Şimdi Ara

İlk 10 bindekiler ygs yi ne zaman bitirdiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam anlamiyla hic bi zaman bitmez biliyorum ama denemelerde hep 120+ net yapmaya ne zaman basladiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    hocam 2. doneme baslarken cogu denemem +120 idi ygs de 135 yaptim. ygs1 1800 ancak mf3 8600. bu da sene boyunca yaptigim en buyuk yanlisimdi herkes soylemesine ragmen lys agirlikli calismadim.

• Hiç bitmeyeceği için asla başlamadım desem abartı olur ama somestırda sosyal calısıp ygs ye kadar her gün paragraf çözdüm. Millet harıl harıl işçi havuz çözerken ben türev integral çalışıyordum zerre pişman değilim

• bro 83le başladım 141 i de gördüm :D sanırsam 1 ay önceden 120 ye sabitlemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: space.

hocam 2. doneme baslarken cogu denemem +120 idi ygs de 135 yaptim. ygs1 1800 ancak mf3 8600. bu da sene boyunca yaptigim en buyuk yanlisimdi herkes soylemesine ragmen lys agirlikli calismadim.

Peki geçmişe dönsen nasıl bir strateji izlerdin?
    Neden hiç bir zaman tam anlamıyla bitmez ne yapmamız lazım o zaman

• mf3 ten tercih yapacam deyip geo ve fizigi cok bosladim cok sacmalamisim.hic geo ve fizik kaynagi bitirmedim mesela kesinlikle fazlaca soru soru cozerdim.her sabah deneme cozuyordum ogleden sonrad konu calisiyordum ama cogunlukle ygs konusu.iste ogleden sonra gün aşiri 1-2 saatte olsa lys atardim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayda ayt biter mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok iyi ya bende 95 le basladim bakalim ne zaman articak

• space. S kullanıcısına yanıt
    Peki denemede yanlislari analiz ediyornuydun hocalara falan sorup bide ne zaman basladin her sabah cozmeye

• daha bitirmediysen boşver 10kyı
    muhakkak denemede cok gereksiz olmayan sorulari cozdururdum ya da cozerdim.eger salt bilgi sorusuysa, mesela fendeki yukaridakilerden hangileri dogrudur tarzi onlari da bir yere not alirdim isim bitince atardim. 2. donem acik liseye gectim o zaman basladim her gun cozmeye.

• space. S kullanıcısına yanıt
    Anladim saolun yorum için :)

rica ederim iyi çalışmalar :)

• hocam sözde bitmemişti sınav gününe kadar ama bitmiş de ben kuruntu yapıyormuşum lysye 3 ay kala aldığım ibretlik ders :s ygs kolay iş müfredatta ahım şahım bir değişiklik yoksa pek bir eksiğinin olacağını zannetmem . şu tatil zamanlarının da tamamını ygs ile yeme bence lys de çok eksik hissettiğin yerlere çalış şimdiden eksiğin varsa videoyla imkan varsa hocalarla takviyeye uğraş ve de vaktinin çoğunu ygsye az da kalsa lys harca ki iki sınav arası telaşe olmayasın !
  • ygs lys sıralamanız kaçtı
    İlk başlarda 80 civarında dolanıyodum 3 ay kala 120+ Sınav:135
    Ygs-2:4k
    Y-mf3:7k

• 90la başladım. Mat-1 ve ygs fen çalıştım. Lys Fen abandım yıl boyu ki çok çalışmadım sadece sürekli . Son 3 ay Tamamen deneme çözdüm (yaptığım en büyük hata) ve ygsde 127 geldi 14k. Ha o sene boyu LYS Fenin avantajı Lysde 10k ileri attı. Lys çalış ygs üzerinde çok durma.

10kdayim hicbir zaman 120+ yapamadim

• Ygsyi hiçbir zaman bitiremedim tam anlamıyla zaten ygs kötü geldi ama lys ile çektim. Kısacası YGS PISMANLIKTIR.

• 106dan 141e

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.