|
Öncelikle iyi forumlar, yaklaşık 1.5 senedir r5 2600 kullanmaktayım a320 serisi basit bir anakartım vardı 2gün önce nvme ssd ve yeni anakart aldım buda çok iyi bir anakart degil ama en azından öncekinden iyi, şu anki sistemim şöyle r5 2600 gigabyte b450m h Anakart 2 x 8gb 3000 mhz ram samsung nvme ssd 1600ti ekran kartı genellikle wow oynuyorum ekran kartım bana yeterli geliyor ama wow cpu odaklı bir oyun 20 yada 40 kişilik aktivitelerde fpsim acayip düşüyor oyunun grafik ayarlarını maxlasamda en düşüge çekip pixel pixel olsada bu fps gene düşüyor, şöyle birşey var onunda farkındayım çok üst düzey sistemlerde bile bir fpd düşüşü oluyor bunun farkındayım ama benım oynanmıcak kademelere geliyor amacım bi tık daha rahat etmek bios ve chipset driverlarımı güncelledim ryzen master programı ile 1-2 deneme yaptım ama siyah ekran oldu pc res atmam gerekti denedigim degerler 4.0ghz ve 1.3 volt tu son olarak 4.0ghz ve 1.35 volt denedim programın kendi stres testini geçti ve pc kapanmadı ama biosdan oc yapmanın daha stabil ve verimli olacagını okudum lakin biosda voltaj degerini istedigim degeri girmek yerine + yada - 0.1 0.2 vb degerler var yükledigim resimde görüldügü üzere ( resim bana ait degil ama aynı ekran başka biryerden alıntı yaptım ) bana yol göstericek biri varmı 4.0 olmasa bile 3.9ghz de stabil çalışsın istiyorum çünkü 3.7 nün üstüne kendi çıktıgını daha hiç görmedim yardımlarınızı bekliyorum ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt