ilk fire drake in geldiği zamanları hatırlıyomusunz ben ankara çıldırıyodum eve gidip hemen indirmek istiyodum nasıl town çekilecek vs onları bilmiyodum hatıralar canlandı gözümde
keşke hic gelmeseydi :S Eskisi daha iyi di ^^
Valla Ben test serverı oynadım için çatır çatır ne var ne yok yapıyodum herşeyi hiç yabancılık çekmedim
quote:
Orjinalden alıntı: volkan922
ilk fire drake in geldiği zamanları hatırlıyomusunz ben ankara çıldırıyodum eve gidip hemen indirmek istiyodum nasıl town çekilecek vs onları bilmiyodum hatıralar canlandı gözümde
ben fd geldiğinde bırakmıştım sonra yeniden başladım ve keşke hiç bırakmasaymışım dedim ama şimdi yine bırakmak istiyom ama olmuyo
Bence Fıre Drıke daha ii..İlk başta karışık gibi geldi ama öğrenince daha ii olduğunu gördük..
eskiden daha güzeldi ah ah
Yaz Tatilndeydim O yüzden oynayamıodum Ağlamak üzereydimSonra oyuna girdim Bi inceledim fln 58 warriorumla sword aurea vurunca sevinçten havaları uçtum ama şimdi KEŞKE GELMESEYDİ!
jpkodan 4-5 ay önceden beri biliodun herşeyi hiçbişey olmadı
Pm atmayı 3 gun sonra ogrendım pm blocklamayı 1 hafta sonra seekden adam secmeyi (rogue priest vs vs vs vs ) 3 ayda ogrendım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme