Şimdi Ara

İlk defa orta uzunlukta yola gideceğim tavsiyelerinize ihtiyacım var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

    Otoyoldan gideceksen Gebze'den sonra eski otoyol başlıyor. Son günlerin modası "Güncellenmiş" 3 şerit. Yani ilk yapıldığında iki şerit olan yol, emniyet şeridinin eklenmesi ve şeritler arası mesafenin daraltılmasıyla üç şeride çıkarılmış.

    Sol şerit çizgisinin 10 cm. solunda bariyerler var. Otoyol standardında bu mesafe 150 cm.dir. Bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi?

    Sağ şeritten gidersen kamyoncu esnafı ile akraba oluyorsun. Orta şeridi de yine bu kamyoncu esnafı birbirini sollamak için kullanıyor. Kalıyor geriye yukarıda özelliklerini bahsettiğim sol şerit.

    Orada da yolun standardına rağmen deli gibi giden, kenefe yetiştirmek üzere bagajını ağzına kadar b.k doldurmuş zevat seni sıkıştıracaktır. Kendi başınızı yiyin inşallah deyip sabırlı olacaksın.

    Arabada yalnızsan sorun yok. Ama yolcun varsa kulak içi kulaklıkla cepten falan yüksek sesle müzik dinlemelerini sağla. Böylece edeceğin küfürleri duymayarak onların gözündeki terbiyeli ve saygın kişiliğini muhafaza edebilirsin.

    Ehliyetimi 1987 yılında aldım. Ağır vasıta hariç her türlü araçla dünyanın etrafını dolaşacak kadar km. yapmışımdır. Bu kadar tecrübeye rağmen Gebze-İzmit arası otoyoldan oldukça çekinir ve sürekli pür dikkat giderim.

    Aynen, bende o yol için aynı şeyleri düşünüyorum, izmitten kalk karsa git sıkıntı değil gidersin ama tecrübesiz birinin tecrübe kazanacağı yol değildir izmit istanbul arası, yıllarca bu yolda gidip gelmiş birisi olarak eğer zorunluluk değilse bu işten vazgeçin derim. Uzun yol hata affetmez ama bu güzergah hiç affetmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yanında bir büyük olursa daha rahat gidersiniz.

    heyecan yapacak birşey yok şehirdışı yollar daha rahat emin ol.
  • Gündüz git etrafı net görürsün. Uzağı görme sorunun filan varsa gözlük al. Bide sol şeride bulaşma hiç ilk seferi atlatırsan sonrası çorap söküğü gibi gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.