Şimdi Ara

İlk 100 Bursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk 100 bursu alan veya bu konuda bilgisi olan birisi gelebilir mi? Sormak istediğim birkaç soru var.

• UP
  • sor kanka
  • umtcanygt U kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şimdi bir bölüme yerleştim. Seneye ilk 100'e girdiğim vakit tercih vermesem dahi yine ilk 100 bursunu alabilir miyim?
  • Alırsın
  • Richard Rahl R kullanıcısına yanıt
    Bu burs ben okulu bitirene kadar geçerli olacak değil mi? Ekstradan şunu da sorayım hocam: Ben bu sene yerleştiğim için seneye gireceğim sınavda TYT puanım yine korunur mu?
  • Tyt korunuyor
  • schwarzbite kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.
  • Açıkcası kaç yık veriliyor emin değilim ancak ham puanda ilk 100 yeterli zaten bu sene tyt 15k civarındaysa dil veya sözel denenebilir
    Peki teşekkür ederim hocam.
    Bu sene tytsi 2k olan kişi dili fullemesine rağmen hamda 90.oldu tytniz 3k nın gerisinde ise dil çok zor
  • 4 yıllık olur ilk 100 bursu hazırlık, çap, kalma durumlarında uzamaz. Gerçi hazırlık konusunda emin değilim ama öbür durumlardan eminim.
  • pipola P kullanıcısına yanıt
    Tıp okuyan kişiye de mi 4 yıllık hocam? Yani 6 olur diye düşünmüştüm.
  • Bilmiyorum gerçekten arayıp sormak lazım bu tür şeyleri ama muhtemelen öyledir diye tahmin ediyorum.
  • pipola P kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sağolun, teşekkür ederim.
  • tyt den kaç bin bu sene
  • bende alırsın diye biliyorum, iyi başarı yapıp yerleşen ama sonradan tekrar hazırlanıp herhangi bir alanda burs için giren öğrenciler duydum, duymuşsundur yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.