Şimdi Ara

İlginç monitor arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    13 yıllık bir masaüstü bilgisayar ve Samsung 2333sw model monitörüm var. Çok nadir lazım oluyor. Bir haftadır ilginç bir arıza vermeye başladı monitör. Görüntü 6 saniyede bir gidip geliyor ve monitör menüsü açılmıyor. Nadiren düzgün çalışıyor ve o esnada menü açılıyor. Yalnız ilginç olan şu ki arıza verdiğinde görüntü ayar menülerinden birini açınca görüntü gitmiyor normal devam ediyor o tuşa basmaya devam ettikçe. Videosunu ekliyorum.

    Yaptığım kontrollere göre güç kablosu, dvi kablosu ve bilgisayarda sorun yok, başka kablolar ve laptop bağlayıp denedim onlarda da aynı arızayı veriyor. Nadiren lazım olduğu için tamirciye götürmekte kararsızım. Çünkü yüksek bir tamir bedeli çıkarsa yaptırmayacağım. Tamirciler arıza tespiti için de ücret talep ediyor, haklarıdır bir şey diyemem. Anlayan forum üyeleri tahminde bulunup yardımcı olursa ona göre hareket edeceğim. Teşekkürler.

    https://streamable.com/608hps



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishadami -- 30 Ağustos 2022; 17:2:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Monitörün adaptörünü değiştireceksin artık yeterli gücü sağlayamıyor.Başıma gelmişti..

  • Cevap için teşekkürler, arıza ilginç olan noktadaymış. Yani düğmelerde problem varmış, değişti şu an sorunsuz. Mecidiyeköyde bir kaç tamirciye sordum pek güven vermediler. Bir tanesi ilgili ve bilgiliydi ona bırakmıştım. İsteyen olursa tavsiye ederim..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.