Şimdi Ara

İlginç bir elektrik sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar monitörümde dalgalanma var sadece oyunlarda oluyor... Monitörü topraklama olmayan prize taktığım zaman sorun olmuyor ancak topraklamalı prize takınca Ekran dalgalanıyor sorun ne olabilir şuan ekranı topraklamasız kullanıyorum...

• topraklı prizin demekki topraklı değil açıp baktınızmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: syler23

topraklı prizin demekki topraklı değil açıp baktınızmı??

Hocam 2-3 gün öncesine kadar hiçbişey yoktu ? açtım baktım topraklı...
  • topraklı olduğunu anlayamazsınız. ölçmeniz lazım faz ile nötr arasını sonra fazla toprak arasını ölçmeniz lazım.
  • Gerçekten topraklı mı yoksa nötr'e mi bağlamışlar?
    Toprak hattı sağlaması gereken değerleri sağlıyor mu?

Muhtemelen toprak hattınız gerçekte görevini yerine getiremiyor ya da nötr'e köprülenmiş ve de o hat üstünde biryerlerde elektrik kaçağı olan bir cihaz var. Bu yüzden topraklı hatta atktığınızda problem yaşıyorsunuz. Kontrol kalemi ile toptak hattını bir kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

Merhaba arkadaşlar monitörümde dalgalanma var sadece oyunlarda oluyor... Monitörü topraklama olmayan prize taktığım zaman sorun olmuyor ancak topraklamalı prize takınca Ekran dalgalanıyor sorun ne olabilir şuan ekranı topraklamasız kullanıyorum...

hocam aynısı samsung tvde başımıza geldi biz televizyonun fişini taktığımız pirizin toprağını kırıp attık yağmurlu havalarda fişini çekiyoz sorun olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: piskow42

quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

Merhaba arkadaşlar monitörümde dalgalanma var sadece oyunlarda oluyor... Monitörü topraklama olmayan prize taktığım zaman sorun olmuyor ancak topraklamalı prize takınca Ekran dalgalanıyor sorun ne olabilir şuan ekranı topraklamasız kullanıyorum...

hocam aynısı samsung tvde başımıza geldi biz televizyonun fişini taktığımız pirizin toprağını kırıp attık yağmurlu havalarda fişini çekiyoz sorun olmuyor

Sorun olmuyorda hocam kıl oluyorum ben :) Acaba kondansatörler falan mi şişti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip arıza
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kondansatörler şisse bizim samsung tv yeni geldiğinde kondansatörleri şişik olarak mı geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.