Şimdi Ara

İlk defa oynayan biri wow classic oynayabilir mi? lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun zamandır mmorpg arıyorum ama düzgün mmorpg bulamıyorum. Çok boş vaktim var vakit konusunda sıkıntım yok. Wow classicin 27 ağustosta cıkacağını duydum ama daha önce hiç wow oynamadım, classic benim için uygun mu, çok zorlanır mıyım veya tavsiyeleriniz nelerdir? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

    teşekkürler



  • Oynar. Basit bir oyun zaten Vanilla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun basit degil hatta hic degil oyunda cok fazla detay var langir lungur wow oynanmaz heleki vanilla hic oynanmaz cunki suan halen oynanan wow cok kolay en basiti skill kasma derdin yok skill ler oto geliyo grup veya raid bulma derdin yok oto buluyor vanilla da bunlar yok ucan binek yok 40 lvl olana kadar kosarak quest yapman gerekir yada suan quest yaparken mob keserken moba dokunman yeterli sanada sayar ve loot da alirsin vanilla da bu yok kim ilk vurursa ona sayar gelelim item lere suan tek kiyafetle dolasirken vanilla da fire boss icin fire resist natural dmg vuran boss icin nature resist item kasman gerekir bole daha cok sey yazabilirim ama cok uzar sonuc olarak bence oynamalisin wow oynanmasi gereken bir oyundur sadece sabirli ve cok arastirma okuma yapman bilgi edinmen gerekir ama tekrar soluyorum ole kolay degil
  • Oynar tabi, biz de bilmeyerek başladık. Alliance oynarsan wow guildine bekleriz, yardımcı olacak bir sürü arkadaş var.
  • oynarsın tabi oynayamazsin diye bir şey yok. ama cabuk sikilabilirsin ozellikle yeni oyunlara aliskinsan. 15 yillik oyun; mekanikler, gameplay filan baya eski. yeni oyunlara göre görece ugrastirici sayilir. ayni zamanda suan hemen hemen hiçbir oyunda olmayan aylik odeme sistemi var. onu da goz önünde bulundur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wow classicte oyun 1 levelde başlıyor. diğer oyunlar gibi max levelde değil. Ondan tadını çıkarmaya bakacaksın levelingin. İngilizcen iyiyse zaten çoğu şeyde sıkıntı yaşamazsın. MMORPG'yi gerçek manada seviyorsan bu oyun gerçek bir MMORPG. Gerçek bir MMORPG olduğu için bol bol vaktini yiyecek.
  • Araştırdığım kadarı ile, wow classic de tam anlamı ile her şeyi yapacaksın. Bu sebeple düzgün oynamak istiyorsan güzel 1 zamana ihtiyacın var. Ayrıca çok iyi derecede sabıra da sahip olman gerekiyor, muhtemelen çok öleceksin, çok zorlanacağın anlar olacak, 1 mobu cok geç keseceksin, mana kullanıyorsan cok hızlı bitecek, hp için yemek falan yiyeceksin canın dolmasını bekleyeceksin. Modern MMO ların yanından geçmez ama gerçek MMO nun keyfini veren bir oyun olacak classic. Böyle ince detaylar seviyorsan kesinlikle öneririm. En azından 1 ay denersin, 45-50tl sanırım şu an game time lar.
  • Ingilizce altyapin varsa veya usenmez bol bol ceviri yapip okursan sorun olmaz. Zaten yiginla kaynak eklenti vs. var artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru bilgiler ve Doğru arkadaşlıklar ile tabi ki oynayabilirsin diğer türlü biraz daha fazla zaman alır.
  • wow da addon diye mini programlar var. aldıgın gorevin yerini filan gösteriyor. onu yükledin mi sorunsuz oynarsın. addon ismi sanırım "quest helper". başlangıc için bu addon size yeter
  • Oyunu en bastan anlamak icin vanilla oynamani oneririm. Vaktin bol nasil olsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golemag'da oynayan varsa yeniyim bende ekleyebilir beraber oynamak için
  • Beyler alliance olan var mı bende indiriyorum şuan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.