Şimdi Ara

İlk araba olarak BMW önerir misiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence accent era al onunla öğren sonra bmw alırsın..en kompakt araba eradır bu sınıfta herkes kullanabilir herkese uyum sağlar

• Arkadaşım bana 90bin liralık bütçe verseler ben sıfır araç almam. Artı 90.000 liralık araca değil daha ucuzuna binerim. Ayrıca şunu söyleyeyim yeni öğrenen bir insan için dizel yanlış bir seçim. Neden bilmiyorum ama büyüklerimizden duyduğum bu Bence git e200 kompressor al
  • demekki paran var arkadaşım. hiç acıma al sonra buraya bir kaç yeni 3.20D fotosu da koy forum canlansın
  • konu uçmuş
  • ben senin yerinde olsam 1 - 2 sene kadar 2. el, manuel vites, hatta bel altı boyalı, 2-3 değişeni olan bir araç alırım... bu yine bir BMW olabilir.. motorunda, şasisinde ve şanzımanında sorun olmasın yeter.. E46 kasa 3.20i olabilir, hatta temizini bulursan E39 kasa 5.28i fln alabilirsin.. onunla BMW kullanmayı öğrendikten sonra sıfırını alırsın, o zaman kullandığından daha çok keyif alırsın..

Orijinalden alıntı: rapursuit

quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

320d fazla güçlü. İlk araba olarak hiç tavsiye etmem. Yoksa yeni arabaymış, kaza falan önemli değil. Yapmayan yapmıyor.

katılıyorum

Bencede...Abd'deki araçlarında güç ortalaması bize göre ciddi manada yüksek. 200-300 arası felan. Ama ilk ehliyetini alanlar o araçlarla trafiğe çıkabiliyor...
  • bence 2. el otomatik vites a3 veya bmw 1.16 gibi bir araç al. kendini biraz geliştirdikten sonra daha iyi ve hızlı araçlar bakarsın. eğer fazla peşin param yok ancak kampanya ile 320d alabiliyorum diyorsan bişey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

İtiraz edenlerin çoğu "vay anasını kaç yaşında aldığı arabaya bak almasın zındık" diye düşünüp itiraz etmiş her zamanki gibi.

"almasın zındık"

ilk araba olarak neden olmasın 320d, sürücü kurslarında direksiyon dersine gider iyice öğrenirsin.Sonra kendi arabana binersin veya yakınlarından birinin arabalarına bak. Sırf öğrenmek için ayriyetten araba almak gereksiz. İlla yeni öğrendi diye hemen arabayı çarpacak mı demek oluyor bu ? 320d'de A6 gibi bir araç değil boyutları makul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the best or nothing -- 3 Ocak 2011; 19:15:33 >

• bmw sanki ferrari gaza basınca spin atcak hemen, kullanamazsın bmw alma tek kanatlı sinek gibi olduğun yerde dolanıp durursun okula geç kalırsın. zaten hemen arabayla başlama önce tornet al.
  • 3.20d elbette güzel bir arabadır, sahibinin olsun; ama ben 22 yaşında biri olarak maddi durumum arkadaş gibi yeterli olsaydı ve illa alman ağırlığı taşıyan bir otomobil isteseydim;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-benz-e-fc-motors-dan-e-250-cgi-coupe-beyaz-ici-bej-hemen-teslim-38019818/detay

Hiç düşünmeden bunu alırdım. Evet neredeyse 2 katı fiyatta, lakin o yaşlarda en önemli faktörün hava atmak olduğunu göz önüne alırsak, 3.20'den çok daha havalı olacağı kesin. Alabiliyorsan mutlaka bunu al. 10 yıl da geçse, havanı korursun.
    (Beyaz+Panoramik Tavan tercih sebebi)

Şayet 45.000 euro civarına olacak illa diyorsan, C 180 de tercih edilebilir. Hem vergisi de daha az. Tabi BMW yi de kötülemiyorum, ama beyaz Merso görünce dayanamıyorum. )
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-benz-c-2011-otomarsan-sifir-amg-spor-paket-beyaz-ic-gri-panoramali-38000464/detay

Bu arada beyaz Mercedes'te, siyah BMW'de güzeldir.

• mesele güçlü araç meselesi değil ben kartalda acemiliğimi attım sonrasında 97 model rangerover 4.6 kullandım bi müddet öyle kontrol edilmeyecek araçlar değil fakat ucuz bi arabada acemilik atmak daha iyi olur hemde düz vitese alışman iyi olur illa kuş serisi veya renault 9 kullan demiyorum ama pahalıda olsa düz vites bi araba kullanman senin yararına olacaktır
  • Paran coksa al gitsin, zaten imkanin oldugu icin hicbir zaman duz vitese donmen de gerekmez. Imkani iyi olan aillelerin cocuklari X5, ML ile basliyor, kim ne soyleyebilir ki. Hatta 911, cayenne alsan ne olur ki ? Paranin gozu kor olsun...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.