Şimdi Ara

İlk Amatör Parçamız Sizce Nasıl? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Chromosty

quote:

Orijinalden alıntı: Kaladdune

quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KufredenFare

davulcunuz sadece gürültü yapıyor ama kickleri iyi bide sarki boyunca trampete neden hiç vurmadı onuda anlamış değilim zun lafın kısası güzel olmuş ellerinize saglık

Hocam davulcu benim :D trampete vuruyorum editlediğimiz programda davulun sesini kısık olarak ayarladım yoksa baya kulak tırmalıyor iyi bi kulaklık ya da iyi bi ses sistemiyle dinlersen davulun her tonunu duyabilirsin çok teşekkürler :D

Sanirsam su zil olarak kullandigin sey cross oluyor. Onu biraz kis bence. Kickleride bi gidim (cok degil) kisabilirsin. Trampetide arttir derim. Ulan biz baterist ariyoruz. Senin ceyregin kapasitede adam bulamadik

Teşekkürler hocam bu parçada geçti ama sonraki parçalar için tavsiyele uyarım :D siz hangi şehirden arıyosunuz bateristi ? :D
    Edit: Evet crash'in sesi baya fazla mikrofona çok yakındı :D

Oncelille lisedeyim belirteyim dedim.

Simdi okulda bir grubumuz var. Bunda genelde turkce caliyoruz. Ozel gunlerde falan bizi cikartiyorlar. Orada bir bateristimiz var. Teknigi var ama yetenegi hic yok. Bir sarki soyledigmizde 2 gun calismasini bekliyoruz. Dogaclama ritim atmiyor yada atamiyor bilemiyorum.

Bir de 3-4 arkadas eglencesinenstudyoya gidip genellikle metallica sarkilari caldigimiz bir grup var. Normalde elektro, bas caliyorum. Bateri egitimi almadim ama en yatkin ben oldugum icin ben oturuyorum bateriye.

Eger ankaradaysan ve studyoda takilmak istersen iletisimi koparmayalim

Cok mu iddiali oldu bilmiyorum ama gitaristlerimiz gayet iyi

Hocam bende ankaradayım lise sona geçtim grubum var teşekkürler ama arada gelip katılmak isterim çalışmalarınıza bana da egzersiz olur iletişimi koparmayalım temmuzda bi görüşelim sen özel mesaja gel ayrıntıları konuşalım :D

• İyi güzelde ses niye bu kadar kısık
  • quote:

Çok teşekkürler hocam yeni versiyonunu dinleyin buyrun :D
    https://soundcloud.com/erenkandira/sessiz-senfoni-full-metal

Gaza geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naykimayki

İyi güzelde ses niye bu kadar kısık

Hocam akustik yazanın sesi çok kısık kayıttan dolayı ama metal versiyonu gayet sesli :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.