Şimdi Ara

ilk defa nintedo alacağım(2 tane) lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski oyunların tadını veren bir cihaz arıyordum.. wii yi ucuza bulursam alacaktım araştırırken bu bölümü buldum ve okuduklarımdan maalesef birşey anlamadım:( psp veya wii kullanmadık.. nintendonun eğlence yönünün methini duyduk araştırırken bu bölüme ışınlandım
    emulator gibi olaylarıda okuduk kart felan olaylarınıda tam anlamadık
    şimdi hangisini almalıyız ve kaç tlye kadar bu cihazları en ucuz olarak almak iyi bir alışveriş olur?
    nintendo wii
    nintendo DS lite
    nintendo DSİ
    nintendo 3ds
    nintendo ds xl hangisini alalım?? 2 tane almak istiyoruz.. pal ve ntsc uyumundan hangisini alalım.. 22'' lcd tvde oynayacağız yada yolculukta...

kinectsizox sahibiyiz ..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 21 Şubat 2013; 20:11:24 >

• Ekranın boyutu biraz küçük, o boyutta bir ekranda pek zevkli olmaz Wii. Yine de tercih size kalmış tabii.

Yolculukta kullanmak için bana göre Nintendo 3DS ideal, 3DS XL da alınabilir ama ekranı büyüdüğü için taşınabilirliği de azalıyor. Ancak şunu da göz önünde bulundur, şu an 3DS oyunlarını korsan oynamak mümkün değil. Ya R4 kart alıp bir önceki neslin konsolu olan DS oyunlarıyla idare edeceksin ya da 3ds oyunlarını orjinal alıp kullanacaksın. Bu saatten sonra bütçeniz yetiyorsa 3ds almaya, DSi veya DS lite almanın bir anlamı yok. Şu an ben dahil birçok kişi Gittigidiyor'daki kampanyadan faydalanıp Nintendo 3DS sahibi oldu, eğer almak istiyorsanız şimdi tam vaktidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Ekranın boyutu biraz küçük, o boyutta bir ekranda pek zevkli olmaz Wii. Yine de tercih size kalmış tabii.

Yolculukta kullanmak için bana göre Nintendo 3DS ideal, 3DS XL da alınabilir ama ekranı büyüdüğü için taşınabilirliği de azalıyor. Ancak şunu da göz önünde bulundur, şu an 3DS oyunlarını korsan oynamak mümkün değil. Ya R4 kart alıp bir önceki neslin konsolu olan DS oyunlarıyla idare edeceksin ya da 3ds oyunlarını orjinal alıp kullanacaksın. Bu saatten sonra bütçeniz yetiyorsa 3ds almaya, DSi veya DS lite almanın bir anlamı yok. Şu an ben dahil birçok kişi Gittigidiyor'daki kampanyadan faydalanıp Nintendo 3DS sahibi oldu, eğer almak istiyorsanız şimdi tam vaktidir.

eyvallah
    3ds tv ya da monitöre bağlanıyormub en evde vakit geçirmeyi düşünüyorum ama gözden bazı sorunlarım oldu
    eğer rahatsız olursam akrabama veririm diyorum .. oda yurtta idare eder..
    zaten orjinal kullanma taraftarıyız.
    ancak 2. el piyayası oluştumu? fiyatlar makul seviyelerdemi?
    bir de en çekindiğim konu pil ömrü... yurtta kullanılsa habire şarjdamı çalıştırılacak bu cihaz.. yada herhangi bir yere gidildiğinde tv ya da monitöre bağlaabiliyormu 3ds ??
    ayrıca zelda limited editiona göre beyaz ve cosms black modeller daha pahalı sebebi nedir ki bunun??

• quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

quote:

Ekranın boyutu biraz küçük, o boyutta bir ekranda pek zevkli olmaz Wii. Yine de tercih size kalmış tabii.

eyvallah
    3ds tv ya da monitöre bağlanıyormub en evde vakit geçirmeyi düşünüyorum ama gözden bazı sorunlarım oldu
    bir de en çekindiğim konu pil ömrü... yurtta kullanılsa habire şarjdamı çalıştırılacak bu cihaz.. yada herhangi bir yere gidildiğinde tv ya da monitöre bağlaabiliyormu 3ds ??
    ayrıca zelda limited editiona göre beyaz ve cosms black modeller daha pahalı sebebi nedir ki bunun??

3DS tv'ye bağlanamıyor diye biliyorum, bağlansa bile verim alınamaz çünkü çözünürlükten dolayı görüntü çamur gibi olur.
    Malesef ikinci el piyasası çok gelişmiş değil, ancak şu son kampanya sayesinde birçok kişi 3DS aldı. Belki bu piyasayı hareketlendirebilir, ancak bir PS3 piyasası beklememek lazım.
    Pil ömrüde 3D kullanımına bağlı, 3D kapalı olursa 8 saate kadar kullanabilirsin. (Teoride böyle, ama pratikte ne kadar geçerli bu süre bilemiyorum) The Legend Of Zelda Edition'un ucuza satılmasına ben de pek anlam veremiyorum, yanında oyunla beraber gelmesine rağmen Cosmos Black'le aynı fiyatta. Bu durumda The Legend Of Zelda Edition almak daha mantıklı, ben de The Legend Of Zelda Edition'dan aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 22 Şubat 2013; 9:04:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

quote:

eyvallah

3DS tv'ye bağlanamıyor diye biliyorum, bağlansa bile verim alınamaz çünkü çözünürlükten dolayı görüntü çamur gibi olur.
    Malesef ikinci el piyasası çok gelişmiş değil, ancak şu son kampanya sayesinde birçok kişi 3DS aldı. Belki bu piyasayı hareketlendirebilir, ancak bir PS3 piyasası beklememek lazım.
    Pil ömrüde 3D kullanımına bağlı, 3D kapalı olursa 8 saate kadar kullanabilirsin. (Teoride böyle, ama pratikte ne kadar geçerli bu süre bilemiyorum) The Legend Of Zelda Edition'un ucuza satılmasına ben de pek anlam veremiyorum, yanında oyunla beraber gelmesine rağmen Cosmos Black'le aynı fiyatta. Bu durumda The Legend Of Zelda Edition almak daha mantıklı, ben de The Legend Of Zelda Edition'dan aldım.

bu gittigidiyor'daki fiyatlar kısa süreliğine mi çünkü baktım da beyaz versiyonuna 1 tane satılmış 29 adet daha var diyor sanki ilan yeni açılmış gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.