|
İLK BEŞ K İSTİYORUM FENE BAŞLAMADIM ŞANSIM NEDİR (3. sayfa)

-
-
Kanka ben de senin gibi bir şeyler istiyorum hatta daha iyisini ve ben de fene başlamadım daha. Geçen sene çok çalışmıstım biraz onun rahatlıgı var ama yine de vakit az gibi geliyor.
Kısa sürede bitirmek de mantıksız geliyor çünkü fen netlerini artırmak cidden ölüm. Her şeyi tamamen öğrenmek gerekiyor bence. Ben de napacağımı bilmiyorum. Yanlıs anlasilmasin ama foruma kalsa biz s*ksen 5k ya giremeyiz. 40k anca :) -
hocam forumda sallayan çok gerçek olan ve iyi sıralama yapcak olanlar da var ama o kadar da sallayan var hiç unutmuyorum mart falandı ümit can hem ea hem de sayısaldan birinci olcam diyordu içimden hassktir ordan demiştim forumda görüyordum arada sonra bi baktım herkes çocuğun sıralamayı konuşuyor bir kaç ay sonra. demem o ki forumdaki insanlar sizi yanıltmasın dersaneye gidiyorsanız ordaki mezunlarla karşılaştırın kendinizi. fen de hallolur bence ya geçen sene fizik çok hızlı yükselmişti -
Kanka benim tüm sorun bio idi geçen sene. Bu sene çalışmadıgım için hepsi sorun :) Dersaneye gitmiyorum ama bi kaç yere demo diye gittim oralarda sırıtmıyorum hatta daha iyiyim birkaç kişi hariç. Şehir antalya çalişan sayisi cok aslinda ama ben de iyiyim galiba. Fizikten 3 4 tane kynak cozmustim gecen sene ha bio'dan da 3 tane cozdum ama 9d 4y :) -
benim tüm sorun sınavdı geçen sene hocam netleriniz nasıl şu an
-
kimya ve biyolojiye gömül fiziği bilemem ama 26 yaptıysan 30-35 arası bir neti çok rahat yaprsn
-
Ayt fen bu surede hallolur da gerisini geriletmeden tutabilir misin o sana kalmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sınavı görmek lazım su an bir şey söylemek doğru değil
mat kolay iş -
Tytyi de dusurmezseniz isiniz rahat o zaman
tytm hiç yükselmedi ki nereye düşüyor -
yuzde 82 gelir
Gelirse bana bı ayıcık yolla adresimi veririm
büyük mü istersin -
selamımı söyle ilk 5ka ya
-
umutsuzluğa kapılmazsan sana bağlı. Biyoloji her sistem başına 1 gün bitkiler protein sentezi gibi konulara 2 gün Fizik konu başına 1 gün kimya konu başına 2 gün şeklinde her şeyi halledersin Hatta sınav tarihine yakın bitirmiş olduğun için de konular taze kalıcaktır. Optiği sene başında bitirdim şimdi tekrar çalışıyorum hiç çalışmamış gibi bunun belli bi stratejisi yok Çalışırsan yaparsın. Foruma gelip sırtını ovazlamamızı istersen zor
-
İyte serttir
hocam kimya ve biyoloji kas baya şu sürede en mantıklısı o bence kimya ve biyoyu bitirdikten sonra branş denemelerine geçersin sonra full ayt fizik bam bam bam
-
5k olmadı ama olsun 20k de iyidir
-
kaç k geldi hocam ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X