Şimdi Ara

İLK AYT DENEMESİNİN REZİLLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 345 ayt 1. denemesini çözdüm ayt adına ilk denememdi bi yamuldum ya 17d 7y mat yaptım hedefim 25 30 arası normal mi aşırı moralim bozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kötü desem ne olacak iyi desem ne olacak takma hocam eksiğini gör ve kapat yeter

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam senin çevren ve özellikle kendinle ilgili ciddi sıkıntıların, yaşanmışlıkların var galiba.

@Moueson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristocratic_colonel -- 4 Haziran 2018; 12:46:2 >
    kardeş başka bölüm mü yok forumda buraya dadandın ne milleti üzüyorsun belki 27 gün çalışsa istediği yere gidecek

bu cümle düşmana söylenmez
  • İlk kez ayt denemesi çözüyorsan yükselecektir. Denemeye aşinalık önemli.

• İlk denemeler böyledir ve çözdüğün deneme kolay degil . Aptalların lafına kanma kanka rahat ol düzelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kardesim ruh hastasımısın nesin bilmiyorumda bırak su insanları yermeyi 2 hafta öncede görmüstum seni baska birinin moralini bozarken senin baska isin yokmu?Yada nasıl bir şey yaşadınki milleti yerip duruyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk denemeler hep düşük gelir sıkma canını eksikleri gider denemelere devam
  • zbrobljen kullanıcısına yanıt
    Terbiyesizlik yapma. Sen kim oluyorsun da bana hakaret edebiliyorsun. Edepsiz! Yaptığın yorumla seviyenin gayet net belli ettin.Ailen adına senin gibi bir çocuk dogurdukları için çok üzüldüm .Annen taş doguraydı ülkeye daha faydalı olurdu. Neyse senin gibi alt seviyelerle uğraşamam.

Blok .

• 17 7 yapan birisi 24 soru işaretlemişse 24net de yapabilirdi yani kendi işlem hatalarınızdandır hocam kendinizi 15 net yapanlarla bir tutmayın sınava kadar ne netler yapacaksınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sürekii tyt-ayt forumunda milletin moralini bozmaktan ne anlıyorsun.Benim düşüncem sen sınava hazırlanan bir öğrencisin rakip elemek için yapıyorsun.Ya da trol yapıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.