Şimdi Ara

Ilk 2016 kpss gh-gy hazilananlar (evde kendi imkanlarinla) buraya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video 4-5 saat civarı olsa bile en aşağı 6 saatte bitiyor(Durdurup tekrar başa sarıyorum anlamadığım yerleri) ünite bitmeden soru çözmem, mantığı anladıktan sonra başlıyorum çözmeye elbet hatalarım cıkıyor soru çözerkende konu çalışmış gibi oluyorum :)
  • hotlevel kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi konuda eksigin var tarih mat turkce?

Şu anda calisiyor musun yoksa tüm gün boşmusun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mykerem

Video 4-5 saat civarı olsa bile en aşağı 6 saatte bitiyor(Durdurup tekrar başa sarıyorum anlamadığım yerleri) ünite bitmeden soru çözmem, mantığı anladıktan sonra başlıyorum çözmeye elbet hatalarım cıkıyor soru çözerkende konu çalışmış gibi oluyorum :)

hergün 1 ünite bitirmeye zorluyo musun hocam peki?

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Hocam hangi konuda eksigin var tarih mat turkce?

Şu anda calisiyor musun yoksa tüm gün boşmusun?

Hoca tüm gün boşum yeni evlendim evle ilgili bikaç sıkıntı var onları hallediyorum birde yakın zamanda ameliyat oldum ufak tefek sıkıntılarım var onlarla uğraşıyorum.Onun dışında tüm gün boştayım fakat çok kötü derecede uyku düzenim son günlerde bozuldu.Moral bozukluğu var eşim çalışıyo ben boştayım diye.İş başvurularıma geri dönen falan yok.Elit eğitimin setini aldım biraz başlangıç yaptım fakat çalışma isteğim pek yok.Tüm derslerde daha ilk ünitedeyim.Bitirdiğim ünite yok soru çözümüne başlamış değilim.Sadece türkçe de biraz baktım o kadar.Matematiğim iyidir genel olarak video izlersem yaparım diye düşünüyorum.Tarih ten korkuyorum sözelim berbat hocam.Bilmiyorum kafam çok dağınık :/

Dersten derse değişir o durum ama zorluyorum kendimi cok uzun olmadığı sürece bitiyor.
    Elit eğitim setini ne kadar aldınız ben düşünüyorum +kaynak almayı tek videoya bağlı kalmak istemiyorum.
    Öncelikle geçmiş olsun hocam.

Bak şimdi sana şunu söyleyim: 'Ben 2 yıldır özel sektörde çalışıyordum tabi bu 2 yılda üniversitem devam ediyordu ona rağmen çalışıyordum çünkü iletişimde okuyordum okulda devam problemi olmadığı için ve iş bulmak zor olduğu için erken başlamıştım. Nasıl oldu bilmiyorum ama 4 yıldır üzerine gittiğim reklamcılığı bırakmaya karar verdim bir anda nefret ettim. Sonra TV sektörüne girmek istedim yazın iş başvurularının sonuçlarını bekledim kimseden yanıt gelmedi gibi bi şey. Sonra sinirlendim kpss'ye çalışmaya karar verdim aslında memurluk yapacağım son şeydi ama el mahkum işte...

Tam kpss'ye başladım 2 hafta sonra iş teklifi geldi biri İstanbul biri Erzurum ikisini de reddettim. Başladığım işi yarım bırakmayı sevmiyorum kpss diyorsam kpss olacak diye direttim...

Ben hiç programlı sistemli çalışmam hocam sabah kalkarım uyuyana kadar yardırırım. Bunun ders çalışmayı sevmekle hiç bi' alakası yok. Paraya ve işe başlamakla da hiç bi alakası yok. Ben başarmayı çok seviyorum. Şimdi diyorsun ki zorlanıyorum başlayamıyorum. Sana şunu söylüyorum işsiz kaldığın da ya da özel sektöre geçtiğinde çok zorluklar çekeceksin. Her sabah kalktığında şunu aklından çıkartma: BUNA İHTİYACIM VAR VE BAŞARACAĞIM!

Sabah kalk ve ölümüne yardır bırak hayat aksın arkadaşların eşin dostun para kazansın sadece 1 sene sonrayı sıranı bekle..

Ben lise de sınıfta kaldım. Her gün kavga dövüşten dolayı okuldan atıldım başka okula nakil aldırdım eve 3 - 5 kere polis geldi babam annem herkes benden nefret ediyordu hayat benim için öyle b.tan bi hale gelmişti ki sana anlatamam. Okul bittikten 1 sene sonra üniversite kazanabilir miyim diye düşündüm. Hatırlıyorum evde ki bi türkçe kitabını açıp karıştırıyordum. Sonra dedim ki dersaneye gidicem. Babam hiç destek vermedi gittim Ankaradaki en ucuz dershaneyi buldum çarpım tablosu bile bilmiyordum düşün bi de eşit ağırlıkçıydım. Baktım olacak gibi değil sözelden giricem sınava dedim. Sonra çarpım tablosunu hiç bilmediğim tarihi coğrafyayı öğrendim aynı ilkokul öğrencisi gibiydim her şeyi yeniden öğrenip üstüne sınavda çıkacak konuları çalışıyordum sürekli konu çalışıyordum sürekli... Her şeyi öğreniyordum çünkü amaç para meslek değildi insanlara bi şey kanıtlamaktı. Sonra sınava girdim ham puanda 998. olmuşum. Dershane ödül falan verdi. Kendime inanamadım. Nasıl yaptın diye sorarsan tamamen hırsla yaptım .. Babamın maddi durumu çok iyiydi hiç çalışmasam sınava bile girmesem olurdu ama hayatımda ilk defa kendi emeğimle bir yerlere gelmiştim..

Sonra 4 sene üniversitem çok iyi geçti reklamcılıkta ödüller kazandım herkes çok başarılı olursun diyordu ama nasıl olduysa tekrar başa sardım ve eldeki her şeyi bırakıverdim. Demek ki çokta mutlu değilmişim diye düşündüm.

Eğer ben o sınavda çarpım tablosunu sıfırdan ezberleyip ilk bine girdiysem sen bu sınavda 90'ı rahat geçersin hocam. Önce düşün neden buna ihtiyacın olduğunu düşün ? Evde tek başına otururken bunun sonunun nereye varacağını düşün ? Bu hayatta birileri 90 alıp kafasına göre istediği yerde işe başlıyor. Bunu düşün ve kendine söz ver gerisi gelecektir bana güven...

7/24 istediğin zaman bana ister buradan istersen numaramı vereyim whatsapp dan yazabilirsin. Başarılar dilerim

edit: İmla vasat oldu çok hızlı gazla yazdım kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkBunny -- 26 Aralık 2015; 18:29:07 >

• quote:

Öncelikle geçmiş olsun hocam.

Bak şimdi sana şunu söyleyim: 'Ben 2 yıldır özel sektörde çalışıyordum tabi bu 2 yılda üniversitem devam ediyordu ona rağmen çalışıyordum çünkü iletişimde okuyordum okulda devam problemi olmadığı için ve iş bulmak zor olduğu için erken başlamıştım. Nasıl oldu bilmiyorum ama 4 yıldır üzerine gittiğim reklamcılığı bırakmaya karar verdim bir anda nefret ettim. Sonra TV sektörüne girmek istedim yazın iş başvurularının sonuçlarını bekledim kimseden yanıt gelmedi gibi bi şey. Sonra sinirlendim kpss'ye çalışmaya karar verdim aslında memurluk yapacağım son şeydi ama el mahkum işte...

Tam kpss'ye başladım 2 hafta sonra iş teklifi geldi biri İstanbul biri Erzurum ikisini de reddettim. Başladığım işi yarım bırakmayı sevmiyorum kpss diyorsam kpss olacak diye direttim...

Ben hiç programlı sistemli çalışmam hocam sabah kalkarım uyuyana kadar yardırırım. Bunun ders çalışmayı sevmekle hiç bi' alakası yok. Paraya ve işe başlamakla da hiç bi alakası yok. Ben başarmayı çok seviyorum. Şimdi diyorsun ki zorlanıyorum başlayamıyorum. Sana şunu söylüyorum işsiz kaldığın da ya da özel sektöre geçtiğinde çok zorluklar çekeceksin. Her sabah kalktığında şunu aklından çıkartma: BUNA İHTİYACIM VAR VE BAŞARACAĞIM!

Sabah kalk ve ölümüne yardır bırak hayat aksın arkadaşların eşin dostun para kazansın sadece 1 sene sonrayı sıranı bekle..

Ben lise de sınıfta kaldım. Her gün kavga dövüşten dolayı okuldan atıldım başka okula nakil aldırdım eve 3 - 5 kere polis geldi babam annem herkes benden nefret ediyordu hayat benim için öyle b.tan bi hale gelmişti ki sana anlatamam. Okul bittikten 1 sene sonra üniversite kazanabilir miyim diye düşündüm. Hatırlıyorum evde ki bi türkçe kitabını açıp karıştırıyordum. Sonra dedim ki dersaneye gidicem. Babam hiç destek vermedi gittim Ankaradaki en ucuz dershaneyi buldum çarpım tablosu bile bilmiyordum düşün bi de eşit ağırlıkçıydım. Baktım olacak gibi değil sözelden giricem sınava dedim. Sonra çarpım tablosunu hiç bilmediğim tarihi coğrafyayı öğrendim aynı ilkokul öğrencisi gibiydim her şeyi yeniden öğrenip üstüne sınavda çıkacak konuları çalışıyordum sürekli konu çalışıyordum sürekli... Her şeyi öğreniyordum çünkü amaç para meslek değildi insanlara bi şey kanıtlamaktı. Sonra sınava girdim ham puanda 998. olmuşum. Dershane ödül falan verdi. Kendime inanamadım. Nasıl yaptın diye sorarsan tamamen hırsla yaptım .. Babamın maddi durumu çok iyiydi hiç çalışmasam sınava bile girmesem olurdu ama hayatımda ilk defa kendi emeğimle bir yerlere gelmiştim..

Sonra 4 sene üniversitem çok iyi geçti reklamcılıkta ödüller kazandım herkes çok başarılı olursun diyordu ama nasıl olduysa tekrar başa sardım ve eldeki her şeyi bırakıverdim. Demek ki çokta mutlu değilmişim diye düşündüm.

Eğer ben o sınavda çarpım tablosunu sıfırdan ezberleyip ilk bine girdiysem sen bu sınavda 90'ı rahat geçersin hocam. Önce düşün neden buna ihtiyacın olduğunu düşün ? Evde tek başına otururken bunun sonunun nereye varacağını düşün ? Bu hayatta birileri 90 alıp kafasına göre istediği yerde işe başlıyor. Bunu düşün ve kendine söz ver gerisi gelecektir bana güven...

7/24 istediğin zaman bana ister buradan istersen numaramı vereyim whatsapp dan yazabilirsin. Başarılar dilerim

edit: İmla vasat oldu çok hızlı gazla yazdım kusura bakma

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim samimi yaklaşımın için.Benim durumum da garip üniversiteyi (önlisans) 2.ci likle bitirdim ama lisansa geçip devamını getiremedim.Aslında ben geçtiğimiz sene çok güzel para kazanıyordum sevmediğim işte ama cebimi doldurdum.Gece gündüz çalıştım biraz param vardı üstüne borca girip nişanlıydım o zaman şimdiki eşimle ikimiz birlikte arabamızın borcunu ödedik.(evlenmeme 1 ay kala işi bıraktım yoksa aile faciası olacaktı.inan akabayla çalışmak çok zormuş) Şuan elimde biraz nakit birde arabam var.Allah razı olsun ailem çok destek oldu borçsuz evlenebildik.Biz elimizden geleni yaptık size sadece eve geçindirmesi kaldı dediler.Oturduğum ev kira.Şuan eşimin maaşının üzerine bir o kadar daha koymamız gerekiyor ki kira dışında diğer masrafları da karşılayabilelim.Zaten kpss başaramaz biraz daha işsiz kalırsam ne elimdeki nakit nede binbir zorluklarda gece gündüz çalışıp çok büyük sıkıntılarla aldığım araba kalıcak.Arabayı satılığa çıkardım geçen ay artık ihtiyacım yok bana lüks diye o kadar zarar ediyo ki anlatamam elimden çıkarmak zorunda olsam şuan yaklaşık 8-9 bin lira silmem lazım daha 1 sene önce aldım.Oda kredi ile değil nakit almıştım yakınlarıma borçlanarak hesaplı almıştım düşün artık.Bi türlü gerçek alıcısına denk gelemedim.Şuan kendimi kalabalıklar içinde yalnız hissediyorum.Hazırın nasıl hızlı tükendiğini gerçekten de " Hazır a dağ dayanmaz" sözünün ne kadar doğru olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.Oysa arabam var ben çalışmasam bile 1,5-2 sene en azından rahatım bozulmaz ve o zamana adar iş bulurum diyen adamdım.Şuan bambaşka bir kafadayım.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Edit: Bu arada açıktan lisans bitirdim yanlış anlaşılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotlevel -- 26 Aralık 2015; 19:06:08 >

Amin hocam.

Dediğim gibi kendine inan sıkılsan da patlasan da çalış 5 ay 6 ay sık dişini sonu çok güzel olur.

Amin hocam.

Dediğim gibi kendine inan sıkılsan da patlasan da çalış 5 ay 6 ay sık dişini sonu çok güzel olur.

İnşallah hocam düşünsene atanmışız ve bu yazıları alıntılayıp gülüyoruz falan off off :D

• Ben

Hocam ders programı örnegi kazanmış birinden ben uygulamaya çalışıyorum sizede faydası olur :)
     Ilk 2016 kpss gh-gy hazilananlar (evde kendi imkanlarinla) buraya

Hocam calla tatilsiz ve bu kadar yogun ben calisamam sanirim.Sana helal olsun ben daha tarih ilk unitesini bitiremedim.Izlerken iyi hos guzel anliyorum ama aklimdan ucup gidiyo detaylar cok kalmiyo dolayisiyla tekrar acip izliyorum konu tamamen bitmedigi icn de soruya gecmiyorum.Ramazan Yetgin guzel anlatmis izlemesi de keyifli ama bitiremedim sen dusun daha diger dersler var off of

• quote:

Hocam ders programı örnegi kazanmış birinden ben uygulamaya çalışıyorum sizede faydası olur :)
     Ilk 2016 kpss gh-gy hazilananlar (evde kendi imkanlarinla) buraya

Guzel tavsiyeler var. Ornegin cozulemeyen sorulari ayri deftere yazmak hic aklima gelmemisti. Ben soru bankasinin kenarina yildizi cakip gecoyordum, tabi sonradan aklimdan cikiyordu o soru, donup neden cozemedigimi bile arastirmiyordum.

• Sa arkadaşlar bende hazırlanıyorum ama çok acemiyim kpss konusunda şunu sormak istiyorum 4001 atamalarında mezun olunan bolumun kendi icindeki sıralamanın bir onemi varmı yoksa puanın yuksek olamsımı onemli . 90 puanhedefim ve baktığımda 90 puanla bircok 4001 kadrosuna giriliyo yani bu puanı almam yeterli mi yoksa işin icinde başka hesaplar da varmı teşekkurler
  • Sa arkadaşlar bende hazırlanıyorum ama çok acemiyim kpss konusunda şunu sormak istiyorum 4001 atamalarında mezun olunan bolumun kendi icindeki sıralamanın bir onemi varmı yoksa puanın yuksek olamsımı onemli . 90 puanhedefim ve baktığımda 90 puanla bircok 4001 kadrosuna giriliyo yani bu puanı almam yeterli mi yoksa işin icinde başka hesaplar da varmı teşekkurler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.