Şimdi Ara

İlginç Yöntemler: Sosyal Medyada Nasıl Takipçi Kasılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Takipçi kasma yollarını konuşacağız bu sefer. Bahsedeceğim yöntemleri isterseniz instagramda, isterseniz twitterde isterseniz nice diğer sosyal medya platformunda kullanabilirsiniz.

    1- Bot Takipçi Kullanarak Takipçi Kasma
    En bilindik takipçi kasma yöntemi budur.
    İsterseniz ücretli alın isterseniz ücretsiz uygulama kullanın fark etmez. Tek fark ücretsiz paneller aracılığı ile eklediğiniz takipçilerden sonra şifrenizi değiştirseniz iyi olur zira panellere girerken instagram şifrenizle giriyorsunuz. Yani size nasıl takipçi geliyorsa; siz de bu işlemi yapmadığınız taktirde otomatikman milleti takip etmeye başlıyorsunuz. Ertesi gün 2000 takip ettiğiniz kişi olmasını istemeyiz değil mi 😀

    Sizinle beraber sistemi kullanan diğer takipçiler de olduğu için hem bot hem gerçek takipçi gelecektir hesabınıza.
    Ama bu yöntem özellikle İnstagram’da hesap kalitenizin düşmesine sebep olacaktır. Ayrıca bilen birisi için dışarıdan hesabınızdaki bot veya stalk hesaplarını anlaması da zor olmayacaktır.

    Bot beğeni / yorum / takipçi kasma sonucu, eğer bu işlemi abartılı ve aniden yaparsanız shadow ban denilen sıkıntıyı yaşayabilirsiniz. Bu durum hakkında şuradan bilgi alabilirsiniz. (https://www.kaptanyaziyor.com/shadowban-begenilerdeki-dusukluk/)
    Bot takipçi kullanımı yasak mı bir fikrim yok ama araştırabilirsiniz. En fazla shadow yersiniz olur biter.

    2- GT Sayfaları / Profilleri İle Takipçi Kasma
    En temiz yöntem budur. İlk başta eş, dost, akraba, yakınlar, arkadaşlar ile hesap belli bir seviyeye getirilir. Ayrıca biyografinize GT yapılır diye ekliyorsunuz ve biyografinizi ilginç hale getiriyorsunuz ki insanlar takip etmek istesinler. Üstelik profiliniz gizli olsun, profil fotonuz da karizmatik bir şey olsun. Bunlar hep artı puan.
    İnstagramda bulunan “geri takip” yapma üzerine odaklı sayfaları bulun ve onları takip etmeye başlayın. Bu tarz sayfalardaki güncel gönderileri bulun. (En fazla son 16 saat)

    Takip atmak işlemine başlamadan önce; akıllı telefonunuza veya tabletinize sizi geri takip etmeyen kullanıcıları vb. gösteren uygulamalardan birisini kurun. Size bunun çok ciddi faydası olacak.
    “Geri takip” sayfalarının güncel gönderilerinde yorumlara girin, en son atılan yorumdan başlayarak profillere tek tek girin. Yalancıların tuzağına düşmemek içinse kuralımız şu; “Her ‘Gt’ yazana takip atılmaz. Takipçi ve takip sayısı birbirine yakın olan hesaplara takip atacağız…”

    50-100 kişiye takip attıktan sonra karşınızdakilere 10 saat süre verin. Baktınız geri takip yapmadılar; programı kullanarak limitleri zorlamadan onları takipten çıkarın. Takipçi kasma yolumuz bu!
    İnstagram’ın bize koyduğu takip, beğeni ve yorum limitlerini aşmayın. Aşarsanız geçici olarak engel yersiniz. Eğer engel yerseniz;
    a) Güzel bir gönderi paylaşın.
    b) Gönderinin bol bol yorum ve beğeni almasını sağlayın.

    Eğer yeni kullanıcıysanız hesabı kasmaya önce yakın çevrenizle başlayın. İlk 2-3 gün en zorudur.
    Gönderi paylaşırken gönderilere hashtag koymak da ayrı bir yöntemdir. (#geritakipediyorum tarzı) Hep aynı etiketleri kullanırsanız shadowban yersiniz ona göre.

    NOT: Ben bu yöntemle 3 günde 1000 takipçi kastım, sizler de kasabilirsiniz. Yeter ki AZİM ve SABIR gösterin. Takipçi kasma ZOR DEĞİL!

    NOT: Kız profilleri, (hele hele açık seçik fotolu olanlar), söz sayfaları, mizah sayfaları, aşk meşk sayfaları, geri takip sayfaları ve haber sayfaları en çok prim yapan sayfalar ama ilki ile yarışamazlar doğrusu 😀 Takipçi kasma hakkında bunlar da aklınızda bulunsunlar.

    3- Takipçi Kasma İçin Diğer Yöntemler
    Hesap satın almak
    Çekilişle hesap almak
    Arkadaş bulma özellikleri
    Profilin reklamını yaptırmak
    Karşılıklı profil paylaşımı yapmak (ÇOK ÖNEMLİ VE ETKİLİ)
    Diğer yöntemler…

    Peki Takipçi Kasma Yapılmış Hesap Ne İşe Yarar
    Alın size hesap. Ya kullanın, ya sayfa yöneterek para kazanın ya da hesabı satın.
    Sosyal medyada takipçi kasma genel hatlarıyla bu kadar! Hadi sağlıcakla…

    Alıntı Olduğu Adres:https://www.kaptanyaziyor.com/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.