Şimdi Ara

İlk bıçağımı düşürdüm. Yeni Resimler ve Float Eklendi. 3599$ SATILMIŞTIR.. (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
6
Favori
11.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dontbecelııs

ünlü streamerlardan itemi parçalayabilirsin hayvani bi envanterin olur sonra rulet falan oynayarak katlarsın :D
    quote:

Orijinalden alinti: Dontbeceliis

ünlü streamerlardan itemi parçalayabilirsin hayvani bi envanterin olur sonra rulet falan oynayarak katlarsin :D

Öyle bir lükse sahip de?ilim hocam maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khaosss

quote:

Orijinalden alıntı: [Mb]

quote:

Orijinalden alıntı: Khaosss

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarpm

PAY-PAL tarzi odeme sistemlerinde donen dolandiriciliga dikkat.

Sistem su sekilde calisiyor. Siz satisinizi ebay vs uzerinden yapiyorsunuz ve PAYPAL vs. tarzi odeme kabul ediyorsunuz. Satmaya calistiginiz sey degerinden pahaliya satilabiliyor. Genelde fazla odemeyi kabul eden kisi birisinin paypal hesabini patlatmis ve harcama yapiyordur. Siz urunu gonderirsiniz(elektronik olarak) ve bakarsiniz ki hesabinizdan para geri cekilmis. eger paypal hesabinin sahibi uyanirsa banka araciligiyla odemeyi iptal ettirebiliyor.

Bu durumda paypal i aramak gerekiyor. Durumu izah etmek gerekiyor. Size delil soracaklardir. Satis yaptiginiza dair. en buyuk delil de Kargo irsaliyesi.

Genelde dolandiricilar yazilim tarzi seyleri email ile gonder derler. CD ye kaydedip gonderin. duygu somurusu yapabilir inanmayin ve kargoyla gondereceginizi soyleyin. elinizde belge olursa paypal size parayi oduyor.

Hocam durum şöyle opskins'de satılan itemlerin parası direk paypala yüklenmiyor. İlk olarak opsskins hesabına aktarılıyor para sonra ben istersem paypalıma aktarıyorum.

Böyle bir durumda sanırım sizin bahsettiğiniz şeyi yapamaz doğru mudur ?

Opskins bu konudaki en güvenli sitelerden birisi. Belkide en iyisi. Bu zamana kadar 17 bin dolar üzerinde item sattım hiç sorun yasamadım. Opskins bakiyenden kendin cashout yapıyorsun ve sorunsuz paypalına geliyor.

İçimi rahatlattınız hocam teşekkür ederim .

Forumdan kimse almaz o bıcagı. Ancak Opskins de gider yada keye verip direk key satabilirsin. Yalnız opskinsden satarsan aman premium üyelik alıp sat. %5 le %10 komisyon arasında büyük masraf olur :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: Khaosss

quote:

Orijinalden alynty: [Mb]

quote:

Orijinalden alynty: Khaosss

quote:

Orijinalden alynty: [Mb]

quote:

Orijinalden alynty: sarpm

PAY-PAL tarzi odeme sistemlerinde donen dolandiriciliga dikkat.

Sistem su sekilde calisiyor. Siz satisinizi ebay vs uzerinden yapiyorsunuz ve PAYPAL vs. tarzi odeme kabul ediyorsunuz. Satmaya calistiginiz sey degerinden pahaliya satilabiliyor. Genelde fazla odemeyi kabul eden kisi birisinin paypal hesabini patlatmis ve harcama yapiyordur. Siz urunu gonderirsiniz(elektronik olarak) ve bakarsiniz ki hesabinizdan para geri cekilmis. eger paypal hesabinin sahibi uyanirsa banka araciligiyla odemeyi iptal ettirebiliyor.

Bu durumda paypal i aramak gerekiyor. Durumu izah etmek gerekiyor. Size delil soracaklardir. Satis yaptiginiza dair. en buyuk delil de Kargo irsaliyesi.

Genelde dolandiricilar yazilim tarzi seyleri email ile gonder derler. CD ye kaydedip gonderin. duygu somurusu yapabilir inanmayin ve kargoyla gondereceginizi soyleyin. elinizde belge olursa paypal size parayi oduyor.

Hocam durum ?öyle opskins'de satylan itemlerin parasy direk paypala yüklenmiyor. Ylk olarak opsskins hesabyna aktarylyyor para sonra ben istersem paypalyma aktaryyorum.

Böyle bir durumda sanyrym sizin bahsetti?iniz ?eyi yapamaz do?ru mudur ?

Opskins bu konudaki en güvenli sitelerden birisi. Belkide en iyisi. Bu zamana kadar 17 bin dolar üzerinde item sattym hiç sorun yasamadym. Opskins bakiyenden kendin cashout yapyyorsun ve sorunsuz paypalyna geliyor.

Yçimi rahatlattynyz hocam te?ekkür ederim .

Forumdan kimse almaz o bycagy. Ancak Opskins de gider yada keye verip direk key satabilirsin. Yalnyz opskinsden satarsan aman premium üyelik alyp sat. %5 le %10 komisyon arasynda büyük masraf olur :)

%5 olayyny biliyorum hocam dün ba?ka bir arkada? da yazmy?ty sa? olun gerçekten her fyrsaty söylüyorsunuz te?ekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zfrsvm

Hayırlı olsun muazzam bir drop. inşallah opskins'den sorunsuz bir şekilde satıp parasını çatır çutur yersin yada borçlarını kapatırsın

Bu bıçaga bu para verilir mi diyenler için not: Arkadaşlar bu zevk meselesi konuyu kirletmeyin. Bu bıçagı 10 000 TL 'ye alan adam aylar boyu oynadıktan sonra bile hiç zarar etmeden bu bıçağı tekrar satabilir. Ayrıca sponsorlar bu tür bıçakları alıp yayıncılarına ya da oyuncularına ücretsiz veriyor. Kısaca siz boşverin derdi tasası size kalmadı.

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Anneme çamaşır makinası Kendime de ekran kartı almayı düşünüyorum gerisi ile borçları falan azaltıp elimde kalırsa değerlendireceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NurullahGüney

ama sen bıçağa o kadar para veren adamın hayırlarını vs bilirsin demi ? 2. si bu itemin oyunda olması hiçbir işe yaramadığı anlamına mı geliyor ?

yaşınız kaç sizin. avukatımı oldunuz milletin. kimin ne kadar hayır vs yaptını bilemem. ama benim dediğim amaçsız bir şeye o kadar para verene kadar gidin afrika için vs için çabalayın dedim. saptırılmasın yani. bu benim kendi düşüncem oda senin düşüncen. düşüncenle başbaşa bırakıyorum sizi.
  • adem-123 kullanıcısına yanıt
    afrakaya 100tl bağış yapmaz dediniz sanırım . yaşımda seni ilgilendirmez . ayrıca hala amaçsız diyorsun da amacı bu oyun keyifli oynamak olan adam için amaçsız diyemezsin . zevkler ve renkler tartışılmıyor biliyorsun .
  • quote:

afrakaya 100tl bağış yapmaz dediniz sanırım . yaşımda seni ilgilendirmez . ayrıca hala amaçsız diyorsun da amacı bu oyun keyifli oynamak olan adam için amaçsız diyemezsin . zevkler ve renkler tartışılmıyor biliyorsun .

saptırdınız neyse. size sanal dünyanızda kurduğunuz mutlulukta iyi keyifli günler dilerim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem-123

quote:

saptırdınız neyse. size sanal dünyanızda kurduğunuz mutlulukta iyi keyifli günler dilerim:)

saptırmanın kralına gel ! ben ne dedim ? bu bıçağa para vermem demedim mi ? nerden geldin benim sanal dünyama ?
  • Hayırlı olsun kardeşim çok şanslıymışsın .İnşallah hayrını görürsün
  • Bıçak gerçekten cok degerlı fakat bızım ulkemızde bu parayı verecek sayısı cok cok az.Parası olan adamında zaten boyle seylere ılgısı olmaz.Cs nedır ne ıse yarar bılmez.Sen bence hıc zarar etmeden 3400 dolara opskınse koy.Orada bunun manyakları cok.

Ben bıle bu kadar bılgım olduğu halde param dahı olsa bır bıcaga o parayı vermezdim.Sadece bıcak degıl hıcbır ıteme vermezdim.Benım ıcın onemlı olan sey kutudan ne cıktıgı ve mac sonunda bana ne dustugudurYanı ısın tıcaret yonu benı ılgılendırıyor gerısı hıkaye
  • Güzel bıçak mantıksız fiyat.İnşallah umduğun fiyata satarsın fakat 6000-6500 Tl den fazla edeceğini düşünmüyorum Türkiye fiyatı olarak.Opskins keyleri 6.5 liraya yakın alıyor oradan komisyon sonrası alıcı bulursan 8 liraya satabilirsin sanırım.

(Türkiye fiyatını kafadan yazmadım ,1200 key ve bu boyutta bir satış için keyleri 5-5.2 alırsak bıçak clean corner ve 0.001 float olsaydı 1600 key ve keyleri 5-5.2 alıp 8000-9000 arası derdim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hala şoktayım arkadaşlar. Fiyat konusunda çok bir bilgim yok ama nadir bir bıçak olduğunu biliyorum.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198201490099/inventory/
     İlk bıçağımı düşürdüm. Yeni Resimler ve Float Eklendi. 3599$ SATILMIŞTIR..
     İlk bıçağımı düşürdüm. Yeni Resimler ve Float Eklendi. 3599$ SATILMIŞTIR.. İlk bıçağımı düşürdüm. Yeni Resimler ve Float Eklendi. 3599$ SATILMIŞTIR..

Float value: 0.0326

Arkadaşlar 01.03.16 Tarihinde takas banı açılıyor. Bugüne kadar alıcı bir arkadaş çıkmazsa Opsskins de satacağım.

Fiyat : 8000 TL

Önemli Not: Steam'den ekleyenleri maalesef kabul edemiyorum. İletişime geçmek isterseniz. Donanım haberden mesaj atabilirsiniz veya whatsapp'dan bana ulaşabilirsiniz. Whatsapp için >>> 05545462203

Almayı düşünen arkadaşlar Ankara içi elden satış yapabilirim. Bunun dışında lütfen başka bir şey teklif etmeyiniz.

Bu oyunu ilk defa gören oynamamış arkadaşlar için bir BİLGİLENDİRME

Yukarı da ki gördüğünüz bıçağın bu fiyatlara satılmasının sebebi ; Oyunda ki en nadir bıçaklardan biri olması . Normalde oyun içi kutu açılımında bıçak çıkması bile çok zorken böyle bir bıçak çıkınca bu fiyatlara satılabiliyor.

hocam selamlar,

Benden tavsiye bu fiyati biraz asagi cekmeniz. STler zaten cok zor satiliyor birinci handikap bu. Ikinci handikap, cornerin cok kotu olmasi, karambit icin cok onemli. Diger ozellik ise nerdeyse 0.04 e yakin olmasi.
    Bu arada cok sanslisiniz iyi gunler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zengin Dük

quote:

Hala şoktayım arkadaşlar. Fiyat konusunda çok bir bilgim yok ama nadir bir bıçak olduğunu biliyorum.

İlk bıçağımı düşürdüm. Yeni Resimler ve Float Eklendi. 3599$ SATILMIŞTIR.. İlk bıçağımı düşürdüm. Yeni Resimler ve Float Eklendi. 3599$ SATILMIŞTIR..

Arkadaşlar 01.03.16 Tarihinde takas banı açılıyor. Bugüne kadar alıcı bir arkadaş çıkmazsa Opsskins de satacağım.

Önemli Not: Steam'den ekleyenleri maalesef kabul edemiyorum. İletişime geçmek isterseniz. Donanım haberden mesaj atabilirsiniz veya whatsapp'dan bana ulaşabilirsiniz. Whatsapp için >>> 05545462203

Almayı düşünen arkadaşlar Ankara içi elden satış yapabilirim. Bunun dışında lütfen başka bir şey teklif etmeyiniz.

Yukarı da ki gördüğünüz bıçağın bu fiyatlara satılmasının sebebi ; Oyunda ki en nadir bıçaklardan biri olması . Normalde oyun içi kutu açılımında bıçak çıkması bile çok zorken böyle bir bıçak çıkınca bu fiyatlara satılabiliyor.

hocam selamlar,

Benden tavsiye bu fiyati biraz asagi cekmeniz. STler zaten cok zor satiliyor birinci handikap bu. Ikinci handikap, cornerin cok kotu olmasi, karambit icin cok onemli. Diger ozellik ise nerdeyse 0.04 e yakin olmasi.

Opskins'den 3300$ koyacağım gidene kadar yolu var .

• quote:

quote:

quote:

hocam selamlar,

OPskinsdende silahı inceleyebiliyorlar o cornera o kadar verileceğini düşünmem, 3300 dolar nerdeyse 1650 key yapıyor, hala uçuk, hayırlı satışlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam selamlar,

OPskinsdende silahı inceleyebiliyorlar o cornera o kadar verileceğini düşünmem, 3300 dolar nerdeyse 1650 key yapıyor, hala uçuk, hayırlı satışlar

Nasip

• Arkadaslar bu bıçak hıcbırsey.Turkıyede bu olaylar yaygın değil.Paralar gerçek mı dıyen bırcok kışı var evet gerçek bıldıgımız amerıkan doları ve opskıns sıtesı sayesınde alısverıs yapabılıyor ve para paypal hesabınıza gecıyor.

http://steamcommunity.com/id/Timur1214/

http://csgo.steamanalyst.com/inventory-top500

Bu kısıye bakarsanız envanterınde neyın ne olduğunu gorursunuz.Adamın envanterınde toplam 470bın dolarlık SADECE cs go eşyası var.Bı ara 650bın dolara kadar cıkmıstı sanırım bı kısmını sattı.Bunların hepsını kasadan mı çıkardı sızce?Yoksa adamda .ok gıbı para var bunları satın mı aldı?Bıcaklarına bakarsanız hepsı ozenle secılmıs nadır ıtemlerdır.

Bu eşyalar satın alınıyor ve alıcıları cok fazla.O yüzden dusunurken sadece kendı bıldıgınızle dusunmeyın.

Konunun sahıbı arkadaşa buradan soyleyecegım tek sey hıcbır sekılde uğraşmana gerek yok.Zamanı geldıgınde at opskınse satılır zaten fazla geçmeden atarsın paypalına cekersın 3300dolarını mıs gıbı borç mu oduyosun, evlenıyo musun naparsan yaparsın Darısı bızlerın basına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 29 Şubat 2016; 5:25:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Arkadaslar bu bıçak hıcbırsey.Turkıyede bu olaylar yaygın değil.Paralar gerçek mı dıyen bırcok kışı var evet gerçek bıldıgımız amerıkan doları ve opskıns sıtesı sayesınde alısverıs yapabılıyor ve para paypal hesabınıza gecıyor.

Bu kısıye bakarsanız envanterınde neyın ne olduğunu gorursunuz.Adamın envanterınde toplam 470bın dolarlık SADECE cs go eşyası var.Bı ara 650bın dolara kadar cıkmıstı sanırım bı kısmını sattı.Bunların hepsını kasadan mı çıkardı sızce?Yoksa adamda .ok gıbı para var bunları satın mı aldı?Bıcaklarına bakarsanız hepsı ozenle secılmıs nadır ıtemlerdır.

Bu eşyalar satın alınıyor ve alıcıları cok fazla.O yüzden dusunurken sadece kendı bıldıgınızle dusunmeyın.

Konunun sahıbı arkadaşa buradan soyleyecegım tek sey hıcbır sekılde uğraşmana gerek yok.Zamanı geldıgınde at opskınse satılır zaten fazla geçmeden atarsın paypalına cekersın 3300dolarını mıs gıbı borç mu oduyosun, evlenıyo musun naparsan yaparsın Darısı bızlerın basına

Hocam bu gibi envanteri olan adamlar genelde bet sayesinde bu kadar itemi topluyor diye biliyorum.

• https://opskins.com/index.php?loc=shop_view_item&item=1856260

benim anlamadığım item opskins de 400 500 dolardan satılmış kaç defa.

nereden baz alıyorsunuz siz fiyatları acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

https://opskins.com/index.php?loc=shop_view_item&item=1856260

Hocam öncelik olarak orada gördüğünüz bıçak ile bu bıçağın görüntüsü bir değil. Bu düşen bıçak normal doppler değil sapphire biraz araştırırsanız bunların ikisin arasında fiyat olarak uçurum olduğunu göreceksiniz.

https://opskins.com/?loc=shop_search&app=730_2&search_item=%22Karambit%22&min=&max=&sort=hl&stat=&grade=&exterior=&type=

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

https://opskins.com/index.php?loc=shop_view_item&item=1856260

7 Çeşit (P1, P2, P3, P4, Ruby, Sapphire, Black Pearl) Doppler var, hepsi fiyat listesinde doppler kategorisinde gözüküyor. Ama hepsinin fiyatı arasında çok fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Arkadaslar bu bıçak hıcbırsey.Turkıyede bu olaylar yaygın değil.Paralar gerçek mı dıyen bırcok kışı var evet gerçek bıldıgımız amerıkan doları ve opskıns sıtesı sayesınde alısverıs yapabılıyor ve para paypal hesabınıza gecıyor.

Genelde bu inventoryler ünlü streamerların yada büyük kumar oyuncularının (Timur, cAre gibi) olayıdır. Timurla 2 anım var :p bunlarda size nasıl o envanterlari yaptıklarına bilgi verir;

https://gyazo.com/ce4a89fe3f509a778bfe46b103645623

https://gyazo.com/3fd12c0a3b4f253b7af948d4d2879fed

Bana şansı tutmamıstı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khaosss -- 29 Şubat 2016; 12:00:12 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.