Bildirim
İlk cıkan ipad alınırmı bu saaten sonra ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence hayatta alınmaz ne işe yarar o
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama ipad 2 belki bakılabılır o bıle belki
peki nedne 350 500 lira isteniyor ipad 1 ler için cin malı tablet daha mantıklı öyleyse değilmi ? -
İpad mini bak daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendim kullanıyorum. 300 TL lik Çin malı tablet Gta Vice City,Modern Combat 3 açmaz ama ipad 1 açıyor. Ama yine de önermem. iPad 2 almanız daha mantıklı.
İpad mini'nin sıfır fiyatlarının 550 civarına düştüğünü göz önüne alırsak 400 civarına ikinci eli bulunması lazım. İpad 1'e göre çok daha mantıklı olur... -
Alınmaz
ALINMAZ açık ve net . O fiyata mini bulursun -
"Bu saat" değil de ben başından beri bu alet alınmaz ikinciyi beklemek lazım diyorum
eki cin tableti yerine 250 liraya ipad 1 alsam sizce nasıl olur -
quote:
Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu
eki cin tableti yerine 250 liraya ipad 1 alsam sizce nasıl olur
Çin tabletleri momtan dır şarj kablosu kötü, pili adi yere düşse patlayacak mı ne olcak belli değil. Adı üstünde çin malı adi tablet. İpad mini al bence işlemcisi iyi kamerası iyi ram'ı fln iyi 450 ye fln bulunur 2. Elleri ama dersenki illa ipad 1 mi çin maşımı tabiki ipad 1 ( oyun bile oynarsın pc ye 25pp ile şndir programı .ipa olarak at eski sürümünü mc3 gta vice city oynarsın
ipad 1i geç mini almanı bile tavsiye etmem. ios 8 ile çok kötü çalışıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: seymamirze
ipad 1i geç mini almanı bile tavsiye etmem. ios 8 ile çok kötü çalışıyor.
ipad2 32gb 350 tl buldum o nasıl olur acaba ios 7 yüklemiş geri ios 6 ya dönüş yapamazmıyız.. -
Yok be abi bence almamalısın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X