oyun gidişatı belirler item buildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.