Şimdi Ara

İlk araba arayışı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikli tercih sıramı sırasıyla fiyatlarıyla birlikte size sunmak isterim
    1 - Yeni i20 1.4 CRDI Tune. 42.980 TL Liste fiyatı
    2 - Punto 1.3 Multijet 75hp LOUNGE 40.950 TL Kredili
    3 - Yeni Clio Icon 1.5 dCi 90 bg Stop & Start 44.490 TL
    4 - Aveo Sedan LT 1.3 Motor. 40.910 TL

2. Ve 3. Sırayı yazarken çok kararsız kaldım ama punto fiyatıyla öne geçti.
    Bu liste hakkında (doğru yanlış veya eksik) tarzında yorumu olan arkadaşların gerekçeleriyle fikirlerini paylaşması beni mutlu eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kavga çıkarmak istemiyorum da bir arkadaşımın 1.3 punto için yaptığı yorum şu şekildeydi,

"Puntoyu kaldırmak için verdiğim gazı benim arabada versem, gözü başı ayrı oynar, hadi bi şekilde kalktı 2 adım yürümeden beni 2 ye al diye bağırıyor" dedi. Kullanmadım ama özellikle test etmek istediğim araçlardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

kavga çıkarmak istemiyorum da bir arkadaşımın 1.3 punto için yaptığı yorum şu şekildeydi,

"Puntoyu kaldırmak için verdiğim gazı benim arabada versem, gözü başı ayrı oynar, hadi bi şekilde kalktı 2 adım yürümeden beni 2 ye al diye bağırıyor" dedi. Kullanmadım ama özellikle test etmek istediğim araçlardan biri.

Kesinlikle abartı bir yorum.Bu kişinin söylediği durum anca dik bir yokuşta,araç tamamen dolu ise yaşanabilir.
    Onun haricinde sakin bir şekilde şehir içi kullanım amacıyla 1.3 motor punto için yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYhain

Size göre neden Aveo?

aveo tasarım olarak hoş bir otomobil.
    ayriyeten geniş bagaja sahip,ve güvenlik testlerinden başarıyla geçmiş bir model.
    fiyat donanım aralığı da gayet iyi.
    quote:

Orijinalden alıntı: mosan

Ortada bir çizgi aşımı falan yok.
    Bu foruma eski kasa volvo sormaya gelip kriterlerinin arkasına dalga geçer gibi 2. el değeri iliştiren modeller bile var.
    Arkadaşımız acemiyse fikrini değiştirmek istedim,zira aceminin eline 0km araba verilmez.
    Acemi de değilmiş,öneri yaptık kendisine.
    Sizi germesin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 18 Ocak 2013; 9:56:55 >
  • Bana Clio 4 ve 208 mantıklı geliyor.
  • i20 tune oldukca dolu bi araç.
    Clio da iyi duruyo ama yeni bi araç henüz. Kronik sorunları varmı yokmu belli değil şimdilik
  • Boşu boşuna sıfıra para verme gel sana bunu vereyim takır tüpü misler gibi bin senelerce

40 bine i20ymiş clioymuş ayıptır yav

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-piril-piril-plus-performans-plus-konfor-110322216/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 18 Ocak 2013; 11:20:07 >
  • Zor bir soru sormuşsunuz, dizel olup o 40bin liraya geniş bir araba alamazsınız. B segmenti alabilirsiniz sadece. Dizele şartlanmayon bence, clio 0.9 90 ps yi öneririm. Fullunu 37bin küsüre alabilirsiniz, nerdeyse dizel kadar da az yakıyor.

• quote:

Öncelikli tercih sıramı sırasıyla fiyatlarıyla birlikte size sunmak isterim
    1 - Yeni i20 1.4 CRDI Tune. 42.980 TL Liste fiyatı
    2 - Punto 1.3 Multijet 75hp LOUNGE 40.950 TL Kredili
    3 - Yeni Clio Icon 1.5 dCi 90 bg Stop & Start 44.490 TL
    4 - Aveo Sedan LT 1.3 Motor. 40.910 TL

2. Ve 3. Sırayı yazarken çok kararsız kaldım ama punto fiyatıyla öne geçti.
    Bu liste hakkında (doğru yanlış veya eksik) tarzında yorumu olan arkadaşların gerekçeleriyle fikirlerini paylaşması beni mutlu eder.

Punto fiyatına göre oldukça donanımlıdır,marka ön yargınız yoksa,begendiyseniz alınabilecek bir araçtır,Aveo ile aynı motor zaten + 1.3 oldugu için vergi avantajıda vardır...
    Alternatif olarak Kia Rio'ya da inceleyiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

i20 tune oldukca dolu bi araç.
    Clio da iyi duruyo ama yeni bi araç henüz. Kronik sorunları varmı yokmu belli değil şimdilik

Clio benimde çok hoşuma gidiyor fakat dediğiniz gibi yeni bir araç o yüzden kararsızlık içerisindeyiz. İnsan net bir fikir sahibi olamıyor malesef hemen ne zor işmiş
  • quote:

quote:

Clio benimde çok hoşuma gidiyor fakat dediğiniz gibi yeni bir araç o yüzden kararsızlık içerisindeyiz. İnsan net bir fikir sahibi olamıyor malesef hemen ne zor işmiş

aldınız mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alampa

quote:

quote:

aldınız mı ?

Alıntıları Göster
    quote:

aldınız mı ?

Malesef.. Daha beklediğim para elimize geçmedi.
    Ev satışından bekliyoruz parayı hemen olcak iş aslında ama dava(çok uzun hikaye), mahkeme, vekalet, imzalar derken bu ay içerisinde umuyorum ki işlemleri halledip aracımızı alıcaz. Belediyeye beklediğimiz belge 2 hafta önce ulaştı, imzaların atılması ve diğer küçük işlemler kaldı sadece.

Bu arada tercihlerim daha da karmaşık bir hal aldı.
    2. Ele tekrar bir el attık. Genellikle kısa mesafeler de kullanacağım için(günde max 6-8KM) ve segment olarakta yüksek bir araç olarak Civic ide ekledik tercihlere (2. el 2007 Kasa)

Kafalar hala karışık anlayacağın, net bir tercih yok hala

Dip: Aslında konuyu para elime geçince tekrar canlandıracaktım, Çünkü gerçekten yardımcı olmak isteyen arkadaşlarım var. Boşu boşuna konu açıyorsun, bizi de meşgul ediyorsun gerçekçi olmayan mevzuların için dememeleri için.. Neyse herşey yolunda giderse zaten az bir süre kaldı( Diye umuyorum ).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYhain -- 24 Şubat 2013; 16:29:38 >

• clio
  • Hocam ben Clio 4 ile i20 arasında kalırdım. Aralarında neredeyse 1.500 TL fark var. Hangisinin donanımı ve dizaynı hoşuna giderse onu seç.
  • quote:

quote:

aldınız mı ?

Malesef.. Daha beklediğim para elimize geçmedi.
    Ev satışından bekliyoruz parayı hemen olcak iş aslında ama dava(çok uzun hikaye), mahkeme, vekalet, imzalar derken bu ay içerisinde umuyorum ki işlemleri halledip aracımızı alıcaz. Belediyeye beklediğimiz belge 2 hafta önce ulaştı, imzaların atılması ve diğer küçük işlemler kaldı sadece.

Bu arada tercihlerim daha da karmaşık bir hal aldı.
    2. Ele tekrar bir el attık. Genellikle kısa mesafeler de kullanacağım için(günde max 6-8KM) ve segment olarakta yüksek bir araç olarak Civic ide ekledik tercihlere (2. el 2007 Kasa)

Kafalar hala karışık anlayacağın, net bir tercih yok hala

Dip: Aslında konuyu para elime geçince tekrar canlandıracaktım, Çünkü gerçekten yardımcı olmak isteyen arkadaşlarım var. Boşu boşuna konu açıyorsun, bizi de meşgul ediyorsun gerçekçi olmayan mevzuların için dememeleri için.. Neyse herşey yolunda giderse zaten az bir süre kaldı( Diye umuyorum ).

audi b6 kasalara bak umarım hoşuna gider

• Güvenli araç diyorsanız ikinci kasa focus, yenisi dar. Astrada olabilir. Clioda keyiflidir

• ateş kırmızısı clio 4 senin aracın başka araca bakma bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.