Şimdi Ara

ilk arabam yorumlarınızı bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar görüş ve önerileriniz için çok teşekkürler.

Dün Ümraniye'den Polenezköy'e kadar gittik. Gidişte ve dönüşte bol miktarda dur kalk yaptım. (Gidiş Kavacık sapağından,dönüş Şile youlndan).Frenlere tam alışamadım, tepkileri çok sert. Koltukta bol miktarda öne doğru hareket yaptık.Tabi ihtisası Reno Toros'ta yapınca bu araba bana Ferrari gibi geliyor. :))

Kavacık'taki sapaktan girdikten sonra, Polenezköy sapağına dönerken yokuşta kuyruk vardı. Ne diyeyim şu yokuş kalkışı kadar güzel bir sistem daha yoktur herhalde. Herkes geriye kaçırırken, bizimkinde milim oynama yoktu. Allah nazarlardan saklasın. Daha hala çözemedim çok özelliği var.

Sigortayı:271 TL'ye halk sigortaya yaptırdım.
    Kaskoyu: 1241 TL'ye Ak Sigortaya yaptırıdım(maalesef üzerime kayıtlı ilk araç olmasından dolayı yüksekmiş)
    Haftasonu Acıbadem'deki Aveo Global servisinde yıllık bakımını yaptıracağım. (Gedizle:480 TL demişti, Global:360 TL fiyat verdi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenansau -- 2 Mayıs 2013; 8:53:30 >

• Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız
  • Hayırlı olsun hocam. :)

Kasko yerine LPG düşünürdüm..
  • Hayırlı olsun güzel araç kazasız belasız binin inşallah :)
  • Hayırlı olsun güle güle kullanınn :)
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız yolculuklar dilerim.
  • hayırlı uğurlu olsun hocam allah kaza bele vermesin çok beğendiğim bir araç ben de 325 lira bayıldım trafik sigortasına araç tempra
  • allah kaza bela vermesın guzel gunlerde kullanın
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.