Apple mısın Samsung musun sen kimsin derler adama. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İlginç telefon Nothing Phone (3) Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatı (4. sayfa)

-
-
Teşekkürler hocam. Ben de daha gelecek sandım bugün baktım gelmiş evet, burada haber görmeyince...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
buradaki haberler biraz geç düşüyor hocam, aşağıdaki x hesabından da nothing phone ile ilgili güncel bilgilere ulaşabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Android -- 13 Ağustos 2025; 14:43:52 > -
Herhalde reis 40+ siz daha doğmamışken biz burada telefon konuşuyorduk :D
-
ya adam kendini böyle konumlamış. isteyen alır isteyen almaz.
-
Bu arada NP3 modellerinde 100W Nothing CMF GAN şarj aleti geliyormuş deniyor.
-
yanında hediye mi veriyorlarmış np3'ün, iyiymiş.
-
Bu paraya bu donanıma verecek 20 kişiden fazla kişi bulurlarsa iyi.
Hiç şansı yok.
Nothing'in bildiğim kadarıyla sadece 45W şarj aleti var. 100W yeni mi? Resmi sitesinde bile listelenmiyor ve NP3'ün kutu içeriğinde adaptör görünmüyor. Iddianızın doğruluğu nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S24 Ultra fiyatına çıkmış olması dışında bir problem yok. 40K olsa alınırdı farklı bir deneyim için.
-
Nothing Phone (3a) serisine bakabilirsiniz hocam, Android ve iPhone kullanan herkes Nothing'i deneyimlemeli bence.
-
Honor Magic 7 Pro'dan daha yüksek fiyatı şu telefona vermek için hiçbir sebep yok...
-
Deneyimleyecek çok bi esprisi yok. Stok Android kullanmak isteyen pixel baksın en azından kamerası iyi. Nothinde saçma sapan buglar devam ediyor.
CMF Nothingin alt markası redmisi gibi düşünebilirsiniz.
TR de satılan Nothing Şarj aletleri
Nothing Power 45W
CMF by Nothing Power 100W GAN
CMF by Nothing Power 140W GAN
bu arada gan şarj aletleri hem süper hem de piyasadaki en ucuzlardan.
-
Bu paraya Redmagic 10s pro alınıyor
-
CMF adi altinda ureteceklerini dusunmemistim. Paylasiminiz icin tesekkurler. Iyi forumlar.
-
Evet önce Apple'ın iPhone ile başlattığı bu durum Samsung ile devam etti ve son açıklamalara göre artık Oppo marka telefonların kutularından da şarj aleti çıkmayacak.
Peki bu nasıl bir durum ve insanlar şarj aleti çıkmadığı halde neden duruma itiraz etmiyor?
Apple kullanıcılarının her şekilde olan markaya bağımlılıkları nedeniyle bu durumun genişlediğini düşünüyorum. Eğer Apple kullanıcıları bu duruma itiraz etse ya da tepki gösterse idi tahminen bu durum yaşanmayacaktı. Fakat Apple ile başlayan sonra Samsung'a sıçrayan durum maalesef şu an Oppo olarak görünse bile tüm markalara sıçrayacak gibi.
Bunu şey gibi düşünebiliriz. Laptop alıyorsunuz ama yanında şarj aleti gelmiyor. Bu şekilde laptop satın almak ister misiniz? İstemezsiniz. O zaman neden telefonları bu şekilde alıyoruz ya da neden bu duruma itiraz etmiyoruz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rica ederim. Bence Nothing tasarımında bir 100W şarj aleti olması lazım ama CMF de güzel bende 140w olanı var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X