Şimdi Ara

ilginç tesadüf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sayın form yöneticilerine sesleniyorum.
    bu formda birileri eleştirilince ve kimileri hakkında olumsuz yazılar yazılınca o konu ya kilitleniyor yada siliniyor. bundan dolayı da form üyeleri ve burayı ziyaret eden misafirler ne olduğunu anlamıyor. yorum yazdığımız konunun birden ortadan kaybolması veya kilitlenmesi çok can sıkıcı bir durum buna en kısa zamanda çözüm bulunup bu sorunun ortadan kaldırılmasını sizde rica ediyorum.
    ilginize teşekkür eder saygılar sunarım



  • buyrun yine aynı şey konular siliniyor veya kilitleniyor. bu formunda suyu çıktı artık.
  • bakalım bu konu ne kadar dayanacak :) yani arabamı almak için araştırma yaptığım ve aldığım 1 aylık süre boyunca otomobil bölümünü sürekli takip etmekteydim. Şu son 1 haftada özellikle şahit olduğum silinme olayları sonucunda gerçekten şaşkınlık içerisindeyim. Şimdi merak ediyorum acaba burada okuduklarım gerçekten doğru mu yoksa ben burda yokkenki mesajlarda da acaba bu şekilde devamlı siliniyor muydu? Burayı diğer önemli lpg forumundan ayıran bence daha çok son kullanıcıların yazması ve reklam çok olmadığı için daha güvenilir bulmamdı. Olayların tamamen dışında olan, sadece forumdaki yazıları okuyup arabasına uygun lpg sistemini takmayı düşünen bir insan olarak kafam son derece karıştı. Sabah okuduğum bir konu öğlen yok, öğlen onun yerine açılmış konu akşam yok, onun yerine açılan konu akşam siliniyor.

    Bu arada kararımı vermek üzereyim özellikle son silinen topikler kararımı oldukça etkiledi. Hee 2 ay sonra bu forumu ziyaret edenler bunları bilemeyecek belki ama eminim şu anda buralarda takılanların çoğunluğu gelişmelerden son derece rahatsız...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitto -- 14 Şubat 2008; 9:58:25 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mitto

    bakalım bu konu ne kadar dayanacak :) yani arabamı almak için araştırma yaptığım ve aldığım 1 aylık süre boyunca otomobil bölümünü sürekli takip etmekteydim. Şu son 1 haftada özellikle şahit olduğum silinme olayları sonucunda gerçekten şaşkınlık içerisindeyim. Şimdi merak ediyorum acaba burada okuduklarım gerçekten doğru mu yoksa ben burda yokkenki mesajlarda da acaba bu şekilde devamlı siliniyor muydu? Burayı diğer önemli lpg forumundan ayıran bence daha çok son kullanıcıların yazması ve reklam çok olmadığı için daha güvenilir bulmamdı. Olayların tamamen dışında olan, sadece forumdaki yazıları okuyup arabasına uygun lpg sistemini takmayı düşünen bir insan olarak kafam son derece karıştı. Sabah okuduğum bir konu öğlen yok, öğlen onun yerine açılmış konu akşam yok, onun yerine açılan konu akşam siliniyor.

    Bu arada kararımı vermek üzereyim özellikle son silinen topikler kararımı oldukça etkiledi. Hee 2 ay sonra bu forumu ziyaret edenler bunları bilemeyecek belki ama eminim şu anda buralarda takılanların çoğunluğu gelişmelerden son derece rahatsız...

    +1905




  • 2 yıldır bu forumdayım cw benim hiçbir konum silinmedi bu bir,ikincisi rütbenizden yeni üye oldugunuz belli yazdıgınız yada actıgınız konuda genel ahlaka aykırı şahsa hakeret vs cümleler car ise kişilerin şikayeti üzerine silinebiliyo ve bu çok normal lütfen daha dikkatli olalım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: frozenrealm

    2 yıldır bu forumdayım cw benim hiçbir konum silinmedi bu bir,ikincisi rütbenizden yeni üye oldugunuz belli yazdıgınız yada actıgınız konuda genel ahlaka aykırı şahsa hakeret vs cümleler car ise kişilerin şikayeti üzerine silinebiliyo ve bu çok normal lütfen daha dikkatli olalım

    sayın meslektaşım,
    eğer buralara takılıyorsanız silinen konuların (en azından benim gördüğüm bir iki tanesinin) yukarıda sizin belirttiğiniz sebeplerden dolayı kapanmadığını anlardınız. Önceki meslektaşımda yazdığım gibi saatler içinde konular siliniyor dolayısıyla neler olduğunu görmemiş olabilirsiniz. İnanın benim konuyla hiç bir alakam yok. Bilgiye ulaşmaya çalışan kendi halinde bir öğretmenim. Yeri geldiğinde hep sansüre hayır kampanyaları yaparız. Mahkemeler youtube gibi kanallara yasak koyduğunda ne kadar sinirleniriz. İçinde hakaret olmayan sadece bilgi olan konuların silindiğini gördüm ve bu durum gerçekten benim gibi bir son kullanıcıyı rahatsız ediyor. Az önce belirttiğim gibi bu durum bende (ve eminim bir çok kullanıcıda) güvenilirlik açısından soru işaretleri doğuruyor sadece. Bu arada sanırım forumda başlık açmak ya da yorum yapmak için rütbenin belli bir seviyede olması ya da belli bir yıl üye olma şartı gerekmiyor sanırım.




  • forum demek paylaşım demektir.

    paylaşım, özgür olabildiğince düşüncelerini ifade etmektir.

    eger uygunsuz ya da yanlış bir şey yazılmışsa bunu siteyöneticilerinin silmesine gerek yok,

    biz kullanıcılar zaten cevabını veriririz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dermannn

    forum demek paylaşım demektir.

    paylaşım, özgür olabildiğince düşüncelerini ifade etmektir.

    eger uygunsuz ya da yanlış bir şey yazılmışsa bunu siteyöneticilerinin silmesine gerek yok,

    biz kullanıcılar zaten cevabını veriririz.



    Buraya üye olurkan mevcut olan kuralları okuduğunuz ve anladığınız farzedilerek üye oldunuz.

    Forum kurallarını bir kere daha okumanızı tavsiye ediyorum. Herkes birbirine olmadık karşılık verirse burası nasıl bir hale gelir biliyormusunuz.

    Örneğin biri küfür etti, siz diyorsunuz biz kullanıcı olarak cevap veririz. Sizce bu olabilir mi?

    Ayrıca silinen, taşınan ve kilitlenen konu ve mesajların mutlaka bir sebebi vardır ve üyeler bunu açık alana konu açarak soramazlar. Gerekiyor ise yetkili kişilere pm atabilir veya destek bölümüne e-mail yollayabilirler.

    İyi forumlar,




  • konu açarak değil ''önerileriniz şikayetleriniz' bölümüne yazarak sorununuzu dile getirebilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.