Şimdi Ara

İLK 10 BİNDEKİ YAKLAŞIK 5 BİN HAK ETMEYEN İNSANIN YERİNİ ACABA KİM ALACAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hak eden etmeyen her siralamalarda olur. yukarda ornek verirken beni kullanmissin galiba uzuldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm sene yatan adam nasıl ilk 5 binden olucak ben yazının başında takıldım zaten.Ne kadar şanslı olsa bile o adamın temeli vardır ve belli bir bilgi birikimine sahiptir.İlk 10 binde olan adamda aptallıp edip yatmaz LYS'ye kadar.
  • Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz 'nasip' işte. Sen çalış son dakikaya kadar çalış elinden geleni yap nasipte de varsa olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinavin olayi o zaten. her sey bilmek degil. hizli dusunmek, farkli sorulara adapte olabilmek ve sakin kalabilmek. yil icinde hicbir denemede beni gecemeyen arkadasim da ben de 9k olduk ama bu onun hak etmeden 9k oldugunu gostermez. demek ki en az benim kadar hak ediyormus ki ayni siralamamiz. sinavda benden daha soguk kanli durabilmisse hak etmis demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelmüftü

Sen önce Caps Lock'u kapat ve sakinleş

Milletin emeğine neden laf ediyorsun, hak edeni etmeyeni sana mı soracaklar ?
    Adam çalışmış ya da doğru strateji uygulamış ya da sakin kalmayı başarmış da girmiş ilk 10 bine.
    5000 kişi var demişsin de hayal kurma dostum. Kendin yoksun diye de milletin emeğine çamur atma.

Belki yazdıklarıma sinirleneceksin ama objektif olarak bir daha oku, belki senin için de bundan sonrası daha olumlu ilerler.

YAZDIKLARINA SİNİRLENMİYORUM LİSELİ ŞU AN BİLKENT BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 1.SINIFI BİTİRDİM
    BU SENE 5000. OLDUM TÜRKÇE VE SOSYAL BİLMEDİĞİMDEN, MATEMATİĞİ VE GEOMETRİYİ 50 30 YAPACAĞIM İÇİN ZATEN 2 BİNE KESİNLİKLE ÇEKİYORUM
    SENİN GİBİ LİSELİLER GERÇEKLERLE YÜZLEŞSİN DİYE BÖYLE BİR KONU AÇTIM

• quote:

Orijinalden alıntı: nitrosomanos123

Ygsde 600ye girdim.Lysde ileri çekeceğime de eminim ama bana göre ygs ile alınmalı zaten alınacak olsa kardeşim ne bu ygs saldırganligi.Hayat sadece ineklemekle geçmeyecek.Sogukkanlilik pratik zeka altyapi bunlar daha önemli.

ODA ARKADAŞIM YGS TÜRKİYE 5.Sİ HAYATI İNEKLEMEKLE GEÇİYOR SOĞUKKANLILIK FALAN FİLAN BURDAN SALLAMAYIN RİCA EDİYORUM.
  • 5binden2bine 5 kullanıcısına yanıt
    Diploma puanın kesilecek o da geriye atacak seni.Birde böyle kesin konuşma

• Dershanemizde gecen senenin ygs 700.su vardı Boğaziçi elektrik elektronik yazacam diye mezuna kaldı ve bu sene 1800. Oldu . Bunun gibi bir ornek görmesen arkadasa kuyruk acısı der geçerdim ama harbiden haklı bizim mezun sınıfında ygsleri 12-13 k olan bir suru kisi +45 mat +23 fkb yapıyor yani hem efsanevi düşüşler hem efsanevi çekisler olacak.
    Hak etmeyen bir suru adam oldugu gibi hak edenler ve daha iyisini de hak edenler var unutmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5binden2bine

quote:

Orijinalden alıntı: kelmüftü

Sen önce Caps Lock'u kapat ve sakinleş

Milletin emeğine neden laf ediyorsun, hak edeni etmeyeni sana mı soracaklar ?
    Adam çalışmış ya da doğru strateji uygulamış ya da sakin kalmayı başarmış da girmiş ilk 10 bine.
    5000 kişi var demişsin de hayal kurma dostum. Kendin yoksun diye de milletin emeğine çamur atma.

Belki yazdıklarıma sinirleneceksin ama objektif olarak bir daha oku, belki senin için de bundan sonrası daha olumlu ilerler.

YAZDIKLARINA SİNİRLENMİYORUM LİSELİ ŞU AN BİLKENT BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ 1.SINIFI BİTİRDİM
    BU SENE 5000. OLDUM TÜRKÇE VE SOSYAL BİLMEDİĞİMDEN, MATEMATİĞİ VE GEOMETRİYİ 50 30 YAPACAĞIM İÇİN ZATEN 2 BİNE KESİNLİKLE ÇEKİYORUM
    SENİN GİBİ LİSELİLER GERÇEKLERLE YÜZLEŞSİN DİYE BÖYLE BİR KONU AÇTIM

Dokuz eylulde elektrik - elektronik muhendisligi ogrencisiyim. Bunu liseli dedin diye diyorum neyin ne oldugunu bil. Belki birine yardimim dokunur diye girmistim sabah buraya, bir daha da girmem Bu foruma yararindan cok zararin dokunuyor. Yardimci olmak isteyen insanlari da yaptigin saygisizlik ve bozuk uslubunla kaciriyorsun. Olan burada yardim bekleyen , fikir isteyen lise ogrencisi arkadaslara oluyor. Sen de dahil buradaki tum arkadaslara basarilar.

Yalniz ogrenmen gereken bir sey daha var Turkiye birincisi de olsan adam olmadiktan sonra bir ise yaramaz aklinda olsun.

• kelmüftü kullanıcısına yanıt
    O BENİM AKLIMDA MERAK ETME, ADAMLIĞI ADAM OLMAMAYI FALAN TÜRKİYENİN EN İYİ BİLGİSAYAR FAKÜLTESİNE GİRİP MADDİ DURUMLAR YÜZÜNDEN
    BIRAKPI AİLENE YAKIN Bİ YERDE TIP SEÇMEK ZORUNDA OLDUĞUNDA ETRAFINDAKİ İNSANLAR ÇOK GÜZEL ÖĞRENİYOSUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5binden2bine

O BENİM AKLIMDA MERAK ETME, ADAMLIĞI ADAM OLMAMAYI FALAN TÜRKİYENİN EN İYİ BİLGİSAYAR FAKÜLTESİNE GİRİP MADDİ DURUMLAR YÜZÜNDEN
    BIRAKPI AİLENE YAKIN Bİ YERDE TIP SEÇMEK ZORUNDA OLDUĞUNDA ETRAFINDAKİ İNSANLAR ÇOK GÜZEL ÖĞRENİYOSUN.

O zaman olmasi gerektigi gibi davran dostum. Burda kimse senin saygisizliklarini çekmek zorunda degil. Siralaman su anda 5000 ise lys de de 2000 e girerim diyorsan tamam eyvallah gir. Ama burada sogukkanli olanlar geriye dusecek , onlar olduklari siralari haketmiyor deyip bir de 10.000 de 5000 kisi diye yorumlarsan olmaz. Insanlarin basarilarina golge dusurucu yaptigin her hareket ne onlari dusurur ne de seni yukseltir. Yapıcı olmaya calis.

Birakmak istemeyip , zorundaysan da bir cok burs veren kurulus var. Yardimci olan mutlaka cikacaktir. Basta universitenin kendi burs ofisiyle , olmazsa da bireysel gorusmelerle bu isi halledebilirsin. Oyle de olucak gibi diyorsan da uzucu bir durum. Umarim istedigin gibi olur.

• benim hesabım dahafalan farklı. ygs genel itibariyle daha çok : pratik zeka, hızlı okuma çözme, genel test tekniği ve dikkati ölçüyor.
    lysde ise bilgi sahibi olmak ve bu bilgiyi kullanabilmek önemli.

ygsye önceki dönem mezunları giriyor. mesela ben ertesi sene öylesine ygsye girmiştim. 3000 civarı sıralama gelmişti. 1 senedir hiç kitap bakmayan bilgileri tazr olmayanolmayan biri olarak pek farkettirmedi.

lysye girmedim ama girsem daha düşük yapardım muhtemelen. benim gibi mezun olup 2. sene öylesine ygsye giren çok kişi var çoğumuz lysye girmiyoruz tercih yapmıyoruz. bu açıdan iyi bir çalışmayla sıralanızı öne çekmeniz mümkün.

ama konu sahibinin dediği gibi 5bin kişi oynacağını snmam.ortalama 1000kişidir vence

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.