Şimdi Ara

İlk Defa Uçağa Bineceğim.Tavsiyeler ve Uyarılar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şimdi uçakta mide bulantısı falan olur mu? nerelerdr az nerelerde çok olur?
    ikramlar nasıldır? neler verirler? istediğimiz zaman getirirler mi?
    otobüslerki tv olayı var mı? koltukkar arası genişmi?2.06 boy var bacaklar uzun sığar mıyım cam kenarına?yeni çıkan pamukkale kamil koç otobüslerinde sığıyordu bacaklarım.
    cam kenarı mı daha iyidir yoksa iç taraflar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11numara -- 22 Temmuz 2014; 2:35:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakın bir şey almaya kalkma aşırı pahalı

• sakız çiğne bol bol
  • beleş ikram yok mu?

#çılgınbirdenizci

mide bulantısı için diyorsan otobüste pek bulanmaz ama çok mu kötü uçakta?

yoksa birşeyker canım çekmesin almayım diye mi:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11numara -- 22 Temmuz 2014; 2:17:17 >
  • hangi havayolu olduğunu kalkış ve iniş noktalarını söyle daha iyi yardımcı olalım
  • 11numara kullanıcısına yanıt
    Yok hocam o beleş ikram sadece uzun uçuşlarda var mesela 5 saat uçarsan var

• Yurt icimi
    Oyleyse koltuk arasi dar (boeing 737-800)
    Cam kenari tabiki
    Pegasus sa ikram var a ucretli
    Thy ise ikram ucretsiz kendileri verdikten sonrada birsey isteniyomu bilmiyorum.
    Mide bulantisi kisiden kisiye degisir sanmiyorum olacagini.
    Tv tepede var ara ara.Ondada ucus hizini yuksekligini sureyi falan veriyo arada reklam yapiyo.

Ben sadece yurt ici uctuydum 3 defa cok zevkli bisey imkanim olsada hep ucsam :D
    Gerci artik baya ucuzladinsayilir pegasustan birazda erken zamanda alirsan otobus fiyatina geliyo hatta daha bile az oldugu oluyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • izmirden anralyaya gitceem.

gidiş dönüş farklı. biri sunexpress biri pegasus. yanlarında birinin promosyon birinin ekonomik yazıyor.

birde 9 lira daha pahalıya high economic vardı.onun avantajları neler?

#comandantebilic

hadiya ikram olmaması çok kötü oldu. gerçi 1 saat falan sürcek zaten.

#sıradançinkokarbonpil

dar niye yaparlar ki. mecbur koridor tarafında çapraz oturcam cam kenarı hayalim suya düştü imkanı yok sığmam.(2.06 boy)

peki her firmanın uçağı öylemidir boeing 737-800 mü? yani internette foto var. 1 koridoru varmış.ben 2 koridor bekliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11numara -- 22 Temmuz 2014; 2:25:52 >
  • yurtiçi uçacaksan zaten ilk defa bindiğin için hemen zaman geçecek. öyle bişeyler düşünmene gerek yok. Otobüs yolculuğu gibi uzun sürmüyor. Cam kenarı iyidir ama. etrafa bakarsın. sakız alınabilir. THY ile uçacaksan sandiviç gibi bişey veriyorlar uçuştan hemen sonra. sitesinde vardı eskiden hala varmı bilmiyorum
  • daha yerine oturmadan landing e geçerler merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Ralp -- 22 Temmuz 2014; 2:24:44 >
  • cam kenarı yattı sanırım bende çok istemiştim. ama bacaklar sığmaz galiba gerçi otobüslerde sığıyor ama arkadaş dar araları dedi.

#er.ralp

landing nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11numara -- 22 Temmuz 2014; 2:29:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

izmirden anralyaya gitceem.

gidiş dönüş farklı. biri sunexpress biri pegasus. yanlarında birinin promosyon birinin ekonomik yazıyor.

#comandantebilic

#sıradançinkokarbonpil

dar niye yaparlar ki. mecbur koridor tarafında çapraz oturcam cam kenarı hayalim suya düştü imkanı yok sığmam.(2.06 boy)

peki her firmanın uçağı öylemidir boeing 737-800 mü? yani internette foto var. 1 koridoru varmış.ben 2 koridor bekliyordum.

Genelde 737-800 kullaniyolar ama airbus falanda oluyoda yurtici ucaklar tek koridorlidur o degismez.
    Sigarsin ya simde tam canlandiramiyorim gozumde su kadar mesafe var diyeyim.Bana dar gelmisti :)

1 saat surecegini sanmam yardiriyolar

İnternetten ic resimleri vardir,koltuk arasina bak bir brnce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 22 Temmuz 2014; 2:32:51 >

• Hocam bi cam tarafına geç dene hoşuna giderse oturursun sahibi gelipte bişey dersede aaa pardon yanlış bakmışım dersin denemekten zarar gelmez

• quote:

Hayurlısıyla öbürgün sabah bineceğim.

şimdi uçakta mide bulantısı falan olur mu? nerelerdr az nerelerde çok olur?
    ikramlar nasıldır? neler verirler? istediğimiz zaman getirirler mi?
    otobüslerki tv olayı var mı? koltukkar arası genişmi?
    cam kenarı mı daha iyidir yoksa iç taraflar mı?

Mide bulantisi kisiye gore degisir. Bende olmadi. hatta ucmayi seviyorum)
    yurtdisina ucarken yemek oluyordu. baya tavuk makarna balik falan.. yemek olayini onlar ayarliyor .
    tv var. ( ucaga gore degisir)
    koltuklar dar genelde.
    cam kenari daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

Yurt icimi
    Cam kenari tabiki
    Thy ise ikram ucretsiz kendileri verdikten sonrada birsey isteniyomu bilmiyorum.
    Tv tepede var ara ara.Ondada ucus hizini yuksekligini sureyi falan veriyo arada reklam yapiyo.

Ben sadece yurt ici uctuydum 3 defa cok zevkli bisey imkanim olsada hep ucsam :D
    Gerci artik baya ucuzladinsayilir pegasustan birazda erken zamanda alirsan otobus fiyatina geliyo hatta daha bile az oldugu oluyo.

qnq anlayın şunu siz değil uçak uçuyor onu da pilot uçuruyor işte keşke hep uçsam ne

• quote:

Orijinalden alıntı: KromTaker

quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

Yurt icimi
    Cam kenari tabiki

qnq anlayın şunu siz değil uçak uçuyor onu da pilot uçuruyor işte keşke hep uçsam ne

Haklisin ne diyim

• füzelere dikkat et
  • skllmyh kullanıcısına yanıt
    cam kenarına sığar mı bacaklarım.yoksa koridorda çapraz oturmak şart mı oldy? boy 206

• quote:

izmirden anralyaya gitceem.

#comandantebilic

#sıradançinkokarbonpil

Kardeş ikramı bitirmeden yarısında önerdim aşağıya ben denizli-istanbul da uçak indikten sonra bitirebilmistim sandwici

Ne bir saati en fazla yarım saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msaidb -- 22 Temmuz 2014; 2:41:41 >

• o boy icin sen acil cikis kapisi onunde otur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.