Şimdi Ara

İlk Araç İçin Öneri !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk kez araç sahibi olacağımdan bana 97-98 model Uno ların bile yeteceğini düşünmekteyim.
    Yakıt tüketimi ve servis konusunda cimri olan bir araç almak istiyorum.
    Hangi marka ve modelleri tavsiye edersiniz.
    Yardımlarınız için teşekkürler..

• Eğer şöförlüğüde yeni öğrendiysen, sana Tofaş kuş serisi iyi gider.Hem kaza yapınca da fazla masrafın olmaz, parçası ucuzdur yani.
  • şehir içi pratik olsun az yaksın parça konusu ve kazalı dahi olsa satışında sorun olmaz diyosan 7-8 milyara brodway alacaksın rahat edersin sorunda çıkarmaz.
    şahin alsan biraz ağır kalır arkadan itişli olduğu için birde yakıt konusu biraz fazla yakar motor biraz pratik değil brodwaye göre
  • broadway iyi seçim
  • ben ilk basta a3 derim ama pahalı tabi . yada golf hem hızlı hemde saglam ,leonda güzel , tabi ucuz araba dersen astrada iii
  • şahin abi şahin çok kalite araba
  • renault 21 19 9

doğan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    İlk araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kuş serisi al
  • doğan 1.6 ie hidrolik dreksiyon, fabrika çıkışı brc lpg, kuş serisinde en kolay kullanımlı şanzuman, nispeten denge, çok ucuz parça fiyatı, nispeten iyi yakıt tüketimi vs... kesinlikle ilk araba için ideal, en çok vuracağın yer tampon 20 milyona al 5 milyonda takana ver yola devam
  • Merhaba,
    Yorumlar için teşekkürler.
    Mesela aşağıdaki linkteki araç 140000 km de ve 8.500 YTL.
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2610660

Mesela bu araca bu kadar vermektense
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2594856
    buradaki Palio Weekend 1.2 EL modelini almak daha amantıklı değil mi?

Acemilik konusunda süperim
    Ama almışken daha sonrada (3-4) yıl sanora satabilceğim bir araç olsun istiyorum.
    Yardımlarınız için tekrar teşekkürler...

• acemiye uno iyi olur.
  • palio sw bence iyi bi seçim olmaz çünkü sw araçlar biraz daha zor kullanması

yani park sorunu olur acemi insan için sonra sokak aralarından bi palio kadar rahat dönmez

bence brodway iyi işte tam ideal
  • Unodan şaşma..
  • O zaman aşağıdaki linkteki gibi UNO modellerine bakıyorum
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1627006
    LPG li düşünüyorum, yoksa benzinlide yeteri kadar ekonomik olurmu?
    İlk aracım olduğu için multlaka kasko yaptırmak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz şirketler ve diikkat etmem gereken noktalar neler acaba?
    Merak ettiğim başka bir nokta, hep arakadaşların hidrolik modelli araçlarını kullandım...acaba bu tarz eski modellerdeki gibi hidrolik olmayan bu araçların kullanımı nasıl?
    Teşşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: Goki

O zaman aşağıdaki linkteki gibi UNO modellerine bakıyorum
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1627006
    LPG li düşünüyorum, yoksa benzinlide yeteri kadar ekonomik olurmu?
    İlk aracım olduğu için multlaka kasko yaptırmak istiyorum. tavsiye edebileceğiniz şirketler ve diikkat etmem gereken noktalar neler acaba?
    Merak ettiğim başka bir nokta, hep arakadaşların hidrolik modelli araçlarını kullandım...acaba bu tarz eski modellerdeki gibi hidrolik olmayan bu araçların kullanımı nasıl?
    Teşşekkürler.

hidroliğe alışana hidrolik olmayan ağır gelebilir.ama uno nun çok ağır değil.bakarsın

çok km yapmayacağını düşünüyorum,lpg li düşünme.nasıl olsa acemisin.100 ü geçmezsen şehir içi de 50-60

gidersen 3. 4. viteslerde çok yakmaz.

ustalaşınca satarsın.

triger kayışı,debriyaj,radyatör,frenler,ateşleme,fltreler ve lastikler önemlidir. bunlara baktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 15 Ağustos 2006; 10:25:39 >

• BENCE İLK ARABA OLARAK FIAT KUŞ SERİSİ VEYA RENO BRODVEY SERİSİ İYİ OLUR
  • Sanırım aracı alıp 3-4 sene kullanıp tekrar elden çıkaracaksınız,bence acemilik çabuk geçer bir kaç ay sonrada keşke biraz daha yüksek model alsaydım falan demeye başlarsın.(Aynısını bende yaşamıştım.)O nedenle bence alacağınız arabada en azından hidrolik direksiyon olsun şimdi bile hidrolik direksiyonsuz arabayı satmak zor 4 sene sonra dahada zor olur.Birde klima tabikiBence 96-97 model brodwaye 8-8.5 vereceğinize 11-11.5 civarına en azından 2000 model palio,accent vb.tarzda bir şeyler almalısın...Hayırlısı olsun
  • OOOFFFFF OOFFFFFFF
  • selamlar öncelikle bütçen nedir_?

ayrıca yaş da önemli aile arabası olarakmı kullanacaksın_?

sen 3-4 sene kullanırım diyorsun ama bütçenden daha ucuz bir otomobil
    alırsan 6-7 ayda sıkılırsın.

parana göre bir otomobil alırsan hem daha rahat edersin hemde 3-4 yıl binebilirsin.
  • selam
    bütçe olarak 7-8 yada 12-13 arası....
    aslında kendim için değil aile için alacağız...
    aslında arabaya ayıracak çok bütçem yok... o yüzden yakıt v.b. benim için önemli...
    yıl içinde yapsam yapsam 10.000 km yaparım belki..
    görüldüğü gibi herkesin fikri çok farklı
    ya toplam 8.000 ytl verecem basit bi araç alacam.. şöyle 97-98-99 model..
    yada 15.000 ytl ye kadar çıkıp yeni kasa yada dizel bi araç almaya çalışacağım..
    asıl kararsız olduğum nokta bu aslında..
    sizce ??????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.