Şimdi Ara

İlk 20Kya girmek için(11.sınıf)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.sınıfım önümde çok olmasada zaman var..
    9-10 da hiç çalışmamama rağmen temelim yani ygsm fena değil.

İlk 20k ye girmek için nasıl çalışmalıyız, tecrübeli arkadaşlar stratejilerini ve şuan nelere nasıl ağırlık vermeliyiz ygs/lys yazarsa bana ve birçok kişiye yardımcı olur
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 11 Konularını adam akıllı hallet ben şu anda çok faydasını görüyorum konuyu baştan öğrenmekle üzerinden geçmek apayrı şeyler.Ezber konulara girme unutacaksın zaten 1 ay sonra.Fenin kötüyse temel at ama pek kasmana gerek yok fenden şu an için.Ygs için bol bol matematik geometri ve paragraf çöz.Onun haricinde dediğim gibi sınıf derslerine ağırlık ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeffLoomis -- 4 Nisan 2017; 20:3:15 >
  • Mesela nickinde ki objeyi(pc) kaldırarak başlayabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11. Sınıf adına eksik olduğum konular birikti, bunları hangi yolla eritebilirim? Sürekli üstüne yeni konular ekleniyor onları halledeemezken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lys odaklı çalış. sene boyunca elime bir tane sosyal testi türkçe testi sürmedim 18k dayım. beni her sınav geçen arkadaşlarım 60k da 70k da. bu ygs işi biraz sayısal loto gibi şanslı olman lazım tabi sadece şans yetmez çalışmanda lazım ama sen sürekli olarak lys odaklı çalış bi konu çalışacaksan.
  • ygs den sonra yıkılmayanlar zaten ilk 20k da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.