Şimdi Ara

İlk 10 dereceli maç lütfen bakın arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk dereceli maçın ilk 3ünü kazandım bundan dolayı 4.maçıma lolnexuxtana baktım gold1 silver 1 ve 800wini olan adamlar vardı yani bu benım seviyemi aşar ve haliyle mçı kaybettik şimdi 3te1 giiyorum ve sizce bu maçı kaybetmem çok etkilermi hangi kümeye gidiceğimi karşıma hep goldlar mı gelıcek lütfen beni aydınlandrın :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadir4535 -- 30 Ağustos 2014; 17:19:32 >

• Kazandığın sürece karşına gelenlerin seviyesi yükselecek
  • Abi biliyorum ama 800wini olan thresh nedir ya adam elmas gibi oynuyor gold 1 var silver 1 var geriside benım gibi ben junglda warwici mahvettim solodada renekton pantheonu mahvetti ama mid ve bot batırdı ve GG olduk :( şimdi ya hep böyle gelirse bronza düşersem die korkuyorum tahmini aramada 50 sn yazıyor 5dk oyunu arıyor belli zaten goldları platları buldugu :(
  • Cevap verecek yokmu arkadaşlar karşıma benden üstün geldği için cezam azmı olucak yoksa aynı mı ? mesela 10 maçına karsısına kaliteli gelen bir oyuncu 10da 6 yaptı diyelim birinin karşısında feederlar bronzlar geldi oda 10da 8 yaptı ,10da6 yapan adamı gümüş 2 atıor mesela diğerinide gümüş 2 atarmı yoksa kaç win aldıysa o mu :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 11 En fazla kaç kişi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.