Şimdi Ara

Ilk denenemden gelen sonuç hakkında yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Not : Ygs-Lys puan hesaplama uygulamasindan hesapladim aslini bilmiyorum
    Not 2 : isteyen bos bogazlik yapsın isteyen olumlu elestiride bulunsun isteyen olumsuz ama bir seyler yazın

Ve sizin ilk denemeleriniz kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi dersten kac netin oldugunu yazarsan daha iyi öneriler gelebilir bence

• Hocam her dersten kaç net olduğunu ve hangi deneme olduğunu söylemezsen nasıl yardımcı olalım. Akıllı adam zopzordan 85 net yaptıysan iyi güvenderden 85 yaptıysan

• Tm isen ygs5in 113k felan ben 2015 ygsde 310 puanla 115k yaptım lysde 30kya çekmiştin

• quote:

Orijinalden alıntı: MaraSalvatruca

Hocam her dersten kaç net olduğunu ve hangi deneme olduğunu söylemezsen nasıl yardımcı olalım. Akıllı adam zopzordan 85 net yaptıysan iyi güvenderden 85 yaptıysan

Peki şöyle söyleyim sayısalım Dershanem Çözüm T 28 M 27 F 17 S 21 doğru var aslına bakarsanız fen basitti bana göre dikkatsizlikten gitmiş

Birde bu deneme tarama olmasina ragmen gormediklerimiz vardı Hedefim yüksek bu sefer bir calisirken 2-3 calismaya gayret edicez

Ve sana gelelim @huurgibici sana şöyle söyleyim abicim sana diyeceğim tek şey inşallah ilerde istedigin hayati yasayabilir ve şu ülkeye faydali birisi olabilirsin ancak senin kişiliğini bu üniversite sınavı değil asıl hayat belirler yani demem oki üniversite sinavindan kac alırsan al adam olamadiktan sonra ne önemi var Bunu da umarim sen yanlış anlamazsın çünkü elestirinin de bir edebi vardır ve böyle bir cevabin da karşılıği mutlaka olmalidir da :)

• Çözümün piyasa denemeleri kaliteli ösym tarzı. Girdiğin denemede böyle birşeydir büyük ihtimal. Ama hocam kötü yorum yapmak istemezdim durum hiç iç açıcı değil hele o fen gerçekten kötü. Acilen feni yükseltmen gerek . Bu netleri yapan arkadaşım yanılmıyorsam ygs de 50 k olmuştu lys de kaça çektiğini bilmiyorum . Ama umudun kaybolmasın geriden gelip en az 20k yapan adamlar var görüyoruz . Sen şu feni acilen bitir konu bazında sonra bölüm denemesi çöz 1-2 aya 30 a sabitlersin inşallah

Bu arada şu huurgibici nickli arkadaşı takma nickinin ne anlama geldiğini biliyormusun bilmiyorum ama seviyesi nickinden belli oluyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F03B9AEC -- 3 Ekim 2015; 15:44:28 >
  • Körfezin denemesinden 140 yaptım ama mezunum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.