Bildirim
ilginç bir hata
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
18 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
resim çıkmamış
-
İşte resim ama ben bir şey anladıysam arap olim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awallabilla -- 9 Eylül 2007; 2:06:25 > -
belki cd üzerinde bozulmuş birtakım bilgiler varsa onları okuyamıyo olabilir ama hiç böyle bir uyarı görmedim belki virüs olabilir -
hiç bir fikrim yok açıkçası ama sırf bu oyunda böyle bi hata oluştuysa cd'den kaynaklanıyodur büyük ihtimal -
muhtemelen oyun kopya cd ve oyunu riplerken fazladan kırpmıslar ve kurulumda eksik dosya oldugu icin bu tarz bir hata alıosun.bence oyunu yeniden bulmaya bak bi yerlerden -
6 partiydi rapidden indirdim 350mb falan. bidaha indirmek çok zorr. ekran kartıyla alakalı olabilirmi acaba.laptop 128 paylaşımlı. -
arkadaşlar başka bi bilgisayarda kurdum oyunu çalıştı. ekran kartı 32 mb eski yani.biraz takılmalar var ama onun haricinde hata falan yok. yani cd sağlam. ama laptopta niye hata veriyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- silent hill hikayesi
- cs 1.5 kodları
- mafia definitive edition kasma sorunu
- gta vice city satın alınacak yerler
- arcade oyun ne demek
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- açık dünya oyunları
- iki kişilik online oyunlar
- grand theft auto vi çıkış
- arkadaşlarla oynanacak oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X