Bildirim
İlk arabamı aldım....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
kazasız belasız kullan
piyasasını bilmediğim için yorum yapamıcam
ama yeni ehliyet almışsın
heves uğruna delilik yapma bu iş şakaya gelmez biliosun
_____________________________ Bırakın adalet yerini bulsun , isterse kıyamet kopsun.. Freud....
Bmw 3.20d M Performance -
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Arkadaşında dediği gibi Ehliyetin yeni. Bir hevesle ehliyetim var diyip trafikte bi delilik yapma.quote:
Orijinalden alıntı: Rechtsanwalt
kazasız belasız kullan
Hayırlı olsun.._____________________________ -
Kaç yaşında araç ?quote:
Orijinalden alıntı: Rechtsanwalt
kazasız belasız kullan
Hayırlı olsun bu arada Allah kaza bela vermesin
_____________________________ Sokak hayvanlarından bir kap su ve bir kap yemeği esirgemeyin -
1992 model, kırmızı renk, 1300 motor...quote:
Orijinalden alıntı: over and under
Kaç yaşında araç ?
Hayırlı olsun bu arada Allah kaza bela vermesin
Alıntıları Göster
Kış için yağını,suyunu koyup artık havanın iyi olduğu zamanlarda ve akşam-gece saatlerinde pratik yaparım diyorum..
Merkezi kilit-alarm taktırmayı da istiyorum kısa zamanda...
Ankaradayım..._____________________________ -
Aman arabanın yürüyen aksamına, motoruna vs. iyi baktır. Kış geliyor yolda kalırsın.quote:
Orijinalden alıntı: 2become1
1992 model, kırmızı renk, 1300 motor...
Kış için yağını,suyunu koyup artık havanın iyi olduğu zamanlarda ve akşam-gece saatlerinde pratik yaparım diyorum..
Ankaradayım...
Alıntıları Göster_____________________________ -
hayırlı olsun arkadaşım . ehliyetin yeni olduğundan dikkatli kullanmalısın. ilk araban olduğu için gayet iyi. ileride iyice profesyonel olunca daha iyisini almayı nasıp etsin Allahquote:
Orijinalden alıntı: Cloud Nine
Aman arabanın yürüyen aksamına, motoruna vs. iyi baktır. Kış geliyor yolda kalırsın.
Alıntıları Göster
_____________________________ düşmanlarını daima affet. onları daha fazla hiçbir şey kızdıramaz........ -
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.kendine degilde trafikte diger arac kullanan soforlere gore hareket et üstadım.en onemlisi bu bence.bi emniyet kemeri lütfen cok onemli.quote:
Orijinalden alıntı: mehmet_bulut
hayırlı olsun arkadaşım . ehliyetin yeni olduğundan dikkatli kullanmalısın. ilk araban olduğu için gayet iyi. ileride iyice profesyonel olunca daha iyisini almayı nasıp etsin Allah
Alıntıları Göster_____________________________
-
Hayırlı olsunquote:
Orijinalden alıntı: emreefendi
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.kendine degilde trafikte diger arac kullanan soforlere gore hareket et üstadım.en onemlisi bu bence.bi emniyet kemeri lütfen cok onemli.
Alıntıları Göster
İlk otomobilin heyecanı başkadır. Doya doya yaşamaya bak, Çünkü diğer otomobillerden alamazsın bu tadı.
_____________________________ -
bendede 92 model vardı 8 sene kullandım hiç bir problem yaşamadım.Sadece debriyaj değiştirdim.iyi günlerde kullanman dileğiyle allah kaza bela vermesinquote:
Orijinalden alıntı: Karakurtmelih
Hayırlı olsun
İlk otomobilin heyecanı başkadır. Doya doya yaşamaya bak, Çünkü diğer otomobillerden alamazsın bu tadı.
Hayırlı olsun. Şehir içi kullanımında çok iyidir. LPG ile yakıt da sorun değil. Yalnız, 1400 motor diye biliyorum ben Spring'i.quote:
Ankaradayım...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 2become1
Ankaradayım...
Hayırlı olsun. Şehir içi kullanımında çok iyidir. LPG ile yakıt da sorun değil. Yalnız, 1400 motor diye biliyorum ben Spring'i.
quote:
Ankaradayım...
Alıntıları Göster
Güle Güle Kullan
Şöförlük Kabiliyetini bu otomobilde kazanırsan her otomobili rahatça kullanırsın...
Doğru seçim._____________________________ 2007 Daihatsu Terios 1.5 AT
-
bende 1986 model r12 tx kullanmıştım ilk olarak iyi kötü kullanmayı öğrendim sayılır yani acemiliği attım denilebilirde _____________________________ -
kazasız belasız kullan,,allah daha iyilerinide nasip etsinquote:
Orijinalden alıntı: focuss050
bende 1986 model r12 tx kullanmıştım ilk olarak iyi kötü kullanmayı öğrendim sayılır yani acemiliği attım denilebilirde
Ankaradayım...
Alıntıları Gösterquote:
Ankaradayım...
Hayırlı olsun.
Gaza dolmuşa gelme, bir süre sonra "ben artık oldum" sanıp riskli işlere girme, hız yapma, kimseyle yarışma. Sakin sakin kullan. Araba dediğin insanı bir noktadan başka bir noktaya götürmeye yarar, başka da bişeye yaramaz.
İyi günlerinde kullan._____________________________ Bazen yolculuk gidilecek yerden daha güzeldir
-
7 000 YTL nasıl??quote:
Orijinalden alıntı: ihg70quote:
Ankaradayım...
Hayırlı olsun.
Gaza dolmuşa gelme, bir süre sonra "ben artık oldum" sanıp riskli işlere girme, hız yapma, kimseyle yarışma. Sakin sakin kullan. Araba dediğin insanı bir noktadan başka bir noktaya götürmeye yarar, başka da bişeye yaramaz.
İyi günlerinde kullan.
Alıntıları Göster_____________________________ kavGamız tuRana kaDardır ... !
-
fiyat iii ehliyetide yeni almışsın ztn öğrenmen pratik yapmak için iyi olur kasasız belasız sürmek nasip etsin ama ufak tefek sürtmeler flnda olursa yadek parça tamir olayı ucuzdur sana fazla pahalıya patlamazzquote:
Orijinalden alıntı: DeAdLeY_27
7 000 YTL nasıl??
Alıntıları Göster_____________________________
DH HYUNDAİ ERA TAKIMI
2008 HYUNDAI ERA 1.4 SELECT KUM BEJİ -
allah kaza bela vermesin güle güle binquote:
Orijinalden alıntı: fiesta1903
fiyat iii ehliyetide yeni almışsın ztn öğrenmen pratik yapmak için iyi olur kasasız belasız sürmek nasip etsin ama ufak tefek sürtmeler flnda olursa yadek parça tamir olayı ucuzdur sana fazla pahalıya patlamazz
Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin...quote:
Orijinalden alıntı: lordofthebodyguard
allah kaza bela vermesin güle güle bin
Alıntıları Göster
- fazla motor yağı nasıl boşaltılır
- frene basınca stop lambası yanmıyor
- hgs araç sahibi mi almak zorunda
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı