Şimdi Ara

İlk Defa Karşılaştığım Garip Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda garip bir hata ile boğuşmaktayım. Birçok çözüm yöntemi denedim. Fakat hiçbiri çare olmadı.

Sorun: Bilgisayarımda cd-dvd yazdırmaya başlayınca monitör kararıyor ve fanlar çalışmaya devam ediyor.

1-Spyware Dr, Spybot search & destroy gibi programlarla tarama yapıldı. Sonuç: Temiz.
    2- Lisanslı Eset Nod32 ve lisanslı Antivir İnternet Security ile full tarama yapıldı. Sonuç: Temiz.
    3- Dvd yazıcısının sata kablosunu değiştirdim. Sonuç: değişen birşey olmadı.
    4- Format atmadım. Atmakta istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: simkalp

Arkadaşlar bilgisayarımda garip bir hata ile boğuşmaktayım. Birçok çözüm yöntemi denedim. Fakat hiçbiri çare olmadı.

Sorun: Bilgisayarımda cd-dvd yazdırmaya başlayınca monitör kararıyor ve fanlar çalışmaya devam ediyor.

1-Spyware Dr, Spybot search & destroy gibi programlarla tarama yapıldı. Sonuç: Temiz.
    2- Lisanslı Eset Nod32 ve lisanslı Antivir İnternet Security ile full tarama yapıldı. Sonuç: Temiz.
    3- Dvd yazıcısının sata kablosunu değiştirdim. Sonuç: değişen birşey olmadı.
    4- Format atmadım. Atmakta istemiyorum.

3.ye aynı başlığı açıyorsunuz. Size yanıt verildi zaten.

http://forum.donanimhaber.com/m_72458742/tm.htm

• kusura bakmayın explorerdan kaynaklı bi hata oluştu. aynı konuyu 3 kere göndermişim. vermiş oldugunuz linkteki konu kalıp diğerleri silinebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip arıza
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.