Şimdi Ara

İlişkim hakkında bakar mısınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sense üniversite sınavına girdim allaha şükür iyi geçti diş veya tıp çok büyük ihtimalle geçecek gibi duruyor.
    3 hafta önce bir arkadaşımın ısrarı üzerine bir kızla tanıştım konuştuk vs. İkinci buluşmada arkadaşıma benden hoşlandığını söylemiş. Bende bunun üzerine kapılarımı açtım yavaş yavaş hoşlanma moduna girdim. Geçen hafta öğrendim ki benimle ilk tanıştığında başka biriyle konuşuyomuş ama konuşmayı kesmiş. Bir ara konuşurken başka birinden mesaj geldi kimmiş o dedim bi arkadaş dedi üstelemedim sonradan öğrendim ki bi erkek arkadaşıymış gene bişey demedim. Günler geçti geçti konuştuk günler geçtikçe seni daha çok seviyorum falan dedi iyi tamam olduk biz dedim. Şöyle bir sorun var ki ne zaman buluşalım desem hep bir bahane hep bir bahane. Sırf onu görebilmek için hergün evlerinin önünde gidiyorum. Karşılığı bence bu olmamalı. Sebebi ne diyorum ha burdan konuşmuşuz ha yüzyüze ne farkedecek aynı şeyleri söylicez diyo fen sınavına 3 gün kalmışken kafayı yeme evresine geldim. Bir insana 3 haftada ne kadar duygu besleyebilirseniz bende o kadar besledim. Hep mutlu etmeye çalıştım ama karşılığı böyle oluyor.
    Kısa özet olarak sizden sorum şu sebebi ne olabilir bunun neden böyle davranıyo olabilir acaba başka biri var mı diye düşünmeden edemiyorum. Benden yaş yaş daha büyük abilerim vardır sizlerden düşüncelerinizi yazmanızı istiyorum.

• Sal.
  • Kardeşim sal gitsin. O kız kendini tatmin etme çabasında. Hoşlanan,sevmeyi deneyen insan bu cümleyi kurmaz. Kuruyorsa çekindiği başka şeyler vardır. Ki aklıma gelen başka birine yakalanmaktan korkuyordur elinde tutmak için uğraşıyordur.
  • Aman diyeyim kardeşim. Yaşım 35 emin ol tahmininden bile fazlasını gördüm yaşadım. Benzer durumları çok yaşadım. Kaybeden sen olursun. Her kim olursa olsun çizginde kal. Kimsenin peşinden koşma ( bi yerleri kaldıracak kadar yani ). Yoksa tabi ki gönül verirsen peşinden gidersin o ayrı mesele. Ama ne de olsa bu cepte, benden zaten vazgeçmez geçemez, herkes benim peşimde, ben güzelim elimi sallasam ellisi vb. şeyleri gösteren ( senin durumundaki gibi ) insanların peşinden sakın gitme. İlk durakta tekmeyi atacağı ilk kişi olursun. Sal gitsin. Sen sal ki o düşünmeye başlasın. Bak ne güzel hayatını değiştirecek bir yola da girmişsin. Yarın öbür gün bu kızada bu yaşadıklarınada güleceksin. Ama ısrarla devam edersen gülmeyecek kendine kızacaksın.

Bu yazdıklarıma bakarak sana basit bir soru: Geçmişine baktığın zaman gülmek mi istersin ? Kendine kızmak mı ?
  • Sebebi, hep mutlu etmeye calisman ve sevgili bile olmadan sahiplenmeye calisman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız zaten pervane modunda kiminle hoş vakit geçirirsem üstünd düşersen seni itip itip çeker ne zaman bezip ne oluyor ya dersende bence ayrılalım yazar olabildiğince çekil rutin işlerini aksatma boş vakitlerinde yokla sadece (sadece yoklama amaçlı gene kaptırma kendini)

Bunları defalarca yazıyoruz hayatımda veya çevremdede gözlemlediklerimin çok istisnası yok hatta genelleme yaparsak çoğunluğu aynı şeyi yaşatır yaptırır ama insanlar aynı şeyleri ısrarla yaşayıp yaşayıp burda konu açıyor sanki bildiğimiz kötü senaryoya rağmen yaptıklarımıza devam ediyoruz sigara içmek gibi aklını topla iyice düşün bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun aynısı başıma geldi,sakın kendini kaptırma üzülürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar gayet güzel. Yazacak başka birşey yok. Arkana bakmadan bırak o kızı. Üzülürsün. Kendinden nefret edersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.