Şimdi Ara

İlk deneyim -> www.pokemonwarriors.com -> Nostalji -> Kapalı (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.362
Cevap
0
Favori
53.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bide masterball yada poke yakalamayı kolaylastırsanız olmazmı adamlar hep yakalıyo biz satın alıyoz
  • Arkadaşlar Catarpie satıyorum yok mu alan?
  • oyuna kayıt olmak biraz işkence :D
  • Arklar Turnuva Yapalımmı.
  • bence igrenç pokemoncraterin yerini tutamaz
  • CRATERİN TABİKİ YERİNİ TUTMAZ AMA POKE YAKALAMAYI KOLAYLAŞTIRSALAR BELKİ TUTAR
  • eet yha endense 50 lvl pokeyi 2 kere D8 poke topu attım (canı -50 idi) yakalamadııı nedenn
  • oyunda hiç heyecan kalmıo ilk dalıyosunuz pokemona yanda galibiyet malubiyet en baştan belli oluyo
  • Aslında o kadar zor değil ya benim oynamaya başlayalı 1 gün oldu 10 lvl charmenn der 10 lvl eeve 2 lvl gastly im var
  • sitede yaklaşık 1 aydır poki toplarından başka yenilik yok
  • sforum çok haklısın örneğin yenileceğim belli oluyor savaştan kaçamıyomda savaştan kaçınca param gidiyo boşu boşuna zaman harcıyoz
  • valla ya para gidio ayrıca biraz yenilik gelse(rozetler gibi)çok ii olur
  • sınavlar bitti. geliştirme aşaması tekrar başladı.
  • Ya işte Pokémon kasması zor (tabi abartmadan) olmalı. Pokemon çeşitide artırılırsa harika birşey olacağını umuyorum :) Çok pokemon çıkıyor, pokemon çıkma olasılıgıda dusurulmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rsith -- 19 Ocak 2008; 23:08:01 >
  • üye olamıyorum.yardım lütfen.
  • ne kadar kaplı kalır bu oyun ?
  • konu sürünüyor Up
  • UP

aslında bakıyorumki cok sürünmemiş ama hergün upliycam ben (hem iyi post kasarım)

1 yılda 360 küsür msj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 22 Ocak 2008; 20:13:43 >
  • Arkadaşlar herkesinde bildiği gibi bu oyun bir TÜRK yapımı oyun ve gerçektende süper [Şahsi düşüncem].. Ama gerçekten ellerine sağlık. İleriki günlerdede dahada iyi bir sitte olacağını umuyorum. Arkadaşlar lütfen oyunumuza sahip çıkalım ve şu konuyu dolduralım. [Post kasmak isteyenlere duyurulur]
  • Sorunbende site ortalama ne zaman açılır ?

Edit : İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MsS -- 22 Ocak 2008; 22:12:04 >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.