Şimdi Ara

İlk 11'ler Belli Oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Caner bizi utandır diyeceğimde Caner kim bizi utandırmak kim..
  • Caner Messi vari 3. çalımları falan denemez ise oldukça yararlı olacağını düşünüyorum. Mücadeleci adam Caner.
  • krasic iyileşmemiş miydi? bu ne defansif bi kadrodur
  • bu ne bicim kadro boyle. alex gununde olmazsa fenerbahce orta sahayi gecemez demedi demeyin.
  • Caner
  • Stoch'a yeterince şans verildi, sezon başından beri yokları oynuyor.Azıcık kıpırdansa takımım değişilmezi olur.Ama şimdilik Caner daha iyi hemde Hasan Ali'ye yardımı göze alınırsa
  • Aykut Söyle Stoch nerede.????????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mario Balotelli

Stoch'a yeterince şans verildi, sezon başından beri yokları oynuyor.Azıcık kıpırdansa takımım değişilmezi olur.Ama şimdilik Caner daha iyi hemde Hasan Ali'ye yardımı göze alınırsa
  • Caner'in oynamasını bekliyordum zaten sürpriz olmadı.
  • Yine topu kaptıracak adamın arkasından koşacak arkadan ayağına dokacak ve kartı görecek
  • Tamam Stoch formsuz Peki bu sezon kaç formda futbolcumuz var Sağda zaten Mehmet var üstüne birde neden solda Canerle başlıyorsun
  • Cok dogru kadro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egemen sakat mi?

• nerdesiniz stochcular caner çaktı golü

Yalnız adamlar bizim solumuzu deldi resmen hasan alinin hakan baltadan farkı yok
  • Bekir insan değilsin ya
  • Topuz bu aralar cok kotu hic topu saklayamiyo

• Evet gördüğünüz gibi ofansif oyun oyuncu yapısıyla olmuyor. çatır çatır oynadı caner. tek problem bekirin rezaleti. o da zorunluluktan oynuyor
  • Caner yerine Stoch olsa diye yazmıştım ama Caner'in maşallahı var,utandırdı beni.Helal olsun güzel oynadı ilk yarı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.