Bildirim
ilk 100 için
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
8. sınıftan beri en büyük sorunu dikkatsizlik olan birisiydim ama denemeye abandıkça azalıyor o. Bi aralar deneme başına 7-8 sorum gidiyordu dikkatsizlikten, töder tyt de 0 dikkatsizlik yapmışım.
Sen ayt fenden taktik versene,
Çıkmış sorulari çözdüm, 12.sınıf meb kitaplarını 2 şer kere falan bitirdim, alan denemelerini de çözüyorum fakat 25-30 arasında kaldım fende, onun için 70 i göremiyorum ayt de yav
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 12 Mayıs 2019; 23:34:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öabt sorularını çöz bence 30 un üstüne çıkarır seni kesnlikle . -
Üstteki arkadaşın dediği gibi benim de dikkatsizlik sorunum var öyle çok değil işte bazen matematikten kaçıyor 1-2 tane ama deneme çözdükçe farkındalık artıyor seri deneme çözün kesinlikle farkı hissedeceksiniz.
Ara vermeden her gün deneme çözülmeli süreyle yarıştığımız için aslında dikkatsiz davranıyoruz hemen bitsin de diğerine geçeyim o soruları süresiz çözsek aslında bilmemek veya anlamamak dışında kaçırma ihtimalimiz olmaz.
Bu sebepten de zamanı iyi kullanma, zamanla yarışabilme, o heyecanı yenebilmeyi kırmak lazım bu da süreli olarak soru çözmek ve deneme çözmeyle yıkılabilecek bir olgudur.
Başka yönetimi varsa da bilmiyorum sadece bildiğimi aktarmak istedim.
Başarılar :)
EDİT: İsviçreli bilim adamlarına göre :D kişinin başarısı biri onu izlerken ve süreyle yarışırken düşüş gösterir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0786DE130 -- 12 Mayıs 2019; 23:48:21 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X