Şimdi Ara

İlk 1000 için hangi netler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar ygs 1 de 3200. Oldum ilk 1000 e çekmek için nasıl netler lazım.Ygs de mat 40 fen 37 d gelmişti yani alan derslerimde daha iyiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aspartan -- 12 Nisan 2016; 1:06:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maşallah diyip susuyorum

• Estağfurullah kardeşim.

• Hocam öncelikle tebrikler, güzel sonuç.

Net olarak değil belki ama LYS1'de 70-75+ , LYS2'de 80+ doğru yaparsanız ve ortalamanın altında bir obp'niz yoksa eğer tahminimce ilk 1000'de olacaksınızdır. Kendinizi kasmama lüksüne sahip olduğunuz tek alan eğer MF4 puan türünü düşünüyorsanız Biyoloji olabilir. Ama onun haricindeki her derste çok iyi netler yapmanız gerek. İyi öğrencilerden oluşan bir dilimdesiniz, öne geçmek için "çok" iyi olmalısınız.

Başarılar, kolay gelsin

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekotor -- 12 Nisan 2016; 1:19:18 >
  • bekotor B kullanıcısına yanıt
    Obp 88 civarı gelecek çok geri atarmı acaba?

• Aslında kötü bir obp değil ama bulunduğunuz dilimdeki öğrencilerin çoğunluğunun (en azından benim tecrübe ettiklerimin) obp'leri 90 civarında ve daha da üstlerde oluyor. 3 haneli sıralamalarda bu yüzdenin daha da artacağını söyleyebilirim. Ama çok dramatik bir düşüş yaşayacağınızı da sanmıyorum. Tam olarak istediğiniz bir sıralama (900 küsür, 700 küsür vs) varsa eğer sadece o kritik bölgede olumsuz etki yaratabilir. Çok net bir hedefiniz varsa bile yapabileceğinizin en iyisini yapıp, en iyisini dilemeye devam edin. Sonuçta ilginç bir Ygs'den çıktık. Belli de olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.