Şimdi Ara

***İlginç bilgisayar hızı- Anlayabilen varmı?***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

olivetti marka : pentium IV 2.4 Ghz intel işlemci, 120 Gb hardisk, 512 Mb ram, ABIT anakart,
    128 Mb ATI ekran kartı, dvd-rw, cd-rw özelliklerine sahip. maşallah canavar gibi hızlı.

Ev bi tane yeni pc aldım :

casper marka : pentium D 3.4 Ghz intel işlemci, 160 Mb harddisk, 512 Mb ram, foxccon anakart,
    256 mb nvidia ekran kartı, dvd-rw, cd-rw özlliklerine sahip.

Şimdi diyeceksiniz ki ; Evdeki pc daha hızlı çalışır. İşte öyle değil tam tersi işyerindeki daha hızlı çalışıyor.
    Bios ayarlarında da load optimize seçeneğini seçmeme rağmen evdekinden hiç mennun değilim. herşey normal ama hızı işyerindekinden geri. Yani bişey kopyalarken dvd cd si yaparken falan. sebebi ne ola acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spy X -- 19 Eylül 2006; 20:20:30 >

• nie markalı bilgisayarlara yönelirsiniz ki..... casper ın kullandığı o anakart zaten bilgisayarı sürekli frenler.. normaldir yani....
    casper zaten uzun zamandır böle adi anakart kullanmaktan vazgeçmiyor. nede olsa karlarını arttırıyorlar

Orjinalden alıntı: TheFoxy

nie markalı bilgisayarlara yönelirsiniz ki..... casper ın kullandığı o anakart zaten bilgisayarı sürekli frenler.. normaldir yani....
    casper zaten uzun zamandır böle adi anakart kullanmaktan vazgeçmiyor. nede olsa karlarını arttırıyorlar

Casper kaliteli marka dediler bennebilim. Anakartı kaliteli olsun dedik 200 ytl son model intel anakart getirdik o da fareyi tanımayınca soğudum orjinal anakartı taktık geri.
    bir korku ancak ondan daha büyük bir korkuyla yok edilebilir.....Adolf HİTLER
  • Casper Bilgisayarı Yeni Almışşsınız ve Makine yavaş bu gayet nomal çünkü bizim arkadaşta aldı baktım makine baya yawaş hemen bi fortmat orjinal cd le ama bence casper çok dandik 3 arkadaşımda gördüm bu olayı ve 3 ünede formatı ben attım O yüzden CASPER a Kocaman Bi ( ) Format işini görür derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 19 Eylül 2006; 20:53:34 >

iPhone 7 Plus 32GB Mat | GameCenter Kenj1Ev0

• quote:

Orjinalden alıntı: f.e.a.r

Casper Bilgisayarı Yeni Almışşsınız ve Makine yavaş bu gayet nomal çünkü bizim arkadaşta aldı baktım makine baya yawaş hemen bi fortmat orjinal cd le ama bence casper çok dandik 3 arkadaşımda gördüm bu olayı ve 3 ünede formatı ben attım O yüzden CASPER a Kocaman Bi ( ) Format işini görür derim

2 kere format attım daha alalı 1 ay olmadı

• Yavaşlık nedeni bir çok şeylerden meydana gelir format bile fayda etmiyorsa diğer Arkadaşlarımız bi görüşlerini yazsın derim

iPhone 7 Plus 32GB Mat | GameCenter Kenj1Ev0

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: f.e.a.r

Yavaşlık nedeni bir çok şeylerden meydana gelir format bile fayda etmiyorsa diğer Arkadaşlarımız bi görüşlerini yazsın derim

valla 4 gözle bekliyorum.

system mechanic işini görür eğer bununla da olmuyorsa donanımsaldır diyecem BELKİ! kesin bir şey söyleyemiyorum.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.