İlk 100 bursu alan veya bu konuda bilgisi olan birisi gelebilir mi? Sormak istediğim birkaç soru var.
UP
sor kanka
umtcanygtU
kullanıcısına yanıt
Hocam ben şimdi bir bölüme yerleştim. Seneye ilk 100'e girdiğim vakit tercih vermesem dahi yine ilk 100 bursunu alabilir miyim?
Alırsın
Richard RahlR
kullanıcısına yanıt
Bu burs ben okulu bitirene kadar geçerli olacak değil mi? Ekstradan şunu da sorayım hocam: Ben bu sene yerleştiğim için seneye gireceğim sınavda TYT puanım yine korunur mu?
Tyt korunuyor
schwarzbite
kullanıcısına yanıt
Sağolun hocam.
Açıkcası kaç yık veriliyor emin değilim ancak ham puanda ilk 100 yeterli zaten bu sene tyt 15k civarındaysa dil veya sözel denenebilir
Richard RahlR
kullanıcısına yanıt
Peki teşekkür ederim hocam.
Richard RahlR
kullanıcısına yanıt
Bu sene tytsi 2k olan kişi dili fullemesine rağmen hamda 90.oldu tytniz 3k nın gerisinde ise dil çok zor
4 yıllık olur ilk 100 bursu hazırlık, çap, kalma durumlarında uzamaz. Gerçi hazırlık konusunda emin değilim ama öbür durumlardan eminim.
pipolaP
kullanıcısına yanıt
Tıp okuyan kişiye de mi 4 yıllık hocam? Yani 6 olur diye düşünmüştüm.
Bilmiyorum gerçekten arayıp sormak lazım bu tür şeyleri ama muhtemelen öyledir diye tahmin ediyorum.
pipolaP
kullanıcısına yanıt
Peki hocam sağolun, teşekkür ederim.
tyt den kaç bin bu sene
bende alırsın diye biliyorum, iyi başarı yapıp yerleşen ama sonradan tekrar hazırlanıp herhangi bir alanda burs için giren öğrenciler duydum, duymuşsundur yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme