Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

ilginç bir sorun

4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Teknik Yardım >> ilginç bir sorun
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
    • Yarbay
      2915 Mesaj
      16 Şubat 2005 14:05:43 Konu Sahibi
      bir hafta önce bilgisayarı açtıktan bir müddet sonra generic host process falan deyip hata veriyor ve sonrasında ses kartı devre dışı kalıyordu.sonra format attım xp ve sp1 kurdum üstünede windows update yaptım.sonra bu sefer yine kafasına göre makina kitleniyor gibi oluyor mesela bir süre sonra bilgisayarıma tıklıyorum içeriği bulmaya çalışyıor elfeneri çıkıyor öle kalıyor.explorer yada başka programlar çalışmıyor restart et diyorum cevap vermiyor felan kasadan reset atmak zorunda kalıyorum.bunun üzerine bi format daha attım bu sefer sp1 + sasser ve wormblast yükledim fakat hala aynı sorun devam ediyor bi çare bulamadım acaba daha önce başına gelen ve çözüme ulaşan varmı??



      |
      |
      _____________________________
      Life is beautiful...
    • Yüzbaşı
      726 Mesaj
      16 Şubat 2005 14:12:08
      ses kartı ve varsa ethernet tv kartı gibi diğer donanımları söküp denermisin sistemi?
      |
      |
      _____________________________
      Her Ne Olursan Ol !!! Sonuçta Mutlaka ADAM Ol !!!
    • Yarbay
      2915 Mesaj
      17 Şubat 2005 15:56:52 Konu Sahibi
      tv kartını kullanmadığımdan sürücüsünü yüklemiyordum şimdi yükledim bakalım durum nasıl olacak gene olursa çıkarır denerim
      |
      |
      _____________________________
      Life is beautiful...
    • Yarbay
      2915 Mesaj
      18 Şubat 2005 20:58:26 Konu Sahibi
      yok ses kartı ve tv kartını söktüm ama gene aynı soun devam ediyor hiç başıma gelmemişti böyle bir olay
      |
      |
      _____________________________
      Life is beautiful...
    • Yarbay
      2915 Mesaj
      19 Şubat 2005 20:58:13 Konu Sahibi
      aynı sorun arkadaşımda da var onun sistem p3 800 asus cuv4x anakart 256mb ram 30gb hdd aynı sorun ondada varmış 20 gündür.
      spy sweeper yüklü ikimizdede acaba ondan olabilirmi
      ben kasayı resetlediğimde bazen spy sweeper bi software ile uyumsuzluk gösteriyor gibisinden mesaj çıkıyor ama hangi software olduğu yazmıyor bende kaspersky antivürüs arkadaşta norton antivürüs var başka bi fikri olan varmı?
      |
      |
      _____________________________
      Life is beautiful...
Reklamlar
sohbet
üniversite
Blogio
Veri Merkezi;Metro Ethernet;Cloud Sunucu
haberler
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Tablet sürümü
Mini Sürümü

DHBR1
0,131
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.