Şimdi Ara

İlişki uzmanı dostlar bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konu dışı özel e yazdım fakat kimse yok orda lütfen siz yardım edin

1,5 yıllık kız arkadaşımın bu sene üniverste sınavı olduğu için ara verelim dedim çünkü en ufak bi tartışmada aklı kalıyor üzülüyorum bende kendisi başta yanlış anladı ama sonradan onada mantıklı geldi.İşin kötü kısmı şu şimdi biz ara verdik ama birbirimize nasıl davranıcaz nasıl hitap edicez buluşunca nasıl bi tavır takınıcaz yardımcı olun dostlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ara verelim demek yanlış olmuş sen sonuçta kafanı dersten kaldırıcaksın onla kısa sürede çlk fazla gez ve daha fazla konuş

• Ara vermenin dönüşü olmaz haberin olsun.Sana iki senaryo yazayım sen seç.

Birinci Senaryo: kızla ara vermedin 1 sene boyunca sürekli destek oldun yanında durdun üzmedin alttan aldın katladın ve sonunda kız istediği bölümü kazandı sende bu destekle efsane olmayı hakkettin kızı iyice bağladın.Kız mantık olacak en zor zamanlarımda yanımdaydı diye düşünecek.

İkinci Senaryo: kızla ara verdin sevgili gibi değilde arkadaş gibi takıldınız ne kadar destek olursan ol hiç bir zaman sevgili desteği gibi olmayacak ve sonra kız iyi bir bölüm kazanacak sonra yeni arkadaşlar yeni okul falan uçup gidecek.Kız mantık olarak kimsenin yardımı olmadan kendim kazandım diyecek.

Not: hikayeler kızın karakteri doğrultusunda değişebilir destek olsan bile tekme yiyebilirsin +-1 yani anlayacağın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.