Bildirim
İLK AÇTIĞIMDA HEP YANDEX ÇIKIYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aynısı bende de oldu. bir hafta öncesine kadar böyle bir şey yoktu. bir hafta önce yandex güncelleme yaptı ve bu şekilde açılmaya başladı. bence tamamen yandex in bir düzenlemesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 14 Temmuz 2013; 15:40:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: lodos denizcisi
aynısı bende de oldu. bir hafta öncesine kadar böyle bir şey yoktu. bir hafta önce yandex güncelleme yaptı ve bu şekilde açılmaya başladı. bence tamamen yandex in bir düzenlemesi.
Aynen. 1 hafta önce hiçbir şey yoktu sonra buum. Çok gıcık edici bir şey -
Yeni güncellemeden sonrahttp://www.yandex.com.tr/ adresi otomatik açılıyor.
Kotalı kullanıcılar için her açılışta boşu boşuna data akışı demek.
Bende de aynı şey oldu, yandexe yazdım, bunu değiştirme şansınız yok veya isterseniz en son sayfaları aç diyebiliyormuşuz.
Her 2 durumda kota yer.
Bu saçmalıktan ve kısıtlamadan dolayı;
İE ve Chrome kullanmaya başladım.
Sana iyi yandexlemeler http://www.yandex.com.tr/
-
hosts dosyasına yandex.com.tr yi ekledim artık açamıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 15 Temmuz 2013; 18:49:24 > -
adami zorla dindar bunlar tove yarabbi tovbe estagfurlaf, misyoner galiba bunlar -
quote:
Orijinalden alıntı: otuz3
adami zorla dindar bunlar tove yarabbi tovbe estagfurlaf, misyoner galiba bunlar
ayarlardan yeni sekme sayfası aç dediğinde artk yandex.com açılmıyor son güncellemede düzeltmişler. sen de hala devam mı ediyor? -
diğer bilgisayarlarda da açılıyor
eskidende gezinti diye bir virüs geliyordu istemim dışında -
-
google istemiyorum, msn yetiyor
imac tede sherlock diye birşey var
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. bu sayfa, gelen isteği gönderen kişinin bir robot değil, gerçekten siz olduğunuzu denetlemek içindir. bu neden oldu?
- üniversite internetine bağlanma
- meb erişim engeli nasıl kaldırılır
- bağlantı sıfırlandı hatası
- ortak ağ nasıl kurulur
- wifi 8
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X