Şimdi Ara

ilk 100 için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yks sınavında ilk 100 e girebilecek netlere sahip birisi için sınavda dikkat hatasından soru kaçırmayı nasıl sıfıra indirebiliriz mesela hem tyt hemde ayt yi fulleyebilir kesinlikle ama sınav anında olmuyor malesef bunun hakkında derece sahibi kişilerden yardım bekliyorum .

• 8. sınıftan beri en büyük sorunu dikkatsizlik olan birisiydim ama denemeye abandıkça azalıyor o. Bi aralar deneme başına 7-8 sorum gidiyordu dikkatsizlikten, töder tyt de 0 dikkatsizlik yapmışım.

Sen ayt fenden taktik versene,
    Çıkmış sorulari çözdüm, 12.sınıf meb kitaplarını 2 şer kere falan bitirdim, alan denemelerini de çözüyorum fakat 25-30 arasında kaldım fende, onun için 70 i göremiyorum ayt de yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 12 Mayıs 2019; 23:34:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öabt sorularını çöz bence 30 un üstüne çıkarır seni kesnlikle .
  • Üstteki arkadaşın dediği gibi benim de dikkatsizlik sorunum var öyle çok değil işte bazen matematikten kaçıyor 1-2 tane ama deneme çözdükçe farkındalık artıyor seri deneme çözün kesinlikle farkı hissedeceksiniz.

Ara vermeden her gün deneme çözülmeli süreyle yarıştığımız için aslında dikkatsiz davranıyoruz hemen bitsin de diğerine geçeyim o soruları süresiz çözsek aslında bilmemek veya anlamamak dışında kaçırma ihtimalimiz olmaz.

Bu sebepten de zamanı iyi kullanma, zamanla yarışabilme, o heyecanı yenebilmeyi kırmak lazım bu da süreli olarak soru çözmek ve deneme çözmeyle yıkılabilecek bir olgudur.

Başka yönetimi varsa da bilmiyorum sadece bildiğimi aktarmak istedim.

Başarılar :)

EDİT: İsviçreli bilim adamlarına göre :D kişinin başarısı biri onu izlerken ve süreyle yarışırken düşüş gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0786DE130 -- 12 Mayıs 2019; 23:48:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.