Şimdi Ara

İlk araba / Kasko Hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    1200 liraya yaptırdım hocam, anadolu sigorta. Doğa sigorta falan da vardı ucuz ucuz ama mağdur olmak istemedim açıkçası, adı sanı belli değil, ilk defa duydum, ne olur ne olmaz.
  • sfkli S kullanıcısına yanıt
    Bu kasko şirketleri devlet destekli diye biliyorum yalanmi dogrumu bilmem ama onemli olan kaskoda yazan güvenceler orj parca doğal afet vsvs genişletilmiş olmasi onemli bu konularda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 15 Mayıs 2020; 10:7:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    valla hocam incelediğim kadarıyla her türlü belaya karşı korunaklı gibi görünüyor, onarımları yetkili servisinde yaptırıyormuşuz (özel servis isterseniz fiyat düşüyor, ben öyle istemedim), senede 1 sefer komple camları değiştirebiliyormuşuz, belki de başka imkanları da vardır ama sigortacılarla direk ben görüşmediğim için bilmiyorum öğrenmek lazım, yaptırdık şimdilik bakalım
    Komple camlar degil 1 adet cam hakkınız var lakin oda tramere yansıyor ama seneye kaskosu yükselen cok tanıdığım var camdan sonra bile

ben çok yanlış anlamışım o zaman, cama taş sıçrasa ve değiştirtsen arabaya hasar kaydı işleyecek yani, tuhaf valla. Hem de kasko fiyatın artacak daha sonrasında. Ben hani kasko yaptırdık diye bize jest yapıyorlar gibi anlamıştım ama dediğiniz gibiyse kullanılacak bir özellik değilmiş. Bir de şunu soracağım, kaskodan senede 1 kez mi faydalanabiliyoruz? mesela bugün bir kaza yaptım ve onarımı yaptırdım, bir hafta sonra bir kaza daha yapsam o zaman kaskodan faydalanamıyor muyum, sanki böyle birşey hatırlıyorum
    Daha önceki aracımda ücretsiz cam değiştirmiştim, ertesi yıl aynı şirket yüksek fiyat çıkarınca farklı şirketten daha uyguna yaptırmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfkli

hocam bana gelen teklifte bu dediğiniz İhtiyari Mali Mesuliyet değerini bulamadım ama sözlü olarak sorduğumda 250bin imiş sanırım tam emin değilim, 100bine düşürünce 300 lira oynuyor, bunun yüksek olması çok gerekli midir ki arada kaldım ilk defa yaptıracağım için kafam allak bullak oldu
    trafik sigortası 41bin tl + imm 250bin tl gayet iyi bir rakam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Bu bir pazarlama stratejisi hocam :)

Hocam kasko 1 senelik 365 gün ne olursa olsun karşılıyor 1 degil 10 da olsa kasko var ikame arac vs de yapabiliyorsunuz kaskoda zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 16 Mayıs 2020; 2:24:38 >
  • Allah korusun tabi de karsiya olan hasari sinirsiz yapin hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.