Şimdi Ara

İlk defa site açıcam beceremedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hatalar birbiri ardına geldiği için hatayı aşağıyı takip ederek görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 21 Aralık 2015; 2:11:04 >

• AAT.BH kullanıcısına yanıt
    Yanlış yaptığınız nokta, ftp'de public_html klasörünün içine .zip dosyasını direk atmanız.Daha sonra yeni bir klasör açıp, .zip içindeki dosyaları atmanız doğrudur fakatwww.site.com olarak girdiğinizde doğal olarak wordpress kurulum ekranı karşınıza gelmeyecektir çünkü gerekli dosyalar yeni açtığınız klasörün içinde kaldı.Public_html klasörünün içine .zip yerine onun içindeki tüm dosyaları atın ve siteyi tekrar açın, kurulum ekranı gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOLİVER

Yanlış yaptığınız nokta, ftp'de public_html klasörünün içine .zip dosyasını direk atmanız.Daha sonra yeni bir klasör açıp, .zip içindeki dosyaları atmanız doğrudur fakatwww.site.com olarak girdiğinizde doğal olarak wordpress kurulum ekranı karşınıza gelmeyecektir çünkü gerekli dosyalar yeni açtığınız klasörün içinde kaldı.Public_html klasörünün içine .zip yerine onun içindeki tüm dosyaları atın ve siteyi tekrar açın, kurulum ekranı gelecektir.

zipi direkt public_html içine aç dedim yine olmadı. ftp programı kullanmadım daha doğrusu filezilla sunucuya bağlanamıyor herşeyi doğru girdiğim halde. cpanelin kendi dosya atma şeyini kullandım.

Filezilla yada cpanelden dosyaları atmanız bir şey değiştirmiyor sonuçta ikisininde görevi aynıdır.Filezillada bağlanmama sorunları bazen oluyor fakat yinede sunucu bilgilerine bir daha göz atın derim.Diğer bir yandan wordpress'in zip halini direk çıkartınca içinden bir tane daha wordpress klasörü çıkıyor.Onunda içindeki dosyaları public_html klasörüne atmanız gerekiyor.Büyük ihtimal bu şekilde yapmışsınızdır fakat ben yinede söyleme ihtiyacı hissettim çünkü geçmişte bu şekilde yapıpta sorun yaşayanlar görmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOLİVER

Filezilla yada cpanelden dosyaları atmanız bir şey değiştirmiyor sonuçta ikisininde görevi aynıdır.Filezillada bağlanmama sorunları bazen oluyor fakat yinede sunucu bilgilerine bir daha göz atın derim.Diğer bir yandan wordpress'in zip halini direk çıkartınca içinden bir tane daha wordpress klasörü çıkıyor.Onunda içindeki dosyaları public_html klasörüne atmanız gerekiyor.Büyük ihtimal bu şekilde yapmışsınızdır fakat ben yinede söyleme ihtiyacı hissettim çünkü geçmişte bu şekilde yapıpta sorun yaşayanlar görmüştüm.

tamam sorunu çözdüm. host ve domaini dediğim gibi farklı şirketlerden aldım. ve birbirine ns tanımlamamışım. tanımladım.

şimdide

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started ... wp-config.php:1) in ... wp-includes/pluggable.php on line 1228

hatası alıyorum. sorun ne acaba. veritabanı bilgileri yazan dosyada sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 21 Aralık 2015; 2:10:28 >

Bu dosyayı el ile düzenlediyseniz kaydederken büyük ihtimal BOM'lu formatta kaydettiniz.Bu dosyayı tekrar bir düzenleyici ile açıp, BOM olmadan UTF-8 seçiniz.Hata düzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.