Şimdi Ara

ilginç bir olay.format attırmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wahn

"CD'den önyükleme için bir tuşa basınız..."
    Restart attıktan sonra bu yine gelince entera basmıyosundur umarım.

Hiçbir tuşa basmamama rağmen cdden başlıyor pc.
  • Aynısı olmuştu bir tanıdığın Laptop'una. HDD'yi HdTune ile tarattım ve tahmin ettiğim üzere HDD bozulmuştu.
    Yeni bir HDD taktık ve sorun düzeldi.
    Aynı şey mi bilmiyorum ama ben böyle çözmüştüm sorunu.

Başka bir HDD ile tekrar deneyip sonucu yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 10 Ağustos 2010; 17:01:16 >
  • Hocam format attığın cd/dvd yi değiştir. Oda mı olmadı .Bilgisayarda alınacak dosyaların varsa erd commander' ı cd ye imajını cek.
    Dosyaların varsa flash bellekle alırsın dosyalarını.

1. çözüm Aynı sürüm işletim sistemi kullanan birinden sistemin dosyalarını flash bellğe atıp erd commender yardımıyla sizin sistem dosyalarının yerlerini değiştirin.
    2.çözüm Eger sisteminiz sata ise ide yapıp cd yi takıp tekrar kurmaya calışın.
    3. cözüm Arkadaşınızın sisteminin yedeğini cd ye veya flash belleğe atıp oradan GHOST yardımıyla kendi bilgisayarınıza yüklemenizdir.En kısa ve sağlam olanı budur.

Ama GHOST ta dikkat edilecek durum vardır.

Oda eger sizin en son bilgisayar acılmadan inceki sisteminiz xp ise xp isletim sistemi kurabilirsiz aksi takdirde pc acılmaz.
    Oda eger sizin en son bilgisayar acılmadan inceki sisteminiz vista ise vista isletim sistemi kurabilirsiz aksi takdirde pc acılmaz.
    Oda eger sizin en son bilgisayar acılmadan inceki sisteminiz windows 7 ise windows 7 isletim sistemi kurabilirsiz aksi takdirde pc acılmaz.

Deneyin bi olmazsa pm atın .İnş. çözümünü buluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 10 Ağustos 2010; 17:08:27 >

• Yetkili servise götürücem artık elimde hdd ve başka xp cdsi yok. Format atamamamın nedeni hdd bozukluğundan olabilir PHI çünkü nette araştırıp yapmadığım şey kalmadı. Pc bilgim az olduğundan anca bu kadar oldu. Aklıma takılan şey acronic programından yedek alırken yarım kalması hdd nin bozulmasına sebep olur mu? Sebep oldu diyelim değiştirmekten başka çare yok mu? Cyi silip tekrar yüklememe rağmen olmadı çünkü
  • Tekrardan formatlamayı dene belki cdde çizik vardır başka cd de dene.Eğer olmazsa yine hdde sorun vardır.Birde formatlama yapanlar <Hızlı> seçeneğini seçmesin.
  • Bu xp cdsi internet kafelerde falan olur mu? Nerde bulabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.