Cerrahpaşa(ing) ve Hacettepe Tıp toplam 30 kişilik kontenjan artışı yapmış. Acıbadem,Medipol,Yeditepe kontenjan artışını dahil edersek ilk 5k tıpları yaklaşık 36 kişilik kontenjan artışı yapmış. Bu durum Ege tıpın sıralamasını çok etkiler mi? Kaça düşebilir Ege tıp? |
İlk 5k tıpları
-
-
hocam geçen sene gibi bir düşüş olursa 4.5 olur.Ancak sahadan edindiğim intiba bu sene geçen sene kadar sert bir düşüş olmayacağı yönünde.Hatta Allah muhafaza geçen seneye göre yükselmesinden korkuyorum.İnşallah gönlümüzce olur.Bu arada sıralama kaçtı sizin
-
Yok hocam biz buralardayız diye öyle geliyor insanlar yine de çok uzaklaştı tıptan -
öyledir inşallah hocam.Sizin nasıl geldi
-
1,691 hocam Cerrahpaşa düşünüyorum umarım gelir ctf : 1997 -
rahat gelir inşallah.Sizi sonuçlar hakkında iyimserliğinizle hatırlıyorum
-
4,7k geldi hocam.
Ayt Biyolojide kodlama hatası yapmışım
-
Hiç sormayın hocam ya. Hatta ben öyle bir yerdeyim ki 2020x1,35 yedim. Nasıl oldu hiçbir fikrim yok -
netler nasıldı.Ayrıca mezun muydunuz
-
umarım geriler. 🤞🏻🤞🏻 -
hocam çok fazla kişiyle konuşuyorum.O yüzden aklımda kalmıyor.Sizin sıralama ve tercihler nasıldı
-
gazi tıp hakkında bilgisi olan var mı
-
hocam ben biraz araştırdım.ingilizce türkçeden düşük çünkü daha sonra açılmış.Tabi hacettepe ve ankaraya göre daha düşük klasmanda ama yine çok kaliteli bir okul.Sadece türkçeye gidenler kalabalık olmasından yakınıyorlar
-
peki hocam 4.7k+okul birinciliği ile ankara tıp olabilme ihtimali var mı
-
hocam birinciliğiniz olmasa olmaz derdim.Ama birinciliğiniz ne kadar etkiler bilemiyorum.Nickinizden anladığım kadarıyla ankaralısınız zate gazi kesin gelir
-
ankara sevdalısıyım diyelim hocam.hayırlısı.siz ne düşünüyorsunuz?
-
ben de 4.1 yaptım ankara ege marmara gazi şeklinde zaten gazi her şekilde oluyor.Onun arkasına öylesine yerler yazarım
-
kontenjan artışı ve tıpın gerilemesini düşündüğümüzde 3.7k lık ankara tıp size gelebilir.diğerleri kesin gelir.
Benzer içerikler
- tahsin banguoğlu yurdu
- kyk yurt çıkma ihtimali hesaplama
- eşit ağırlık tıp okuyabilir mi
- soru çözerek para kazanma
- bilgisayar ile ilgili bölümler 4 yıllık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X