Şimdi Ara

İlk defa lisede sınava gireceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9. sinifim. Persembe ingilizce cuma matematik var bu hafta. Lisedeki sinavlarin ilkokuldan farkli oldugunun bilincindeyim. Bunlara nasil hazirlanmaliyim? Elbette ki 20 30 alacagimiz sinavlar olur ama bunlari aileme nasil soyleyecegim ilkokulda 90 dan asagi notum yoktu.

Ozellikle aile konusunda yardim ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lise 2 yim okulum çok iyi ilk sene afallıyosun zaten bir süre sonra velin de ilkokul lise farkını anlıyo bak 9 çok önemli sıkı ders çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: MorGandalf

Lise 2 yim okulum çok iyi ilk sene afallıyosun zaten bir süre sonra velin de ilkokul lise farkını anlıyo bak 9 çok önemli sıkı ders çalış

+1997
  • ilkokulda 70 den düşük almazdım lisede ilk 3 yazılımın toplamı 70 değildi

tavsiyem çok iyi çalış
    konuyu anlayana kadar çalış yani bir kaç test çözüp bırakma en ince ayrıntısına kadar bitir

70-80 den aşağı almazsın yukarıda ki dediklerimi yaparsan

• Tesekkur ederim hepinize gelecek tavsiyelere acigim.

• adamın kalemini eline verirler dikkat et lise 3 oldum hala tırsarım ilk sınavlardan bir keresinde 9.sınıfta dil anlatımdan 31 almıştım hiç unutmam sonrada paçayı kurtaramadım zaten bütün derslerim 4 veya 3 olurdu dil anlatım hep 2 olurdu onuda zar zor yapıyordum umarım bu sene öyle olmaz
  • aslında konular çok kolay ( kafanda zorlaştırıyosun )

lise 4 farkına varacaksın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 9 sınıfta mat notlarim 07 09 11 di hiç unutmam

• İlk sınavım kimyadandı hiç unutmam.53 almıştım.Çok üzülmüştüm.Şimdi bakıyorumda 53 öpüpde başa koyulacak not.Sonuçları yara bandı çeker gibi söyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: PaperMo0n

adamın kalemini eline verirler dikkat et lise 3 oldum hala tırsarım ilk sınavlardan bir keresinde 9.sınıfta dil anlatımdan 31 almıştım hiç unutmam sonrada paçayı kurtaramadım zaten bütün derslerim 4 veya 3 olurdu dil anlatım hep 2 olurdu onuda zar zor yapıyordum umarım bu sene öyle olmaz

Umarim olmaz hocam baraj ders sonucta.

• Lisedeki ilk sinavimi hatirladim bende cok korkuyordum ha ne oldu edebiyattan 24 almistim ilk sinavlardan sonra alisirsin merak etme son gun calismayla bile yuksek notlar alirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

Lisedeki ilk sinavimi hatirladim bende cok korkuyordum ha ne oldu edebiyattan 24 almistim ilk sinavlardan sonra alisirsin merak etme son gun calismayla bile yuksek notlar alirsin

Hocam alirim sorun degil ben toparlanirim da ailem cok uzulur iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: Care Less

quote:

Lisedeki ilk sinavimi hatirladim bende cok korkuyordum ha ne oldu edebiyattan 24 almistim ilk sinavlardan sonra alisirsin merak etme son gun calismayla bile yuksek notlar alirsin

Niye uzulsunler ki artik lise orasi her sinavdan 100 alamazsin bunu soylemen lazim ki sen soylemeden aileninde farkinda olmasi lazim

• ilk sinavim matematikti cok iyi hatirliyorum. Simdi son sinavlara giricem 4-5 ay sonra. vay be lise de bitiyor..

• İlk sınav İnglizceydi, 96.
    İkinci Matematikti, 35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Sheldon Cooper -- 4 Kasım 2013; 16:03:05 >
  • quote:

quote:

quote:

Niye uzulsunler ki artik lise orasi her sinavdan 100 alamazsin bunu soylemen lazim ki sen soylemeden aileninde farkinda olmasi lazim

Calisirsan olur diyorlar devamli yapanlar insan degil mi diyorlar.

• quote:

9. sinifim. Persembe ingilizce cuma matematik var bu hafta. Lisedeki sinavlarin ilkokuldan farkli oldugunun bilincindeyim. Bunlara nasil hazirlanmaliyim? Elbette ki 20 30 alacagimiz sinavlar olur ama bunlari aileme nasil soyleyecegim ilkokulda 90 dan asagi notum yoktu.

Ozellikle aile konusunda yardim ederseniz sevinirim.

PCDen Kalk Telefonu Az Kullan Sürekli Calısacagın Dersler Hakkında Not Cıkar Bunlardan Başlayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Agger

İlk sınav İnglizceydi, 96.
    İkinci Matematikti, 35

Benim de ayni sekilde sinav sirasi olarak. Umarim matematikten 70 falan alirim ingilizce rahat

• ilk sınavdan düşük almazsan heyecanı kalmaz lisenin geometriden 18 mattan40 almıştım
  • Her lise öğrencisi zayıf notu sevincini tadacaktır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.