Şimdi Ara

İlginç bir video.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
10.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.facebook.com/home.php?#/video/video.php?v=1015993175191&ref=nf

Çok tuhaf oldum beyler sizce nedir bu durumun açıklaması?

Herkes bu aşağıdaki resimi Kuran-ı Kerim'i yırtan kız olarak tanıdı.

İlginç bir video.

Daha sonra bunun hollandali bir sanatçı tarafından yapılmış balmumu heykelleri olduğu ortaya çıktı.

İlginç bir video.

İlginç bir video.

Türkçe virgülü oraya koymak noktayı buraya koymak değildir. Türkçe ağlamaktır, Türkçe gülmektir.
    Nihat GENÇ

• Fakede olabilr ama hareket felan ediyor ürperdim resmen.

Orjinalden alıntı: Kuva-i milliye

Bu adamların insanları dinden soğutmak için yapmıyacaği bişey yok. Bunların hepsi din tüccarı, insanları sevgiyle değil korkuyla iman ettirmeye çalışıyorlar.

Herkes bu aşağıdaki resimi Kuran-ı Kerim'i yırtan kız olarak tanıdı.

Daha sonra bunun hollandali bir sanatçı tarafından yapılmış balmumu heykelleri olduğu ortaya çıktı.

o da bişeymi

aşağıdaki yaratık da denizde bulumuş başında kuran okunuyordu..

İlginç bir video.

bilimadamlarının söylediklerine göre bu yaratık zaten denizlerde yıllardır yaşamakta olan bir vatoz türü.. (ayrıca öldükten sonra başında kuran okunan cennetlik bir hayvan da diyebiliriz)

bunlar gibi daha nicesi var aslında..

dinsiz değilim yanlış anlaşılmasın ama bunlar insanı dinden soğutur bunların geneli herşeyi dine bağlayıp insanı korkutmak ya da korkuyla dine yöneltmek..

hala bilimin açıklayamadığı şeyler var fakat şu anda ortaya atılan iddiaların tümünün bir bilimsel açıklaması var yani hepsi fake diyebiliriz

bu tür videolarda bizi ürperten tek şey arkadan gelen kuran sesi(itiraf ediyim ben bile daha videoyu tam izlemeden kuran sesini duyunca tırstım..) eğer video yu sesi kısıp izlerseniz basit bir korku filminden alınmış bir sahne gibi gelecektir buna emin olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXKeMaNiXx -- 24 Haziran 2009; 11:01:26 >

DH Fight Club

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.