Şimdi Ara

ilginç bir yeteneğim var ve kafayı yemek üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 yaşındayım üniversite okuyorum.Çok ilginç bir çocukluk geçirdim karanlıkta uyuyamazdım televizyon veya radyo dinlemeden uyuyamıyordum.Bu sene üniversiteye geldim ve yurda yerleştim.Mecburen karanlıkta ve televizyon olmadan uyumak zorunda kaldım.Sonra kendimle ilgili birşey farkettim karanlıkta ve sürekli televizyon, radyoyla uyumamın nedeni aklımı birşeylerle meşgul etmekmiş.Kafamdaki sesleri durduramıyorum.Bir varlığa bakınca onu hissediyorum.Beynimde baktığım her varlıkla ilgili bir bağ oluşuyor ilginç nasıl yaptığımı bilmiyorum.Başlarda böyleydi sonradan bu konuyla ilgili bir pskiyatriste gittim.Bana panik atak olduğumu yalnız kalmamamı ve böyle şeyler düşünmememi söyledi.Neyse ben ilaç kullanmaya başladım hiçbir şey düşünemiyodum o dönemde tabiri caizse yürüyen bir oduna dönüşmüştüm hiç bir duyguyu hissedemiyodum ne mutluluk ne üzüntü.İlaçları bırakmaya karar verdim.İlaçları bıraktım 2-3 gün sonra arkadaşlarla kahve içmeye gittik bir mekana oturduk bir arkadaşımın canı çok sıkkındı bende üzüldüm bunun haline neyse buna bakıyorum falan arada ilginç bir şekilde o hüzün benim üzerimede geçti ve içimde hissettim o olayı araba kazası palio mavi.Şu şekilde doğdu içime dedim kim araba kazası yaptı.Bu şaşırdı baya sen nerden biliyosun falan diye.Bunun yakın arkadaşı kaza geçirmiş kiraladığı mavi palioyla anlattı falan kolu kırılmış arkadaşının.Neyse o günden sonra ben bu yeteneğimi keşfettim kimin suratına uzun süre baksam onun ne hissettiğini anlayabiliyorum.Mutluluk hüzün dert tasa hissedebiliyorum bazen aklımı kaçıracak gibi oluyorum insanlara yoğunlaştığım zaman onların geçmişteki acıları bile canlanıyo zihnimde ilk kime aşık olduğu babasından yediği tokatı bile aynı bir şeyi hayal edermiş gibi görebiliyorum ve bu bir anda oluyor bazen bunu yapmayı istiyorum bazen ise hiçbirşey yapmadan bir anda oluyor görüyorum.Aklımı kaçırmaktan korkuyorum ben bunu istemiyorum.Belkide aklım bana oyun oynuyor ama çok korkuyorum beyler yardım edin :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam panik atağın vardır belki bilmiyorum bende tv izlerken sürekli düşünürüm hayal kurarım yarın ne yapıcam gibi vs allah korusun şizofren hastalığıda olur dicem ama psikatrist farkederdi çok hayal kuruyormusun bu arada yaş kaç
  • unutma merdo; büyük güç büyük sorumsuzluk gerektirir
  • Yav he he..

• yaşım 20 panik atak şizofrene dönmüyormuş okuduğum kadarıyla 2 senede 2 panik atak nöbeti geçirdim hayatım boyunca bununla bir derece yaşayabilirimde şizofrene dönerse yaşayamam

• Bence güzel bir yetenek kişilerin yüzünden kısmen olaylari gormek
    Sizi zorlayan yoran tarafi nedirki hocam ?

• La şizofrensin şizofren yetenekmiş panik atakmış şizofrensin ne kasıyon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • m.e.r.d.o1661 kullanıcısına yanıt
    sen millete bakma lam lam konuşur. Sendeki olay durugörü yeteneği, 6. hislerin güçlü. Yani sen aslında ruhsal olarak güçlü birisin bu işe farklı açıdan bakman lazım, iyiliğe çevirmen lazım, negatife gitme bence. özelden numaranı yaz sana yardımcı olabilirim buradada oradada
  • her sabah yorgun kalkmak, istem dışı psişik enerji kullanımından dolayı, derslere odaknamama, baş ağrısı sürekli yorgunluk, hiçbirşeyden tad alamama v.b.
  • Super yeltenecekti olduğunu iddaa eden liseli

• falcı ol parayı kır
  • Yarın x men'e gel başla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 24 Mayıs 2016; 10:10:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav o biseymi daha dun film seyrediyoruz kafam nasil guzel zencilerin hepsini maymuna falan benzettim bi ton bilimsel teori ama sabaha hepsi geciyo
  • Ben otobüse bakıyorum otobüs uçuyor, uçağa bakıyorum denizde yüzüyor

• Einstein faktörü adlı kitabı okumanı öneririm.Bu bilinçaltının bir nimeti.Bazı insanlara olabilir.Kitaaptan bir alıntı yapayım.

"Micheal bir terapiye katılmıştı, terapist onları 2'şer eşleyerek Aynı şeyleri düşünmeyi denemelrini söylemişti.Micheal deniyor ama olmuyordu.Nedense gözünün önüne sürekli aynı şey geliyordu.'Havası inmiş bir lastik.' Micheal uzun süre denedikten sonra bunun beyninden gitmeyeceğine kanaat getirdi.Terapist yanına yaklaştı 'Ne görüyorsun?'.'Havası inmiş bir lastik' dedi Micheal.Terapist başıyla onayladı ve 'Önemli bir durum olabilir.' dedi.Micheal telaşlandı ve kayınpederini aradı.Kayınpederinden karısının arabasını kontrol etmesini istedi.Adam şaşırmış ve 'Sağ ön lastiğin havası inanılmaz derecede inmiş' dedi.Micheal o gün Saatte 80km hızla otoyol'da giderken fırlayıp şaranpole yuvarlanacak ve karısının hayatına mâl olabilecek bir olayı önlemişti."

Yazı tam olarak böylemiydi hatırlamıyorum.Aklımda kalan kadarını yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüste -- 24 Mayıs 2016; 10:53:01 >

• Benimd bi yetenegim var hayal ettigim hicbirsey gerceklesmiyor. Kac kez senaryo yazdim kafamda suraya giderim sunu yaparim diye ama hicbiri gerceklesmedi.

• Wüste kullanıcısına yanıt

• Pokerface var sende

• Wattpad de bi kitap vardi onu okuyup gelmis

• quote:

Orijinalden alıntı: m.e.r.d.o1661

yaşım 20 panik atak şizofrene dönmüyormuş okuduğum kadarıyla 2 senede 2 panik atak nöbeti geçirdim hayatım boyunca bununla bir derece yaşayabilirimde şizofrene dönerse yaşayamam

İddaya varım şizofrene dönmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.