Bildirim
İlk 4 (4. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Colossus_
1-Beşiktaş
2-Gençlerbirliği
3-Trabzonspor
4-Sivasspor
Ben Gs ve Fb'nin hakem desteği kalktıktan sonra play-offa giremeyeceğini düşünüyorum.Hakemler bi yere kadar yardım edebilirler.Play-Offa girseler bile averaj takımı olurlar zaten.
Öte yandan pek ilgilenmiyorumda ligle.Avrupa'da yolumuza devam edelim yeter.Birileri Türkiye'yi temsil etmeli.Ne o öyle Karpaty'e,Young Boys'a elenenler
Beşiktaş'ın haksız yere aldığı 9 puan hakkında ne düşünüyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rinkhal
quote:
1-Beşiktaş
2-Gençlerbirliği
3-Trabzonspor
4-Sivasspor
Ben Gs ve Fb'nin hakem desteği kalktıktan sonra play-offa giremeyeceğini düşünüyorum.Hakemler bi yere kadar yardım edebilirler.Play-Offa girseler bile averaj takımı olurlar zaten.
Öte yandan pek ilgilenmiyorumda ligle.Avrupa'da yolumuza devam edelim yeter.Birileri Türkiye'yi temsil etmeli.Ne o öyle Karpaty'e,Young Boys'a elenenler
Bjk 9 puanı haksız yere aldıysa fenerbahçe bi 30 puanı haksız yere almıştr
quote:
1-Beşiktaş
2-Gençlerbirliği
3-Trabzonspor
4-Sivasspor
Hangi 9 puan ?_____________________________
Fernandes mükemmel olabilir,Buda size koyabilir
-
quote:
quote:
quote:
1-Beşiktaş
2-Gençlerbirliği
3-Trabzonspor
4-Sivasspor
Hangi 9 puan ?
Zoruna gidince sallıyolar işte boşver
quote:
Orijinalden alıntı: Cellar Door
Kadıköydeki derbiden sonra 1 oluruz, gerisi beni ilgilendirmiyor.
Averaj?
Puan eşitliğini düşünsem 1 oluruz diye yazmazdım renktaş.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: heredot_t
Şuan ;
1- GS 57
2- FB 51 (bugun 54 olacak
)
3-BJK 46
4-TS 45
yani bu saatten sonra BJK de TS de playoff kalsa ne olcak bu fark dahada açılacagından FENERBAHÇE ve GALATASARAY arasında geçiçek yarış
gerçekte puan farkı 5 Galatasarayla 3 maçımız var hiçbirşey belli olmaz playoff kalsa ne olcak değil iki takımla 4 maç yapılıcak..
quote:
quote:
quote:
1-Beşiktaş
2-Gençlerbirliği
3-Trabzonspor
4-Sivasspor
Hangi 9 puan ?

quote:
Orijinalden alıntı: BeşiktaşJK44
quote:
quote:
quote:
1-Beşiktaş
2-Gençlerbirliği
3-Trabzonspor
4-Sivasspor
Hangi 9 puan ?

http://www.bursahakimiyet.com.tr/haber/bursaspor/gol-iddiasina-piero-engeli/259.html
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120115/gol_mu_degil_mi.html
http://www.swfcabin.com/swf-files/1285010506.swf
Doğru diil doğru diiiil_____________________________
Fernandes mükemmel olabilir,Buda size koyabilir
-
4 büyük takım olacak ilk 4te. digitürk için yapılan bir uygulama için taraftar kaybetme riskini almazlar. kaç gençlerbirliği taraftarında digitürk var ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kemalwebnet
quote:
1-Beşiktaş
2-Gençlerbirliği
3-Trabzonspor
4-Sivasspor
Şike ligini yapmışsın ama fener eksik kalmış galiba? Feneride eklyevirde şike ligi ortaya çıksın.
Etik Kurulu'nun raporunda Beşiktaş'ın herhangi bir şike olayına karışmadığı bildiriliyor. Raporda, siyah-beyazlıların İstanbul BŞB. ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası final maçında (6-5 Beşiktaş'ın galibiyetiyle bitmişti) Serdar Adalı, Tayfur Havutçu, Cengiz Zülfikaroğlu, Ahmet Ateş ve İbrahim Akın'ın şike yapmadığı dile getiriliyor.
http://spor.milliyet.com.tr/etik-kurulu-raporu-ortaya-cikti/spor/spordetay/21.12.2011/1478373/default.htm
http://www.bjk.com.tr/tr/oyuncu/61/tayfur_havuccu.html
3
4
Bunu bilir bunu söylerim. ;)_____________________________ 
1881-193∞ -
Aydınlar'ın dedikleri doğruysa ilk 4'ü bilmem de Play-off'a şampiyon gireceğimiz kesin
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş ilk 4 olur.
Fenerbahçe düşer (gelecek federasyon başkanının onuruna/onursuzluğuna göre puan silme de olabilir), Beşiktaş ve Trabzonspor'a - puan verilerek Play-off dışına itilir. (Beşiktaş'a usulsüz transferden ceza gelir, Trabzonspor küme düşürülür, tahkim - puana karar verir)
Play off grubu ise;
1-Galatasaray
2-Gençlerbirliği
3-İBB
4-Kayseri
şeklinde olur. Galatasaray 2 galibiyet ile şampiyonluğu ilan edecek konumda bitirir ligi.
Benim görüşüm bu.
aydınlar tekrar gelecek diyorlar,eksi puan ile benzer bir sıralama olacak playoff ta
-
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
Bu konuda bile birbirinize girmişsiniz.
Bizim forum hakikaten çok enteresan yahu. Bu hararetle tartışıp karşısındakine düşüncesini işlemeye çalışan arkadaşları bir mekanda toplayıp, konu açar gibi tartışma başlatsak ne olur acaba ?
Öte yandan,
İsim vermiyorum ama bu kadar provokatörlük yapan bir arkadaş, yaptıklarının meyvesini almak için konuya sık sık giriyor, bu mesajıda okuyordur sanırım.
Kocaman insan olmuşsun, ayıptır yahu. Karşı taraf çatlasın, verecek cevap arasın diye saçma sapan mesajlar yazıyorsun, insanları kışkırtıyorsun. Sen ve senin gibiler yüzünden adam gibi iki kelam edemiyoruz.
Bazıları çanak tutmuş, bazılarıda deli - akıllı - taş - kuyu hikayesine katılmış. Bu senin takımın, benim takımım dayanışmasıyla olmaz arkadaş. Şurada sinirlerimiz bozulmadan, insancıl bi şekilde tartışmak varken birbirimizi fişeklemenin ne alemi var ?_____________________________
-
Şikeden teşebbüsten düşmeyi, puan silmeyi, play-off'a almamayı bir kenara bırakırsak bence şöyle olur:
1-Galatasaray
2/3-Fenerbahçe
3/2-Beşiktaş
4-Trabzonspor
Açıkcası Fenerbahçe ile Beşiktaşı nasıl sıralayacağımı bilemedim. Ne Beşiktaş'ın o puan farkını kapatacakmış gibi bir hali var ne de Fenerbahçe'nin o puan farkını koruyacakmış gibi bir hali var.
1-Beşiktaş
2-Gençlerbirliği
3-Trabzonspor
4-Sivasspor
İlgilenmediğin belli oluyor zaten.Yoksa Beşiktaş'ın son haftalarda hakemlerle götürdüğünü görürdüm.
quote:
Orijinalden alıntı: bobo.1903
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Orijinalden alıntı: Hadron
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
Orijinalden alıntı: Vikernes
1-Galatasaray
2-Fenerbahçe
3-Trabzonspor
4-Gençlerbirliği
+1
Bende Beşiktaş'ın karışacağını ve playoffa kalamayacağını düşünüyorum. 4.takım ya Sivas ya Gençler olabilir.
Ne karıştırıyon votkaya portakalmı? takım avrupada devam ederse elbet ligde'de toparlanır..

33 yaşındaki birinin daha olgunlukla hareket etmesini beklerdim.
33 yaşında olan birisinin nasıl mesajlar atması lazım biraz aydınlatır mısın bizi? Yaş kompleksin mi var senin?_____________________________ Atar, gider, zılgıt, bilimum hakaret isteyen PM atsın. 7/24 hizmetinizdeyim.

Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki