Şimdi Ara

İlk 10k için sizce en az kaç kitap bitirmeli? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
13.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ollitti son konularina goz attim mat 1 den 20 cikariyormussun 35+ istiyormussun ama bu kafayla zor :) . İnanmaman gayet dogal insan kendisinin yapamadigini baskalarida yapamaz gibi dusunur. Polemik yaratacak tartismalara daha girmeyecegim. Kanit / delil arayan arkadaslari eger Trabzonda iseler dershaneye beklerim :) O kadar hocadan daha saglam delil olamaz herhalde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

ollitti son konularina goz attim mat 1 den 20 cikariyormussun 35+ istiyormussun ama bu kafayla zor :) . İnanmaman gayet dogal insan kendisinin yapamadigini baskalarida yapamaz gibi dusunur. Polemik yaratacak tartismalara daha girmeyecegim. Kanit / delil arayan arkadaslari eger Trabzonda iseler dershaneye beklerim :) O kadar hocadan daha saglam delil olamaz herhalde ?

çok kibarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı61

25 Mı 25 cok az en az 50 60 bıtırmen lazım o bıle zor yanı.Garantı ıstıyorsan bı 75 tane bıtırmen lazım.

banada 25 çok az gelmişti hesapladım en ideal 25 30 arası tabi 500 sayfalıklardan değil 250 300 civarı olucak
  • Kitap bitirmek önemli değil,kitabini adam gibi bitirmek önemli.50-60 kitap su saatten sonra bitiremeyeceginize gore üzülmenin anlamı yok

• @Cookie hayatında ilk defa öds ortamına girdiğin için aslında normal karşılıyorum ama bu ağır görmemiş olduğun gerçeğini değiştirmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerxxl

ne ilk bini 25 kitabı adamakıllı bitir ilk 100 e girmezsen gel yüzüme tükür

ilk 100 işini gece gündüz çalışmaktan ibaret sananlara sevgiler (!)
  • quote:

ollitti son konularina goz attim mat 1 den 20 cikariyormussun 35+ istiyormussun ama bu kafayla zor :) . İnanmaman gayet dogal insan kendisinin yapamadigini baskalarida yapamaz gibi dusunur. Polemik yaratacak tartismalara daha girmeyecegim. Kanit / delil arayan arkadaslari eger Trabzonda iseler dershaneye beklerim :) O kadar hocadan daha saglam delil olamaz herhalde ?

Ne Trabzon'u kardeş, İstanbul Altunizade Çemberlitaş a gelin, ilk 8 sınıf M1 (ÖDS). kitap bitirmek işin esprisi. biraz kapasite gerek, büyük bir kısmı disiplin ve hırs. ama ilk 1000 işi son sene kasmakla olmaz. en az 2 yıl emek gerekiyor.
  • quote:

arkadaşım sen ne saçmalıyorsun ya? İnsanları böyle mi vuracağını sanıyorsun. Adamın kafasında ne var ben göremedim. Yav he he yazmakla nasıl bir potansiyel gördün sen merak ettim. Arkadaşın yapıyorsa gelsin burda kendini övsün. Zenginin malı fakirin çenesini yorar hesabı burda laf kalabalığı yapma. Sen git günde 5 kitap bitir. Altından kalkamayacağın tartışmalara girme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathan

quote:

Orijinalden alıntı: lawyerxxl

ne ilk bini 25 kitabı adamakıllı bitir ilk 100 e girmezsen gel yüzüme tükür

ilk 100 işini gece gündüz çalışmaktan ibaret sananlara sevgiler (!)

Yok hocam ben arkadaşın mesajına cevaben yazdım.Yoksa çok kitap bitirmeyle alakası yok bence de.Hatta zamanında bir arkadaşım çok da kasmadan 780 küsürüncü olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanepekalem

quote:

arkadaşım sen ne saçmalıyorsun ya? İnsanları böyle mi vuracağını sanıyorsun. Adamın kafasında ne var ben göremedim. Yav he he yazmakla nasıl bir potansiyel gördün sen merak ettim. Arkadaşın yapıyorsa gelsin burda kendini övsün. Zenginin malı fakirin çenesini yorar hesabı burda laf kalabalığı yapma. Sen git günde 5 kitap bitir. Altından kalkamayacağın tartışmalara girme.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreDemirbag

Arkadaşlar ne 50 si 75 i en az 250 kitap bitirmek şart (!)

250 mi

Aramızda kalsın ama en az 500 kitap

• quote:

Trabzonda hangı dershanedesn hocam.

• 150 civarı kitap bitiren de gördüm hiç kitap bitirmeyen de.İkisi de 2bine girdi.Biri çok stres yapardı diğeri rahattı.Ama ortak noktaları temeli iyi almalarıydı.Tabi ygs için konuşuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı61

quote:

Trabzonda hangı dershanedesn hocam.

Pm den yolladim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: VitalyNikolaev

37,47957842147558964113168

bi bitmediniz troller
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.