Şimdi Ara

İlk defa Gopro almayı düşünüyorum. Tavsiye!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Xiomiye bakalım bi nasılmış
  • Go Pro Hero 4 Silver
  • @Sutangac, dediklerine katılıyorum.

    Konu GoProlar arasında seçim yapmaksa mutlaka Hero4 serisinden bir model almak lazım artık. Hero3 için türkiye'de en büyük sorun batarya olacak gibi görünüyor. Yazılım konusundan sıkıntılar yaşanması pek söz konusu değil. Fakat ürün gamından kaldırılmış ve desteği azalmış bir ürüne de para vermenin anlamsız olduğu aşikar.

    Benim favorim Hero4 Silverhttp://www.gokamera.com/GoPro-Hero4-Silver.html?search=Hero4%20Silver özellikle bu sitede hafıza kartı ve monopod hediyeli olarak verilmesi daha çok cezbediyor. Hero4 Black'i almayı düşünmek için işin için profesyonellik girdiğinden dolayı Hero4 Black'in alıcı bellidir diyip kenara çekiliyorum. Fakat Şu sıralar GoPro şöyle bir güzellik yaptı ki Hero4 Session'ın fiyata 1099 Liraya geriledi.http://www.gokamera.com/GoPro-Hero4-Silver.html?search=Hero4%20Silver ve yine hafıza kartı ve monopod hediyeli olarak.

    Hero4 Session ve Hero4 Silver şu an alınabilecek yarı-profesyonel kullanıcı için güzel kameralar.




  • Goproyla ilgili faydalı bi video

  • Merhabalar

    Bir yarışmada GoPro Hero 4 Black kazandım. Türkiye çağında hizmet veren bir mağazadan alınmış. Ancak kutusu hiç açılmadı, satmak istiyorum. Almak isteyen olursa aşağıdaki ilandan benimle iletişime geçebilir.

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-gopro-hero-4-black-381677207/detay/

    İyi çekimler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.